Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thunderksk

Youtube uyugulaması kilitli çıkıyor .Us psn den indrmiştim nasıl çözerim bu sorunu,yardım için teşekkürler

Uyuglamayla birlikte aynı anda bir de update file'ı geliyor. Onu da indirip kurdun mu?

Ondan kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N20
    gelen kablo 1.5 metre iş görmüyor.
    ayrıca "kablosuz" oynamaktan bahsediyoruz.

fanboy demeyin diye söylüyorum; xbox 360 kullandım şuan ps4 kullanıyorum.
    sadece konuda mantıksız-haksız gördüğüm yorumlara cevap vermek istiyorum

Mantıksız yorumlara cevap verdiğini söyleyen kişi olarak senin yorumun da mantıksız, ki ısrarla gereksiz demen ve hala daha uzatman daha da mantıksız. Konuşanlara makineyi alırken bilmediğimiz şekilde ''1,5 Metre USB kullanacağım'' diye sözleşme imzalatılıyor ya da işine geldiği gibi çeviriyorsun. Gayet şarj kitini aldığın gibi, ekran başına geçtiğin mesafeye yetecek kabloyu da gider alırsın, ona para vermem diyorsan şarj kitini de alamıyorsun demektir. Şarjın bittiği zaman kablo ile oynamaya devam edeceğin süre 10 dakika ve bu süre bittiğinde bataryanın %50'si doluyor, şu makinenin işlevini tam bilmeden konuşmayın artık derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard
    Aslında o ışık oyunlar ile ietkileşimli.

Mesela Tomb Raider de meşaleyi yakınca ışık da meşale gibi sarı kırmızı beyaz yanıyor, karanlıkta oynarsanız çevrenizi aydınlatıyor, yada wolfenstein da hakkınız düştükçe ışığın rengi kırmızıya dönüyor.

Ben beğeniyorum, hem hoparlör hem de ışık oyunlarda çok güzel oluyor.

Buna bayılacaksın o halde.

• 2.0 GÜNCELLEMESINDE HATA VAR ARKADAŞLAR YENI 'REST' MODUNA ALMAYIN PS4 ÜNÜZÜ. Internette başına gelenler varmış kimisi usb takılı olursa oluyor diyor kimisi alakası yok diyor.
    Sorun : ps4 rest moduna girerken girmiyor onun yerine siz resetleyene yada fişini çekene kadar turuncu yanıp sönüyor. Resetleyincede safe moda atıp database rebuild yapıp açılıyor.

@roverman ilk mesaja eklersen iyi olur.

http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/70436908

http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/70432108

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honanım Daber -- 30 Ekim 2014; 20:46:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• He evet koskoca salonun ortasından da 5 metrelik kablo geçireceğim aklıma gelmemişti zaten, neymiş o zaman şarj sorunu kalmıyormuş. Bu firmanın düşünmesi gereken bir durumdu. Biraz mantıklı düşünün ya ps2 zamanında değiliz artık. Şu söylediğin cevabı sony söylese kullanıcılarına rezil olurdu.
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, yaklaşık 2 aydır bağlantıyla ilgili bir problem yaşıyorum. PS4 cihazımdan internete bağlanırken tarayıcıda bir problem yok veya store'da gezinirken gezebiliyorum oyun indirebiliyorum ama iş ne zaman ki oyunları online oynamaya geliyor, o zaman tıkandığımız nokta işte. Fifa ve Last of Us oynuyorum en çok. Arada bağlantım kopuyor, ne Fifa ne Last of Us hiçbirinin online modlarına giremiyorum koptuktan sonra. Önce problemin PS4te olduğunu düşündüm ama WiFi'dan çıkıp telefonumdan hotspot açtığım zaman girebiliyorum serverlara. Ve WiFi üzerindeyken Playstation Eşlik Uygulaması da çalışmıyor, ne tabletten ne de iphone'dan ama 3G ye çıktığım zaman bağlanabiliyorum. Problemi de modemi resetleyerek veya varsayılan ayarlara geri döndürerek 2-3 günlüğüne gideriyordum. Ancak 2-3 gün sonra yeniden bir bağlanma problemi çıkıveriyordu ortaya. Superonline merkezden port açılması gerektiğini söylediler. Port açmak mantıklı gelmedi yine de açtım tüm portları denedim yok. DMZ açtım denedim yok 2 günde bir yine gidiyor. Yine aynı problemler ile karşılaşıyorum. Kaldı ki port açmak ne kadar çözüm olabiliyor, çünkü portları PS4 cihazımız için açıyoruz. Ben telefonum ve tabletimin de bağlanmasını istiyorum. 2.0 güncellemesi dedim belki bir çözüm olur ama yok. Tamamen internet sağlayıcı ile ilgili sanırım. Superonline Fiber kullanıyorum bu arada Huawei HG253s Modemimin markası. Bugun itibari ile komple gitti, modem resetleyerek de çözemiyorum, varsayılan ayarlara döndürerek de. Ne yapmam gerekli ? Varmı daha önce karşılaşan hiç ? Yardımcı olun lütfen.

