Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N20

quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

Pilli tasarimi savunuyorlar... Kontrolcu + sarj kiti + pillerin masrafinin uzerine birazcik daha koyup 2 ds4 alirsiniz zaten.

Bir tane sundan aldim.

http://www.futureshop.ca/en-CA/product/power-a-power-a-playstation-4-charging-station-617885005756/10273722.aspx?path=e61044ddd611c197ed240d21e79599e4en02

Sehpanin uzerinde duruyor, prize bagli. Hem ds4ler icin stand hem de sarj aleti vazifesi goruyor. Bir tanesinin pili mi bitti, hemen oburuyle degistiriyorum ki pil degistirmekten cok daha hizli, sadece elini uzatip aliyorsun ds4'u . Bu arada oburu de sarj oluyor tabi.XBox: Kapagi ac, pilleri cikart, obur pilleri sarj aletinden cikar kontrolcuye tak, kapagini kapat, biten pilleri sarj aletine tak, olme essegim olme Sonra da gel bunu savun

Ha diyeceksiniz ki aynisini XBox kontorlcusu icin XBox'n sarj kitini alarak da yapabiliriz. Evet yaparsiniz ama 3 DS4 fiyatina 2 tane kontrolcunuz olur. Cunku DS4te entegre gelen pilleri kontrolcunun yari fiyatina size satiyorlar

xbox gamepadinin şöyle bi avantajı var;
    tek kol ile, şarj bittiği an 2. yedek pilleri takıp hız kesmeden kablosuz olarak oynayabilirsin.

ps4'de bunu yapamazsın 2. kol veya kablo gerekir.

ps4 sistem güncellemesi konusunda, bu konuya nasıl geldik bilmiyorum ama daha fazla uzatmayın isterseniz
    herkes körü körüne fanboyluk yapıyor.

özet
    yazılım+altyapı olarak=xbox one
    daha fazla türk oyuncu içinde=ps4

+1

Pilli olması daha iyi. Neden eleştirilir, anlamış değilim.

4 tane şarjlı pil + şarj cihazıyla kesintisiz kullanım sunuyor. Şarjlı pil olmasa da problem değil, baya uzun dayanıyor.

• kolun şarj süresi gayet tatmin edici. Ds3 ile karşılaştırmak yada xbox kolu ile karşılaştırmak saçma. Ds4 'te içerde stereo hoparlör, dokunmatik pad, kulaklıktan ses aktarını (hem chat,hem sistem sesleri) varken bile gayet iyi dayanıyor. Sizin karşılaştırmanız iphone 4 ile nokia 5110 'u karşılaştırıp , i phone a dandik demek gibi birşey.
  • Sorun su, pil sarj edici + 4 pil fiyatinin uzerine biraz daha ekleyip 2. bir DS4 daha alabiliyorsunuz. Yaklasik ayni fiyata fazladan bir DS4'unuz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: N20

quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

Pilli tasarimi savunuyorlar... Kontrolcu + sarj kiti + pillerin masrafinin uzerine birazcik daha koyup 2 ds4 alirsiniz zaten.

Bir tane sundan aldim.

http://www.futureshop.ca/en-CA/product/power-a-power-a-playstation-4-charging-station-617885005756/10273722.aspx?path=e61044ddd611c197ed240d21e79599e4en02

Sehpanin uzerinde duruyor, prize bagli. Hem ds4ler icin stand hem de sarj aleti vazifesi goruyor. Bir tanesinin pili mi bitti, hemen oburuyle degistiriyorum ki pil degistirmekten cok daha hizli, sadece elini uzatip aliyorsun ds4'u . Bu arada oburu de sarj oluyor tabi.XBox: Kapagi ac, pilleri cikart, obur pilleri sarj aletinden cikar kontrolcuye tak, kapagini kapat, biten pilleri sarj aletine tak, olme essegim olme Sonra da gel bunu savun

Ha diyeceksiniz ki aynisini XBox kontorlcusu icin XBox'n sarj kitini alarak da yapabiliriz. Evet yaparsiniz ama 3 DS4 fiyatina 2 tane kontrolcunuz olur. Cunku DS4te entegre gelen pilleri kontrolcunun yari fiyatina size satiyorlar

xbox gamepadinin şöyle bi avantajı var;
    tek kol ile, şarj bittiği an 2. yedek pilleri takıp hız kesmeden kablosuz olarak oynayabilirsin.

ps4'de bunu yapamazsın 2. kol veya kablo gerekir.

ps4 sistem güncellemesi konusunda, bu konuya nasıl geldik bilmiyorum ama daha fazla uzatmayın isterseniz
    herkes körü körüne fanboyluk yapıyor.

