Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

Arkadaslar bende PS4-90 diye devam eden bir ag adi cikti ps4 kendi agini kurdu sanirim buna nasil baglanacagiz sifre ne?

Nerede çıktı, PS4'ün ekranda verdiği bir şifre var mı? Konsolu akıllı telefonlardaki PlayStation uygulamasıyla eşleştirme olabilir muhtemelen.

---

2.0 güncellemesine bile hala kulp bulanları gördükçe ben de başka bir konsol kullandığını düşünmeye başlayanlardanım; zira o arkadaş listesi problemlerini 1.76'da bile yaşamamışken 2.00 ile alet hepten canavar gibi bir şey olup çıktı, bazı eksik gedikler hala var elbet ama gelecek güncellemeler de onun için var. PS4'ü aldığımdan beri bulduğumdan fazlasıyla memnunum açıkçası; hele OS ve sundukları PS3'ün XMB'sinden sonra nimet gibi bir şey, Sony bu nesilde çağ atladı bildiğiniz.

Telefonun wireless taramasinda cikti ama sifre ne bilmiyorum nasil baglicaz acaba

Emin olmamakla beraber şunu önereceğim:

PS4'ün ayarlar kısmında Playstation uygulamasına dair bağlantı ayarlarından bahseden bir sekme var, oraya girip cihaz ekle dediğiniz zaman konsol size bir akıllı telefon veya tabletten bağlanabilmeniz için numara dizisi var, onu girmeyi deneyin.

Gerçi dediğim gibi kesin çözüm olabilir mi bilmiyorum, benim dediğim cihaz eşleştirme yolu sadece Playstation uygulaması üzerinden de çalışıyor olabilir, ben öyle yapmıştım.

Deniyeyim tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi bu gelen güncellemeyle pitbull-bojangles dinleyebilecek miyim oyun oynarken detaylı anlatacak var mı?
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    inş düşer hocam. ama şu akk saçmalığından da kurtulmamız lazım artık. 50 gb kota nedir ya. 1 oyunda dolucak zaten kota. birde 3mbit ile oyun indirmek zaten ölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Youtube eklentisini, PS4 ana menüsde TV & Video sekmesinin altından indirebilirsiniz. PS3 de youtube eklentisi baya kasılıyordu. PS4 de akıcı çalışıyor. Fakat videoların çözünürlüğünü değiştirme seçeneğini göremedim. 360p 480p 720p 1080p kaçta açılıyor arkadaş insan bir yazar. Bu Sony, illa bir şeyi eksik yapacak.

Sanırım internet hızına,kalitesine gore otomatik olarak belirliyor kaliteyi.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    BTK bu konu hakkında diye hiç bir gelişme göstermiyor şaşıyorum. İnsan bu kadar mı cahil olabilir? Dünyayı hiç mi takip etmiyorlar. TTnet'in eline kalırsak zaten Allah korusun. Şu ülkeye diğer alanlarda olduğu gibi internet alanında da adam gibi bir firma lazım.
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Zaten bu berbat internet bağlantısı yüzünden adam akıllı video bile seyredemiyorum oyun trailerları bile 360p kalitesinde açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Beyler tema US psnde Indirdim ama o sadece US psn Icin mi ?
    TR de hic tema yok ki yani standart temalar var sadece o US psn deki tema kirmizi olan seyi indirdim de TR de kullanamiycaz mi onu ? Nasil olcak ?

Ben Tr den 1 tane geri kalan temalari us psn den indirdim.TR psn hesabimda kullaniyorum sorun olmuyor.

Dostum TR psn de Playstation Store da TEMALAR Bolumu yok ki needen indirdin 1 tane sini ki ??
    Us psn de var extra larda temalar ama TR psnde ben bulamadim tek tek baktim yok sen hangi sekmenin Icinden Indirdin Temalari ? TR de

Normal tarayicidan store a gir ps4 ten solda temalara gir ps4 u sec 3 tema cikiyor sepete ekle al indirme kuyruguna ekle ps4 e iner.Cod AW ve Destiny temasinida us hesaptan indirebilirsin ps4 te normal store dan.

• İyi bari cod aw ve destiny temalarını paralı yapmadılar .Özellikle codu
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Us psn kullanıyorum...

US daha yok trden indirdim.2 hesap kullandigim icin

Ben buldum US de indirdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

2.0 sonrası PS4'ü beklemeye aldım, şimdi PS4 açılmıyor. Turuncu ışık göz kırpar gibi yanıp sönüyor. Kol ile açamadım, beyaz ışık yanıp kalıyor. PS4 üzerindeki power tuşu işlevsiz, Reject tuşuna basınca bipliyor fakat herhangi bir şey olmuyor. Fişi de çekmek istemedim. Bu durumla karşılaşan, önerisi olan var mı?

Güvenli modda açın cihazı, sonra güncellemeyi İnternet'ten yükleme seçeneğini uygulayın. Yüklendikten sonra düzelme ihtimali yüksek, düzelmezse tekrar güvenli modda açıp restore deyin. Bir de sorunu tekrar yaşarsanız, fişten çekmek yerine güç düğmesini uzun basılı tutarak (çok uzun sürebilir) kapatın.

Edit: Ben buşekilde çözdüm şimdilik, birçok kullanıcıda da işe yaramış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 29 Ekim 2014; 20:34:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4 TEMA SİSTEMİ İLE İLGİLİ UYARI: PS4 de ana hesabınızdan indirdiğiniz temaları, diğer tüm hesaplarınızda, indirmeye gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz. USA hesabım ana hesap ve buradan indirdiğim temayı, TR hesabımda kullanabiliyorum. Üstelik TR Playstation Store da bu tema olmasa bile

Fakat, secondary hesaptan indirilen bir temayı, sadece o hesapta kullanabiliyoruz.

Kısaca; Playstation Game Sharig (PSN Kardeşlik) de ki oyun paylaşımı ile aynı mantık

Bu durumda, paralı temalar da kardeşlik yapılabilir. Tema yarı fiyatına gelir. Ben temaya falan para vermem, o başka
  • sariduru kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98041787&p=1

Mobilim kusra bakma ama isini gorur yine de :)

• COD tema müziği çok dehşet olmuş
  • temaIar psn de yok? ParaIı oIanIardan
  • Destiny Ve Cod Teması Nerede? Nasıl İndiririm

• Us psn de mecvut. Ayarlardan Temalara girdiğinde Playstoreden temalara bak var. Oraya bastığınızda listeleniyor.
  • Tr De Yapanlar Var

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeberat

Destiny Ve Cod Teması Nerede? Nasıl İndiririm

Yada storedan games oradan extras

• Link Verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D014650D3 -- 29 Ekim 2014; 21:45:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.