Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

Orijinalden alıntı: french press

pilli kol her türlü daha iyidir.

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Pilli kol her turlu daha iyidir...

Tam Xbox'çı güruh toplanmış yine konuya, saçmalama şekilleri bile aynı. Makinenin en ciddi güncelleme konusunda taş devrinden kalma teknoloji bahsediliyor, 2.1 falan çıksa ortadan ikiye yarılacaksınız yemin ediyorum.

PS4 sahibiyim fanlıkla falan işim olmaz. Bir şey soracağım oyunun ortasında kolun şarjı bittiği zaman uzandığın yerden kalkıp kolu şarja takmayı ve 3 saat dolmasını beklemeyimi tercih edersin yoksa hemen pilleri değiştirip oyuna kaldığın yerden devam etmeyimi tercih edersin? PS4 kolu PS3 kolu gibi olsa itirazım yok ama PS4 koluna şarj dayanmıyor. Tamam Microsoft bir çok yanlış yaptı Xbox One da ama doğruyada doğru diyelim. Milyar dolarlık bir yazılım devinden bahsediyoruz, süper beyinlere sahipler bu şarj olayını akıl edemiyorlar mı sizce? Bir bildikleri var demek ki. Taş devrinden kalma dediğiniz teknoloji pratik ve hayat kurtarıyor resmen.

Kol 150 lirayken şarj kiti 90 lira. Ben olsam ben de pilli çıkarırım.

tarafsız olmayı deneyebilir misin?

Wii mesela pilli... iğreniyorum pilli olduğu için.

kimsede dememiş 150 liraya kl nerde var

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

ds4 ün bataryasının bitmesiyle alakalı olarak. ayarlar menüsüne ds4 ışığı açık/kapalı seçeneğini ekleseler ciddi oranda sürenin uzayacağını düşünüyorum fakat adamlar inat. ışığı söndürmem diyor.

Işığı azaltma seçeneği var ama şarjın ömrünü uzatır mı bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte sadece azaltabiliyoruz kapatabilsek çok iyi olacak. ömrünü kesin uzatır.
  • Bence de şarj konusu can sıkıcı. Xbox 360 da sağlam şarjlı pillerim vardı. Bir ay kullandığım oluyordu. Bitince de hop diğer yedekle değiştiriyordum. Kısıtlı zamanında bir saat oyun oynayacak adam için tam eğlencenin ortasında şarj bitmesi kada iğrenç bir durum yok. İkinci kol alayım desem, benden başka kimsenin oynamadığı konsolda inanılmaz bir israf olur.

Bu arada yeni yazılımdan bahsedecek olursak, youtube uygulamasında sing in olamıyorum ben. Bu durumu yaşayan var mı?
  • baskasinin oyununa baglanma olayi resmen devrim olmus ha bizim baglantilarla zor ama olsun yinede super bir ayrinti bu sony tarafindn takdir ettigim ender konulardan biri oldu

• quote:

işte sadece azaltabiliyoruz kapatabilsek çok iyi olacak. ömrünü kesin uzatır.

Benim kollar sürekli jarz ünitesinde, gerçekten çabuk bitiyor..
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Şu mesaj kime battı da bu kadar eksi verdiniz anlamıyorum, adam doğru bir şey yazmış. Yalan söylememiş ki, playstation'da konsola usb kablosu yetmeyecek mesafeden oyun oynuyorsanız şarj sorunu yaşamamak için ekstra ds4 almanız gerekiyor. Ben de böyle yapıyorum, siz de.
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra en son bıraktığımda psn'e giremiyodum hala devam ediyo mu bu sorun??

• Şarj kablosu kısalığına çözüm olarak usb uzatma kablosu kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde hallediyorum.
  • lanet olsun ,hergün psn e girmeye 15dk uğraşıyorum ,hiçbir oyunu doğru dürüst online oynayamıyorum..

başkasının online oyununa bağlanmayı yapacaklarına ,önce kendimiz adam gibi oynayalım..

gidip xboxone alıcam bugün ,, bıktım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 30 Ekim 2014; 10:26:57 >
  • Allah allah ben baska bi ps4 mu aldim ! Online olamama mp oyunlar da sorun psn den atma gibi sorunlar, neredeyse benim basima hic gelmiyor. Son guncellemeden sonra cok daha stabil oldu konsol.

Nat hatasi da almadim hic bu gune kadar ( portlarim acik 2008 den beri)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnsvmli

Burası bu konunun yeri değildi ancak biri açtı benden sizlere bir çözüm 80 TL gibi bir fiyat aşağıda verdiğim linkteki aksesuarı alarak bu sorununuzu çözebilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nyko-power-pak-dualshock-4-ds4-ps4-battery-pil-130710419

Merhaba,

Bu aksesuar konusunda çok eleştiri var alanların çoğu tetik tuşlarına erişimin zorlaştığını ve pil süresi olarak da bir kaç saat eklemenin dışında bir getirisi olmadığını söylüyor.