özet
    yazılım+altyapı olarak=xbox one
    daha fazla türk oyuncu içinde=ps4

+1

Pilli olması daha iyi. Neden eleştirilir, anlamış değilim.

4 tane şarjlı pil + şarj cihazıyla kesintisiz kullanım sunuyor. Şarjlı pil olmasa da problem değil, baya uzun dayanıyor.

Çünkü 90 liraya şarj kiti satıyorlar. Kutunun içinde gelmesi ve isteyen kişinin kullanımına açık olması gerekir. Pile zorunlu tutup da 'bak şarj istiyosan bize bu kadar söğüşleneceksin' denmez.
    Xbox'ın bu çok gıcık dayatmalarına bitiyorum. Kinect'ten döndüler, bundan dönmediler.

• Bu konuda gamepad muhabbeti nereden çıktı allahaşkına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Apple'ın özgürlükçü olduğunu savunmuyorum, hatta ben de apple ürünleri kullanıyorum ve arkadaş ilk yazdığında rahatsız olmamıştım bile. Benim rahatsız olduğum şey espiri yapılmışsa bile iki üç mesaj boyunca uzatılması(diğer arkadaşı da oldukça rahatsız etmişe benziyor), o nedenle biraz art niyet sezdim ve tepki gösterme gerekliliği hissettim. Zaten dağılmış olan konuda bir eksik olan apple ve özgürlük düşmanlığı kalmıştı

Hocam açıklamanıza , uğraşmanıza değmez. Playstatin bölümünün bir kemik kitlesi vardı . Burada 15-20 kişi sayardım ve bunlardan biri de benim derdim , iki yıl önce olsa burada tartışır bir ton şey yazardım .

Ama adtık gerek görmüyorum ki sende inanılmaz güzel bir cevap vermişsin ama boşa , anlamazlar çünkü. Nacizane yorumumu bırakıyorum , eleştirmek , beğenmek vs serbest . Sadece polemiklerdne durabildiğim kadar uzak duruyorum artık .

Çünkü forumda insanlar , yazılanları dünya görüşleri dar olduğu için , inanılmaz farklı anlıyorlar .

Adam benim Apple kullanımıma değinmiş. Kendisini ne tanırım , ne de daha önceden PM alıp vermişliğim var herneyse , bi profilime girip baksa , Note 4 konusuna yazdığım mesajları görürdü işte ama dediğim gibi insanların görüşüyle alakalı bu .

Kullanılan cihazlar ile , üzerindeki elbise ile insanları yargılar / degerlendirir bir toplum olmuşuz... İnanılmaz yazık :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bu konuda gamepad muhabbeti nereden çıktı allahaşkına.

Hızlı bir göz attım ; PinkyDemon vesvese vermiş yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 30 Ekim 2014; 0:53:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların zoruna gitmiş ps4 gamepadin şarjının az gitmesi hoparlör dokunmatik doğru

Bunlara eyvallah yalnız neden adam gibi yüksek kapasiteli batarya koymazsin 800 amp komedi sadece

Ds3 ile aynı kapasite pil yazık bu kadar özelliğe ragmen komedi

Daha hala savunun objektif yoruma gelince yoksunuz

Eksileyin utanmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox'da 4 tane şarjlı pil alın ikisi biterken diğerini takın bitenleri de hemen şarja takın bu şekilde döngü varken, PS'de ise şarj bitmemesinin çözümü çift gamepad he

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bu konuda gamepad muhabbeti nereden çıktı allahaşkına.