Teşekkürler

• Honanım Daber kullanıcısına yanıt
    okey ekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

He evet koskoca salonun ortasından da 5 metrelik kablo geçireceğim aklıma gelmemişti zaten, neymiş o zaman şarj sorunu kalmıyormuş. Bu firmanın düşünmesi gereken bir durumdu. Biraz mantıklı düşünün ya ps2 zamanında değiliz artık. Şu söylediğin cevabı sony söylese kullanıcılarına rezil olurdu.

Koskoca salon dediğin Buckingham Palace'da yaşıyorsun ki USB kullanmak bir sorun senin Dünyanda. Daha makinenin işlevini bilmeyen kullanıcının aklıyla oynamayacaklarına göre firmanın düşünecek bir şeyi de yoktur. Ki forumda bulunan cevherler dışında usb'nin, kablonun, şarjın sorun teşkil edildiği başka bir yer henüz görülmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 30 Ekim 2014; 22:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

He evet koskoca salonun ortasından da 5 metrelik kablo geçireceğim aklıma gelmemişti zaten, neymiş o zaman şarj sorunu kalmıyormuş. Bu firmanın düşünmesi gereken bir durumdu. Biraz mantıklı düşünün ya ps2 zamanında değiliz artık. Şu söylediğin cevabı sony söylese kullanıcılarına rezil olurdu.

Koskoca salon dediğine göre Buckingham Palace'da yaşıyorsun ki USB kullanmak sorun oluyor.

Daha makinenin işlevini bilmeyen kullanıcının aklıyla oynamayacaklarına göre firmanın düşünecek bir şeyi de yoktur.

bu ds4'lerin bataryaları li-on değil mi ? illa ki konsola takmak durumunda değilsiniz, bildiğim kadarı ile bir cep telefonu şarj adaptörüne bağlayarak da şarj edebilirsiniz.

• roskie kullanıcısına yanıt
    Ucunda USB'i portu olan her yerden şarj edilir DS4, konuşulan şey o değil zaten bir kaç cevher 2.0 Güncellemesi gibi ultra alakasız olan başlıkta taş devrinden kalma özellikleri Hype'lıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard
    Aslında o ışık oyunlar ile ietkileşimli.

Mesela Tomb Raider de meşaleyi yakınca ışık da meşale gibi sarı kırmızı beyaz yanıyor, karanlıkta oynarsanız çevrenizi aydınlatıyor, yada wolfenstein da hakkınız düştükçe ışığın rengi kırmızıya dönüyor.

Ben beğeniyorum, hem hoparlör hem de ışık oyunlarda çok güzel oluyor.

Buna bayılacaksın o halde.

Hocam, can evimden vurdun beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: roskie

quote:

quote:

Koskoca salon dediğine göre Buckingham Palace'da yaşıyorsun ki USB kullanmak sorun oluyor.

Daha makinenin işlevini bilmeyen kullanıcının aklıyla oynamayacaklarına göre firmanın düşünecek bir şeyi de yoktur.

bu ds4'lerin bataryaları li-on değil mi ? illa ki konsola takmak durumunda değilsiniz, bildiğim kadarı ile bir cep telefonu şarj adaptörüne bağlayarak da şarj edebilirsiniz.

Aslında taşınabilir piller var, powerbank falan, cep telefonu şarj etmek için, o da kullanılabilir. Hem de wireless olarak kullanmaya devam edilebilir. Mümkün müdür acaba?