Amerikada 15-16$'a satılan bir ürüne de 80TL vermeyin yazıktır. Gidin 2. Gamepad'i alın ekstra şarjda beklesin daha akılcı bir çözüm olur.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

Allah allah ben baska bi ps4 mu aldim ! Online olamama mp oyunlar da sorun psn den atma gibi sorunlar, neredeyse benim basima hic gelmiyor. Son guncellemeden sonra cok daha stabil oldu konsol.

bende bazen aynı konsolumu kullanıyoruz dıye sasırıyorum bu guncellemden sonra baya sorunlar azaldı.daha once sorunlar vardı psn de ama konsol degıstırtıcek boyutta bırsey goremıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Burası bu konunun yeri değildi ancak biri açtı benden sizlere bir çözüm 80 TL gibi bir fiyat aşağıda verdiğim linkteki aksesuarı alarak bu sorununuzu çözebilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nyko-power-pak-dualshock-4-ds4-ps4-battery-pil-130710419

Merhaba,

Bu aksesuar konusunda çok eleştiri var alanların çoğu tetik tuşlarına erişimin zorlaştığını ve pil süresi olarak da bir kaç saat eklemenin dışında bir getirisi olmadığını söylüyor.

Amerikada 15-16$'a satılan bir ürüne de 80TL vermeyin yazıktır. Gidin 2. Gamepad'i alın ekstra şarjda beklesin daha akılcı bir çözüm olur.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

+1 bende bu sorunu uzatma kablo ve ikinci bir ds4 alarak, ortadan kaldırdım. Hem 2. ds4 ile eve gelen misafirlerle fifa vs. gibi oyunları zevkle oynuyoruz.
    Eskiden 2. bir joypad'imiz olsun denirdi, şimdi ise alıyoruz diye keriz yerine konuyoruz xboylar yuzunden! Çok şaşkınız

• quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

Allah allah ben baska bi ps4 mu aldim ! Online olamama mp oyunlar da sorun psn den atma gibi sorunlar, neredeyse benim basima hic gelmiyor. Son guncellemeden sonra cok daha stabil oldu konsol.

bende bazen aynı konsolumu kullanıyoruz dıye sasırıyorum bu guncellemden sonra baya sorunlar azaldı.daha once sorunlar vardı psn de ama konsol degıstırtıcek boyutta bırsey goremıyorum

aynen üstad konsol değiştirecek, hiç bir sorun yaşamadım. 2.0 dan önce de yaşamadım tek sorun arkadaş listesinin gelmemesiydi.
    fakat şuda bi gerçekki kusursuz bir sistem değil, alt yapının bunu iki katı olması sart

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

+1 bende bu sorunu uzatma kablo ve ikinci bir ds4 alarak, ortadan kaldırdım. Hem 2. ds4 ile eve gelen misafirlerle fifa vs. gibi oyunları zevkle oynuyoruz.
    Eskiden 2. bir joypad'imiz olsun denirdi, şimdi ise alıyoruz diye keriz yerine konuyoruz xboylar yuzunden! Çok şaşkınız

konsolcunun evınde mutlaka 2 gamepad olmalı.bende 40 tl ye stand aldım bırını kullanırken otekı sarjda hem guzel duruyor yayıntı yapmıyor kablo derdıde yok.hangı konsolu aldıysam mutlıka yanına 2 sını alırdım.arkadas gelcegı olur otekı kolun bozulcagı olur yedekte de olsa extra gamepad olmalı bence evlerde.

• quote:

işte sadece azaltabiliyoruz kapatabilsek çok iyi olacak. ömrünü kesin uzatır.

uzatır uzatmasına da en fazla 5 dakika falan uzatır

led ışıklar çok enerji harcayan bir şey değil çünkü

5 dakika bile çok hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Şu mesaj kime battı da bu kadar eksi verdiniz anlamıyorum, adam doğru bir şey yazmış. Yalan söylememiş ki, playstation'da konsola usb kablosu yetmeyecek mesafeden oyun oynuyorsanız şarj sorunu yaşamamak için ekstra ds4 almanız gerekiyor. Ben de böyle yapıyorum, siz de.

Kendi adına konuş. 5 lira verip alınan uzatma kablosunun varlığından haberin yok herhalde. Zira kablo yetmeyince DS4 almaktan başka çare olmadığını söylemek tamamen bilgisizliktir.
  • led isigini kapatma secenegi koyulursa herkes kapatir korkusu ile vermiyor vence sony. cunku koymus birkere ve kamera icin acik kalmali diye dosunuyor ve bu konuda cok tutucu olacak ilerdede vermeyecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaki83 kullanıcısına yanıt
    bende kamera yok da. ds4 işığının açık kalması ile kameranın alakasını kuramadım. ayrıca benim en büyük problemim ışığın oyuna duruma göre renk değiştirmesi maviyken evde çocuk görüyor baba deyip yapışıyor. yalvar yakar elinden alıyorum tam unuttu iyi derken yeşile dönüyor haydi sil baştan bir daha alıyor. elinden alsam ağlıyor. işin en kötüsü artık yaşı ilerledi joystick in ekrandaki oyunu kontrol ettiğini anladı karakter hareket edince hiç bırakmıyor. kapatma olayı olsa bunların hiçbiri dert olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.