Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler su shareplay ozleligiyle su driveclub i olan bana oynatsin be :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

arkadaşlar temaları bulamayanlar için söylüyorum. tr psndeki temalar ps4te ne store da ne de ayarlarda gözükmüyor ama pcden store a girip temaları bulup ps4 sistemine indir diyip indirebilirsiniz. us psnde ise store da yine yok ama ayarlardan temalar kısmına girip ps store yazan yere girip 5 tane farklı temayı indirebilirsiniz.

tr psn için temalar bölümünün linkihttps://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/temalar/cid=STORE-MSF75508-THEMESANDWALLS

Eyvallah Sağol

yalnız zaten indiriliyor diyor bekliyor herhangi bir işlem yapmıyor gibi görünüyor temaları direkt olarak Store dan indirememek çok Saçma

valla ben dün bu şekilde yaptım. pcden ps4 sistemine indir dedikten sonra ps4te inmeye başlamıştı. bizim tr psn çalışanları yan gelip yattığından uzun süre ps4teki store a gelmeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

Share-play nextgen bir özellik.

Bu internet ile kullanacagimizi pek sanmiyorum ben.

Download hızları yine idare eder de bu upload hızlarıyla imkansız. Ttnet fiber kullanıyorum upload 2 mbit i zor görüyor. Oynatsa bile görüntü kalitesi max. 360p olur.

Akk siz 3 ile 4 görüyorum akkli 900 kb o yüzden ben bu özellik icin heveslenmiyorum.

hocam yine sizinki iyi. Ben akn olsun olmasın 0.5 mbps üstünü daha göremedim. Fiber olsa fibere geçeceğim ancak o da yok.

Türkiye de bu paraya bu hizmet resmen rezillik.

Turksat 4b uydusu ile internet fiyatları hem dusecekmis hemde daha cok kaliteli internet kullanabilecekmisiz
    Okadar fibernet reklami yapiliyor hem fiyatları hem kullanilabilen yerler parmak sayısı kadar az.
    Adamlar korede 100 mb internet dusuk deyip 10 kat daha hızlı ve pahalı olmayan hizmeti sunmaya çalışıyorlar. Bizde de yok 8 mb 50 gb akk.
    Iki uc yıla internet duzelir umarım.

Dis ulkeler internet sorunumu asmis zaten. Bizde fiber hikaye 50gb 2 günde bitiyor zaten. 3 mbps net 55tl ne güzel.

Zaten verdikleri 8 mb te 6 sını, 16 da ise 12mb ini kullandiriyorlar.verdigimiz paranin karşılığı yok.Sorsan santrale uzaklik bahanesini kılıf olarak sunarlar ama santrale uzakligimizda 100 metre maksimum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Download hızları yine idare eder de bu upload hızlarıyla imkansız. Ttnet fiber kullanıyorum upload 2 mbit i zor görüyor. Oynatsa bile görüntü kalitesi max. 360p olur.

Akk siz 3 ile 4 görüyorum akkli 900 kb o yüzden ben bu özellik icin heveslenmiyorum.

hocam yine sizinki iyi. Ben akn olsun olmasın 0.5 mbps üstünü daha göremedim. Fiber olsa fibere geçeceğim ancak o da yok.

Turksat 4b uydusu ile internet fiyatları hem dusecekmis hemde daha cok kaliteli internet kullanabilecekmisiz
    Okadar fibernet reklami yapiliyor hem fiyatları hem kullanilabilen yerler parmak sayısı kadar az.
    Adamlar korede 100 mb internet dusuk deyip 10 kat daha hızlı ve pahalı olmayan hizmeti sunmaya çalışıyorlar. Bizde de yok 8 mb 50 gb akk.
    Iki uc yıla internet duzelir umarım.

Dis ulkeler internet sorunumu asmis zaten. Bizde fiber hikaye 50gb 2 günde bitiyor zaten. 3 mbps net 55tl ne güzel.