Ps3 zamanında ebayden ds3 ün arkasına takılan klipsli bataryalar almıştım ben, üzerinde açma kapama düğmesi vardı. Şarj azalınca açıyordum, oynarken şarj ediyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu bu kadar konuşacağına kabul et işte içindeki bataryanın değiştirilebilir olmaması bir eksi. Bunun evin boyutuyla bir alakası yok kullanım rahatlığı açışından kolaylık sağlıyor değiştirilebilir batarya. Bu duruma çözüm olarak salonun ortasından kablo geçirmek bence fail bir durum(bunun için sarayda yaşamaya gerek yok). Evet şarj sorununa bir çözüm mü? Çözüm ama ucuz yollu öğrenci işi bir çözüm. Burada çözüm tartışmıyoruz ki, bu durumu çözmenin kullanıcıya kalmış olmasının bir sorun olduğunu savunuyorum ben. Gel gör ki bunu söyleyince kullandığı cihazı tanımayan kullanıcı oluyorum, fan oluyorum. Biraz kabul etmeyi öğrenin artık, kullandığınız cihazı hayatınıza bu kadar endekslemeyin.
  • quote:

Yahu bu kadar konuşacağına kabul et işte içindeki bataryanın değiştirilebilir olmaması bir eksi. Bunun evin boyutuyla bir alakası yok kullanım rahatlığı açışından kolaylık sağlıyor değiştirilebilir batarya. Bu duruma çözüm olarak salonun ortasından kablo geçirmek bence fail bir durum(bunun için sarayda yaşamaya gerek yok). Evet şarj sorununa bir çözüm mü? Çözüm ama ucuz yollu öğrenci işi bir çözüm. Burada çözüm tartışmıyoruz ki, bu durumu çözmenin kullanıcıya kalmış olmasının bir sorun olduğunu savunuyorum ben. Gel gör ki bunu söyleyince kullandığı cihazı tanımayan kullanıcı oluyorum, fan oluyorum. Biraz kabul etmeyi öğrenin artık, kullandığınız cihazı hayatınıza bu kadar endekslemeyin.

2 tane Gamepad olunca zaten kablo geçirmeye gerek kalmıyor. şarjı bitince diğerini kullanıyorsun. pil denilen saçmalıkla uğraşmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Ekim 2014; 23:08:54 >

• Arkadaslar us psn marketinde cod ve destiny temasini bulamadim linkini verebilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yahu bu kadar konuşacağına kabul et işte içindeki bataryanın değiştirilebilir olmaması bir eksi. Bunun evin boyutuyla bir alakası yok kullanım rahatlığı açışından kolaylık sağlıyor değiştirilebilir batarya. Bu duruma çözüm olarak salonun ortasından kablo geçirmek bence fail bir durum(bunun için sarayda yaşamaya gerek yok). Evet şarj sorununa bir çözüm mü? Çözüm ama ucuz yollu öğrenci işi bir çözüm. Burada çözüm tartışmıyoruz ki, bu durumu çözmenin kullanıcıya kalmış olmasının bir sorun olduğunu savunuyorum ben. Gel gör ki bunu söyleyince kullandığı cihazı tanımayan kullanıcı oluyorum, fan oluyorum. Biraz kabul etmeyi öğrenin artık, kullandığınız cihazı hayatınıza bu kadar endekslemeyin.

Evin ortasında kablo gereksiz olur evet ama değiştirilebilir olmasına nazaran bence daha bi artı çünkü ds4 çok kısa zamanda şarj oluyor 15 dk da yarısı dolmuş oluyor zaten. Onu da geçtim ds4 ü usb olan herşeyden şarj edebilirsin madem kablo sevmiyorsun değiştirilebilir batarya arıyorsun ucuza bir seferlik usb şarj kaynağı alırsın olayın çözülür.
    Çamur atmak için mesaj yazdığınız çok belli yada bu konuda bilgisizsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de onu dedim zaten, ancak arkadaş beni konsola laf atmaya çalışıyormuşum gibi topa tutmaya başladı. Ben direkt çözüm olarak ekstra dualshock alma taraftarıyım zaten bunda da bir sıkıntı olduğunu söylemedim. Ben kullanıcıya ekstra ds4 aldırmak için yapmışlardır muhtemelen dedim(değiştirilebilir pil olmaması durumunu), ancak arkadaş firmanın gözüyle ticari açıdan değil de daha duygusal baktığı için olaya konuyu uzatma kablosuna getirdi ben de cevap vermek durumunda kaldım. Ben kullandığım konsoldan gayet memnunum ancak eksik gördüğüm bir tarafını dile getirmek istedim ama burada eleştiri yapanı taşa tutup lafı bir tarafa çekiyorlar ve konu yerinden sapıp uzuyor.

