Şimdi Ara

PS5 Diskli versiyon + 2 kol + Steel Series Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 PS5 Diskli versiyon + 2 kol + Steel Series Kulaklık

Merhaba,

Ürün 20 Nisan 2022 de Qatar dan tarafımca alınmıştır. Kutu içeriği ve faturası tam ve eksiksizdir. Diskli versiyondur. Yanında Orjinal sarj istasyonu ve Siyah renk 2. kol da vardır. Buna ek olarak 2-3 hafta kadar önce HB den aldığım Steel Series Arctis 9 kulaklıkla birlikte ya da ayrı alınabilir. İlan fiyatı kulaklık hariç fiyattır. Kulaklıkla birlikte almak isteyene iyi fiyattan yardımcı olacağım.

2. Fotoğrafta göreceğiniz üzere Xbox Series X kullandığımdan PS5 i neredeyse hiç açmadım diyebilirim. 5 Aylık bir cihazdır ancak Toplamda 10 saatten fazla oynamamışımdır. Cihaz sıfır ayarındadır. Kollar da aynı şekilde. Ne cihazda ne de kollarda en ufak bir çizik ya da kozmetik kusur bulamazsınız. Sıfır cihaz nasılsa aynı o kondisyonda düşünebilirsiniz.

Ankara içi elden teslim edilebilir. Teslim almadan önce çalışıtırıp denemek istersenizde seve seve evime misafir edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• FİYATI BEN Mİ GÖREMİYORUM YOKSA YAZMADINIZ MI:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.