Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

Orijinalden alıntı: french press

pilli kol her türlü daha iyidir.

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Pilli kol her turlu daha iyidir...

Tam Xbox'çı güruh toplanmış yine konuya, saçmalama şekilleri bile aynı. Makinenin en ciddi güncelleme konusunda taş devrinden kalma teknoloji bahsediliyor, 2.1 falan çıksa ortadan ikiye yarılacaksınız yemin ediyorum.

PS4 sahibiyim fanlıkla falan işim olmaz. Bir şey soracağım oyunun ortasında kolun şarjı bittiği zaman uzandığın yerden kalkıp kolu şarja takmayı ve 3 saat dolmasını beklemeyimi tercih edersin yoksa hemen pilleri değiştirip oyuna kaldığın yerden devam etmeyimi tercih edersin? PS4 kolu PS3 kolu gibi olsa itirazım yok ama PS4 koluna şarj dayanmıyor. Tamam Microsoft bir çok yanlış yaptı Xbox One da ama doğruyada doğru diyelim. Milyar dolarlık bir yazılım devinden bahsediyoruz, süper beyinlere sahipler bu şarj olayını akıl edemiyorlar mı sizce? Bir bildikleri var demek ki. Taş devrinden kalma dediğiniz teknoloji pratik ve hayat kurtarıyor resmen.

• Muhtmelen bunu bile bile yapmışlardır, insanlar ikinci hatta üçüncü ds4'ünü alsın diye.
  • Keşke USB'den videolarımı da açsa
  • Güncellemeden sonra ps4 monitorde goruntu vermemeye başladı.Tv'de sorun yok ama monitorde goruntu vermemesi ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner
    PS4 sahibiyim fanlıkla falan işim olmaz. Bir şey soracağım oyunun ortasında kolun şarjı bittiği zaman uzandığın yerden kalkıp kolu şarja takmayı ve 3 saat dolmasını beklemeyimi tercih edersin yoksa hemen pilleri değiştirip oyuna kaldığın yerden devam etmeyimi tercih edersin? PS4 kolu PS3 kolu gibi olsa itirazım yok ama PS4 koluna şarj dayanmıyor. Tamam Microsoft bir çok yanlış yaptı Xbox One da ama doğruyada doğru diyelim. Milyar dolarlık bir yazılım devinden bahsediyoruz, süper beyinlere sahipler bu şarj olayını akıl edemiyorlar mı sizce? Bir bildikleri var demek ki. Taş devrinden kalma dediğiniz teknoloji pratik ve hayat kurtarıyor resmen.

Bir buçuk yıldır PS4 kullanmaktayım henüz ''Şarj dayanmıyor'' denilen DS4'ün şarjının bitip, oyunun yarım kaldığını görmedim. Bitimine 10 dakka kala sol üst köşede çıkan uyarı yazısını adamların oraya boşuna koymadıklarını ve o yazı çıktığında gerekli hareketin yapılma vaktinin geldiğini bilmek gerekiyor artık. PS4 alınan bir evin Home Design standardında PS4/TV/Oyuncu faktörü arasındaki mesafe olabildiğince yakın olarak tavsiye edilir, dolayısıyla bu tavsiyeye uyan kullanıcılar için ''Şarj'' gibi bir problem söz konusu değil. Global teknolojinin başlıca unsurlarından biri olan şarj kitleri iyice yerleşmişken Microsoft gibi bir ''yazılım devinin'' yaptığı bildiğinden değil, kullanıcısına taş devrinden kalma VHS tasarımı ve içeriğinde geriden takip eden envanter sunarak verdiği kalite değeri gerçeğidir.

Hayat kurtarıyor denilen Pil, hala daha 2.0 Güncellemesi gibi aşırı alakasız bir konuya gelip Xbone'un taş devrinden kalma özelliklerini Hype'lama anlamına gelmiyor.