Zaten verdikleri 8 mb te 6 sını, 16 da ise 12mb ini kullandiriyorlar.verdigimiz paranin karşılığı yok.Sorsan santrale uzaklik bahanesini kılıf olarak sunarlar ama santrale uzakligimizda 100 metre maksimum :)

Fijer de o sıkıntı yok ama akk buyuk sıkıntı olduğundan keske oyle olsa ama akk olmasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

TR Psn'de temalar yok sanırım. Ya da ben bulabıilmiş değilim.

Yok, Amerikan psnden indiriliyor.
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    ben daha sn de 3mb download dan hızlısını kullanmadım. onu da zaten tüm ay boyunca kullansam yine iyi derim. adil kullanım kotası zımbırtısı çıkarmışlar bilmem kaç gb downloadı geçersen internetin vanalarını kapatıyorlar ondan sonra sn de 500kb download la indiriyorsun. zaten 3mb yetmiyor. resmen soygun hızı kesip msj gönderiyorlar o hızı beğendiysen alıştıysan 100 tl fazla öde hızını hiç kesmeyelim diyorlar. yemin ediyorum şu devletin başında ben olacam varya putinden beter olurum ilk işim şu internet altyapısını çözmek yurt dışı seviyesine getirmek ve tüm internet firmalarının gırtlağına yapışmak olur. son olarak sony tr yi de iyi tokatlardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

AW'in teması da pek bir güzel, yarım saattir Background'daki müziği dinliyorum.

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1

Bunu nereden indirdin bulamadım ya storedaki temalarda 3 tane tema bulabildim

Us Psn üzerinden indirebilirsin bu temayı.

• Beyler tema US psnde Indirdim ama o sadece US psn Icin mi ?
    TR de hic tema yok ki yani standart temalar var sadece o US psn deki tema kirmizi olan seyi indirdim de TR de kullanamiycaz mi onu ? Nasil olcak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

ben daha sn de 3mb download dan hızlısını kullanmadım. onu da zaten tüm ay boyunca kullansam yine iyi derim. adil kullanım kotası zımbırtısı çıkarmışlar bilmem kaç gb downloadı geçersen internetin vanalarını kapatıyorlar ondan sonra sn de 500kb download la indiriyorsun. zaten 3mb yetmiyor. resmen soygun hızı kesip msj gönderiyorlar o hızı beğendiysen alıştıysan 100 tl fazla öde hızını hiç kesmeyelim diyorlar. yemin ediyorum şu devletin başında ben olacam varya putinden beter olurum ilk işim şu internet altyapısını çözmek yurt dışı seviyesine getirmek ve tüm internet firmalarının gırtlağına yapışmak olur. son olarak sony tr yi de iyi tokatlardım.

Bunun nedeni Ttnetin tekel ve fransizlara ait olmasi isminde Turk var sadece .Devlet ses cikarmiyor cunku ttnet devletin hicbi organindan ucret almadigindandir.Onumuzdeki ay sozlesmem bitiyor uydunet kullanmak istiyorum hat yok istanbulda yaygin degil Turkcell superonline da oyle gene ttnet ile 1 yillik net alcaz mecbur.

Su uydunet uydu uzerinden servis saglayabilseydi ttnetin en buyuk rakibi veya onu bile gecebilirdi.

• grup sesini normal video kayıt etmeyede verme eklenmeli.
    bunu öneri olarak PS'ye nasıl aktarırız?
  • Bir güncelleme yapayım ilginç bir biçimde mesajlar hemen hızla yüklenip hızla gitmeye başladı. Nazar değmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Beyler tema US psnde Indirdim ama o sadece US psn Icin mi ?
    TR de hic tema yok ki yani standart temalar var sadece o US psn deki tema kirmizi olan seyi indirdim de TR de kullanamiycaz mi onu ? Nasil olcak ?

Ben Tr den 1 tane geri kalan temalari us psn den indirdim.TR psn hesabimda kullaniyorum sorun olmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Beyler tema US psnde Indirdim ama o sadece US psn Icin mi ?

Ben Tr den 1 tane geri kalan temalari us psn den indirdim.TR psn hesabimda kullaniyorum sorun olmuyor.