Hızlı bir göz attım ; PinkyDemon vesvese vermiş yine

Ben dün bir mesajımda, Sony'nin donanım ve Microsoft'unda yazılım firması olduğunu ve nasıl ps4 te harici bir güç ünitesi bulunmadığından ancak işletim sistemindeki eksikliklerden bahsettim ayrıca xbone ın şahane bir ara yüzü ancak harici güç ünitesi olduğunu gamepadinin pilli olduğunu vs yazdım millet oradan aldı gazı işi nereye getirdi (bu fanboy zırvalamasını da hiç anlamam)

Maksat biri yazılımda uzman diğeri donanımda demekti ama buradaki kitle beyin göçü yaşamış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arkadaşlar xbox bölümünde yazacak konu bulamıyorlar çünkü bölümde in cin top oynuyor bomboş.

Oyüzden ps konusana gelip ortalığı velveleye verecek birtane post atıyorlar herkeste o post'a cevap vermek için alıntılıyor ve bütün konu alt üst oluyor.

Bu arkadaşlar artık sırf bu işe yarar oldular forumda.Vede herkes tarafından troll olduklarıda biliniyor.Bu nedenle bu arkadaşların sinir bozmaya yönelik post'larını kaale almayın gerekirsede bloklayın görmeyin.

Ps bölümü bunlardan çok çekti halada çekiyor.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    hocam ışık nasıl kısılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

hocam ışık nasıl kısılıyor

"Loş" olarak ayarlayarak kısabilirsin.

Ayarlar bölümünde falan olması lazım. [Cihazlar] > [Kontrol Cihazları]

http://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/settings/controller.html
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • Burası bu konunun yeri değildi ancak biri açtı benden sizlere bir çözüm 80 TL gibi bir fiyat aşağıda verdiğim linkteki aksesuarı alarak bu sorununuzu çözebilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nyko-power-pak-dualshock-4-ds4-ps4-battery-pil-130710419
  • İkidir güncelleme ile alakalı bir kaç şey yazayım diyorum bakıyorum ki yazacaklarım mevcut konu ile uzaktan yakından alakası yok diye siliyorum..

• Xbox fanlarının bu zamana kadar övündüğü tek şey live ve yazılımdı fakat atladıkları olay şu. Yazılım sorunu çözülebilir ama o donanım eksikliği çözülemez daha xbox da harddisk bile değiştiremiyorsun. Donanım olarak ps4 den düşük. Hadi yazılım sorunu sony kendisine çeki düzen verir de kurtulur fakat xbox ın o hantal cihazı ne olacak?
    Ben ps4 2 hafta önce satın aldım. Açıkcası çok ikilemde kaldım fakat sonunda ps4 aldım çünkü alma sebebim belli. Sony Türkiye'ye Microsoftun verdiği değer daha fazla değer veriyor. MS de ben o ılımlı yaklaşımı açıkcası görmedim.
  • Donanım yazılım ben çok takmam böyle şeylere, Xbox One'a Türkçe içerikli Uncharted 4, Gow 4, The Last Of Us 2 gerekirse 720p çıkacak desinler hemmmmmen PS4'ü satar Xbox One alırım.
  • 2.0 güncellemesi ile Xbox ve Ds kontrolörü karşılaştırması gelmiş. Neymiş Pilmiş şarjmış. 5-6 saatten fazla oynayan kişi zaten ona göre hazırlar kendini. Konsolunu alırken ikinci bir kontrolör ve şarj kiti alır benim gibi. Biri bitince diğerinden yürür.
    PS almadan önce F710 kullanıyordum. İki tane aldım ikiside pilli. Oyun esnasında pil bittiğinde sadece alıcıları değiştirip oyuna devam ediyordum. Bunun yanında ikeada satılan o 10'lu 20'li paketlerden birde teknoloji marketlerde satılan 20'li 40'lı paketlerden alıyordum. Çok daha fazla para gidiyordu.

Neyse konumuz o değil zaten.
    2.0 ile gelen psn giriş problemi ortadan kalktı mı bunu haber edin hele?
  • ds4 ün bataryasının bitmesiyle alakalı olarak. ayarlar menüsüne ds4 ışığı açık/kapalı seçeneğini ekleseler ciddi oranda sürenin uzayacağını düşünüyorum fakat adamlar inat. ışığı söndürmem diyor.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.