• quote:

quote:

Bir buçuk yıldır PS4 kullanmaktayım henüz ''Şarj dayanmıyor'' denilen DS4'ün şarjının bitip, oyunun yarım kaldığını görmedim. Bitimine 10 dakka kala sol üst köşede çıkan uyarı yazısını adamların oraya boşuna koymadıklarını ve o yazı çıktığında gerekli hareketin yapılma vaktinin geldiğini bilmek gerekiyor artık. PS4 alınan bir evin Home Design standardında PS4/TV/Oyuncu faktörü arasındaki mesafe olabildiğince yakın olarak tavsiye edilir, dolayısıyla bu tavsiyeye uyan kullanıcılar için ''Şarj'' gibi bir problem söz konusu değil. Global teknolojinin başlıca unsurlarından biri olan şarj kitleri iyice yerleşmişken Microsoft gibi bir ''yazılım devinin'' yaptığı bildiğinden değil, kullanıcısına taş devrinden kalma VHS tasarımı ve içeriğinde geriden takip eden envanter sunarak verdiği kalite değeri gerçeğidir.

Hayat kurtarıyor denilen Pil, hala daha 2.0 Güncellemesi gibi aşırı alakasız bir konuya gelip Xbone'un taş devrinden kalma özelliklerini Hype'lama anlamına gelmiyor.

Çift gamepad olunca şarj bitme olasılığı %0 oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam Xbox'çı güruh toplanmış yine konuya, saçmalama şekilleri bile aynı. Makinenin en ciddi güncelleme konusunda taş devrinden kalma teknoloji bahsediliyor, 2.1 falan çıksa ortadan ikiye yarılacaksınız yemin ediyorum.

Kol 150 lirayken şarj kiti 90 lira. Ben olsam ben de pilli çıkarırım.

• bilmeyenler için söyleyeyim. USB uzatma kablosu diye birşey var. 2 tane aldım bu kablodan. rahat rahat kullanıyorum.

ayrıca DS4'ün ışığını kısıkta kullanırsanız şarjı daha uzun gider.

http://www.hepsiburada.com/liste/inca-usb-to-usb-uzatma-kablo-15mt-iuz-01/productDetails.aspx?productId=bs9891&categoryId=1250
  • Arkadaşlar şuan bekleme moduna alırsak kesin problemlemi karşılaşıyoruz? Killzone'u indirmeye bırakmayı planlıyordum bu gece ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

quote:

quote:

quote:

tarafsız olmayı deneyebilir misin?

Wii mesela pilli... iğreniyorum pilli olduğu için.

• Benim hiç pileysteyşınım olmadı
  • konuda xbox tartışması zirve yapmış.

Bende ps4'e xbox360'dan geçtim.

ps4'ün yazılımının xbox'a göre, yerlerde hatta ölü olduğunu herkes biliyor ve kabul ediyor.sürekli verdiği hataları v.s ama bu konuda gereksiz bir uzatma var.

tek umudumuz ps'nin kendine çeki düzen vermesi, para verdik sonuçta.xbox muhabbetlerini açmanın bi anlamı yok çünkü çoğunlukta ps4 var yoksa bende gidip xbox one alırdım zaten.

konuya giren adam güncelleme ile ilgili bilgileri-yorumları almak için giriyor sadece.

xbox konusunu "ps4 mü alayım xbox one mu?" konularına yazalım beyler, bayanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

quote:

quote:

quote:

tarafsız olmayı deneyebilir misin?

Wii mesela pilli... iğreniyorum pilli olduğu için.

Horizon 2 %100 sim.

• Lan ne güncellemeymiş,2-3 değişiklik,sayfalardır çarpışıyorsunuz,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Arkadaşlar şuan bekleme moduna alırsak kesin problemlemi karşılaşıyoruz? Killzone'u indirmeye bırakmayı planlıyordum bu gece ama ?

Ben karsilasmadim 3 kez beklemeye aldim

• Pilli tasarimi savunuyorlar... Kontrolcu + sarj kiti + pillerin masrafinin uzerine birazcik daha koyup 2 ds4 alirsiniz zaten.