@Fox90 yahu doğru bir noktaya değindim sadece her eleştiride bulunana fan diyecekseniz, çamur atmakla suçlayacaksanız eyvallah ne diyeyim size.
  • Yanlış anlaşılmasın ama önce sorunu kendimizde arayalım örnek olarak ttnete söver küfrederiz hepimiz bende bayağı sövdüm ama sonra gittim 60 tl ye asus modem 15 tl ye cat5 kablo aldım internetim 5 mb den 12 mb e çıktı. hergün kopan net birkere kopmadı canavar gibi 4 ayrı cihazdan download yapıyorum banamısın demiyor. Konuyla alakasız gelebilir ama önce bi kendimiz sorunumuza çözüm bulmayı denesek olmazsa atış serbest.

Ps4 ve modeme bir kaç ayar ile bugüne kadar ne psn e girme sorunu nede nat hatası aldım

• Eleştiride bulunulabilir ama arkadaşlar size izah ettiği halde içi boş bir konuyu savunuyorsunuz malesef benim aklıma başka bir ihtimal gelmiyor çamur atmak dışında.

Herkesin görüşü yaşamı farklı fikirlerde farklı önemli olan saygı hoşgörü adamların yaptığı cihaz üzerinden birbirimizi kırmayalım önemli olan nokta budur bence.

Konu hakkında fikirlerimi tekrar söylemek istiyorum. Sürekli pil değiiştirip sonu gelmeyen bir masrafa girmektense 2. Ds4 ü almak daha mantıklı birkez verirsin o parayı hem daha karlı olur hem evine gelen misafirini ağırlarsın 2.ds4 ile kahve tepsisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 30 Ekim 2014; 23:34:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roskie

Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, yaklaşık 2 aydır bağlantıyla ilgili bir problem yaşıyorum. PS4 cihazımdan internete bağlanırken tarayıcıda bir problem yok veya store'da gezinirken gezebiliyorum oyun indirebiliyorum ama iş ne zaman ki oyunları online oynamaya geliyor, o zaman tıkandığımız nokta işte. Fifa ve Last of Us oynuyorum en çok. Arada bağlantım kopuyor, ne Fifa ne Last of Us hiçbirinin online modlarına giremiyorum koptuktan sonra. Önce problemin PS4te olduğunu düşündüm ama WiFi'dan çıkıp telefonumdan hotspot açtığım zaman girebiliyorum serverlara. Ve WiFi üzerindeyken Playstation Eşlik Uygulaması da çalışmıyor, ne tabletten ne de iphone'dan ama 3G ye çıktığım zaman bağlanabiliyorum. Problemi de modemi resetleyerek veya varsayılan ayarlara geri döndürerek 2-3 günlüğüne gideriyordum. Ancak 2-3 gün sonra yeniden bir bağlanma problemi çıkıveriyordu ortaya. Superonline merkezden port açılması gerektiğini söylediler. Port açmak mantıklı gelmedi yine de açtım tüm portları denedim yok. DMZ açtım denedim yok 2 günde bir yine gidiyor. Yine aynı problemler ile karşılaşıyorum. Kaldı ki port açmak ne kadar çözüm olabiliyor, çünkü portları PS4 cihazımız için açıyoruz. Ben telefonum ve tabletimin de bağlanmasını istiyorum. 2.0 güncellemesi dedim belki bir çözüm olur ama yok. Tamamen internet sağlayıcı ile ilgili sanırım. Superonline Fiber kullanıyorum bu arada Huawei HG253s Modemimin markası. Bugun itibari ile komple gitti, modem resetleyerek de çözemiyorum, varsayılan ayarlara döndürerek de. Ne yapmam gerekli ? Varmı daha önce karşılaşan hiç ? Yardımcı olun lütfen.

Teşekkürler

Dostum.

Modemden DMZ'i aç ve 192.168.1.177 ip ata oraya.
    Sonra PS4'e gel Ağ ayarlarını manuel yap sırasıyla

192.168.1.177
    255.255.255.0
    192.168.1.1
    8.8.8.8
    8.8.4.4

Yaz diğer herşeyi otomatik yap kaydet.
    Düzelmesi gerek.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.