Dostum TR psn de Playstation Store da TEMALAR Bolumu yok ki needen indirdin 1 tane sini ki ??
    Us psn de var extra larda temalar ama TR psnde ben bulamadim tek tek baktim yok sen hangi sekmenin Icinden Indirdin Temalari ? TR de

• quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

Arkadaslar bende PS4-90 diye devam eden bir ag adi cikti ps4 kendi agini kurdu sanirim buna nasil baglanacagiz sifre ne?

Nerede çıktı, PS4'ün ekranda verdiği bir şifre var mı? Konsolu akıllı telefonlardaki PlayStation uygulamasıyla eşleştirme olabilir muhtemelen.

---

2.0 güncellemesine bile hala kulp bulanları gördükçe ben de başka bir konsol kullandığını düşünmeye başlayanlardanım; zira o arkadaş listesi problemlerini 1.76'da bile yaşamamışken 2.00 ile alet hepten canavar gibi bir şey olup çıktı, bazı eksik gedikler hala var elbet ama gelecek güncellemeler de onun için var. PS4'ü aldığımdan beri bulduğumdan fazlasıyla memnunum açıkçası; hele OS ve sundukları PS3'ün XMB'sinden sonra nimet gibi bir şey, Sony bu nesilde çağ atladı bildiğiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Arkadaslar bende PS4-90 diye devam eden bir ag adi cikti ps4 kendi agini kurdu sanirim buna nasil baglanacagiz sifre ne?

Nerede çıktı, PS4'ün ekranda verdiği bir şifre var mı? Konsolu akıllı telefonlardaki PlayStation uygulamasıyla eşleştirme olabilir muhtemelen.

---

2.0 güncellemesine bile hala kulp bulanları gördükçe ben de başka bir konsol kullandığını düşünmeye başlayanlardanım; zira o arkadaş listesi problemlerini 1.76'da bile yaşamamışken 2.00 ile alet hepten canavar gibi bir şey olup çıktı, bazı eksik gedikler hala var elbet ama gelecek güncellemeler de onun için var. PS4'ü aldığımdan beri bulduğumdan fazlasıyla memnunum açıkçası; hele OS ve sundukları PS3'ün XMB'sinden sonra nimet gibi bir şey, Sony bu nesilde çağ atladı bildiğiniz.

Telefonun wireless taramasinda cikti ama sifre ne bilmiyorum nasil baglicaz acaba

• Beyler superonline internet kullanipta shareplay da ulkenizde diye baslayan uyari alan var mi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kesinlikle hocam. 0.5 mbps nedir yahu en azından 5 mbps olsa tamamda 0.5 ne. yazın mp oynarken video çekmiştim full hd, youtube'a yükleyene kadar bilgisayarı tam 26 saat açık bıraktım. Bu ülkenin standartlarına FHD bile fazla geliyorken şimdi de ULTRA HD çıktı. Artık bu hızlarla ultra hd olarak 3 saat kayıt yapsak 1 hafta açık bırakırız bilgisayarı

• makine az önce kendısı kapandı arkadaşlaryama gelır duzeltılır guncelleme cok guzel olmus makına degısmıs resmen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

---

Telefonun wireless taramasinda cikti ama sifre ne bilmiyorum nasil baglicaz acaba

Emin olmamakla beraber şunu önereceğim:

PS4'ün ayarlar kısmında Playstation uygulamasına dair bağlantı ayarlarından bahseden bir sekme var, oraya girip cihaz ekle dediğiniz zaman konsol size bir akıllı telefon veya tabletten bağlanabilmeniz için numara dizisi var, onu girmeyi deneyin.

Gerçi dediğim gibi kesin çözüm olabilir mi bilmiyorum, benim dediğim cihaz eşleştirme yolu sadece Playstation uygulaması üzerinden de çalışıyor olabilir, ben öyle yapmıştım.

• Youtube eklentisini, PS4 ana menüsde TV & Video sekmesinin altından indirebilirsiniz. PS3 de youtube eklentisi baya kasılıyordu. PS4 de akıcı çalışıyor. Fakat videoların çözünürlüğünü değiştirme seçeneğini göremedim. 360p 480p 720p 1080p kaçta açılıyor arkadaş insan bir yazar. Bu Sony, illa bir şeyi eksik yapacak.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.