Bir tane sundan aldim.

http://www.futureshop.ca/en-CA/product/power-a-power-a-playstation-4-charging-station-617885005756/10273722.aspx?path=e61044ddd611c197ed240d21e79599e4en02

Sehpanin uzerinde duruyor, prize bagli. Hem ds4ler icin stand hem de sarj aleti vazifesi goruyor. Bir tanesinin pili mi bitti, hemen oburuyle degistiriyorum ki pil degistirmekten cok daha hizli, sadece elini uzatip aliyorsun ds4'u . Bu arada oburu de sarj oluyor tabi.XBox: Kapagi ac, pilleri cikart, obur pilleri sarj aletinden cikar kontrolcuye tak, kapagini kapat, biten pilleri sarj aletine tak, olme essegim olme Sonra da gel bunu savun

Ha diyeceksiniz ki aynisini XBox kontorlcusu icin XBox'n sarj kitini alarak da yapabiliriz. Evet yaparsiniz ama 3 DS4 fiyatina 2 tane kontrolcunuz olur. Cunku DS4te entegre gelen pilleri kontrolcunun yari fiyatina size satiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 29 Ekim 2014; 23:50:16 >

• Bende ayni şekilde kullanıyorum hem ds4 Ler derli toplu duruyor oynamadigimda hem de dediğin gibi uzatiyorum eli aliyorum çok rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

Pilli tasarimi savunuyorlar... Kontrolcu + sarj kiti + pillerin masrafinin uzerine birazcik daha koyup 2 ds4 alirsiniz zaten.

Bir tane sundan aldim.

http://www.futureshop.ca/en-CA/product/power-a-power-a-playstation-4-charging-station-617885005756/10273722.aspx?path=e61044ddd611c197ed240d21e79599e4en02

Sehpanin uzerinde duruyor, prize bagli. Hem ds4ler icin stand hem de sarj aleti vazifesi goruyor. Bir tanesinin pili mi bitti, hemen oburuyle degistiriyorum ki pil degistirmekten cok daha hizli, sadece elini uzatip aliyorsun ds4'u . Bu arada oburu de sarj oluyor tabi.XBox: Kapagi ac, pilleri cikart, obur pilleri sarj aletinden cikar kontrolcuye tak, kapagini kapat, biten pilleri sarj aletine tak, olme essegim olme Sonra da gel bunu savun

Ha diyeceksiniz ki aynisini XBox kontorlcusu icin XBox'n sarj kitini alarak da yapabiliriz. Evet yaparsiniz ama 3 DS4 fiyatina 2 tane kontrolcunuz olur. Cunku DS4te entegre gelen pilleri kontrolcunun yari fiyatina size satiyorlar

xbox gamepadinin şöyle bi avantajı var;
    tek kol ile, şarj bittiği an 2. yedek pilleri takıp hız kesmeden kablosuz olarak oynayabilirsin.

ps4'de bunu yapamazsın 2. kol veya kablo gerekir.

ps4 sistem güncellemesi konusunda, bu konuya nasıl geldik bilmiyorum ama daha fazla uzatmayın isterseniz
    herkes körü körüne fanboyluk yapıyor.

özet
    yazılım+altyapı olarak=xbox one
    daha fazla türk oyuncu içinde=ps4

• quote:

Orijinalden alıntı: N20
    xbox gamepadinin şöyle bi avantajı var;
    tek kol ile, şarj bittiği an 2. yedek pilleri takıp hız kesmeden kablosuz olarak oynayabilirsin.

ps4'de bunu yapamazsın 2. kol veya kablo gerekir.

Niye olaya sadece pil olarak bakıyorsun? Xbone'un pili bittiğinde o yerine takmak için yedek pilleri almaya gittiğin gibi PS4 içinde eğer uzak mesafedeysen USB kablosu alıp oynayabildiğini bilmiyorsun galiba. Yakınsan da eğer yine problem değil, sadece usb'nin bir ucunu PS4'e, diğer ucunu DS4 girişine takma işlevi oyun oynama sürecini devam ettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 30 Ekim 2014; 0:16:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.