Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Bang Olufsen H95 Açık Kutu TR Cihazı ANC de son nokta.. Satın Al 4 Temmuz 2023 09:05 1 1 Bang Olufsen H95 Açık Kutu TR Cihazı ANC de son nokta.. Arkadaşlar cihazın sadece kutusunu açtım, bir arızası varmı yokmu denemek amaçlı bağlantısını yaptım. ve tekrar kutusuna kaldırdım. Merak gereği elektronik cihazları alıp,deneyimleyip,satmayı seviyorum. Cihazın 17 ay garantisi vardır. Fatura ve kutu içeriği tamdır. Türkiye cihazıdır. Kozmetik olarak 10/10 dur. Başka cihazlarım da olduğundan (Devialet,Sony,Airpods max gibi) sırayla hepsini ilana koyacağım. Mevcuttaki diğer ilanlarımı da inceleyebilirsiniz. Cihaz Ankara içi elden teslim edilebilir. Görüp, deneyip, alabilirsiniz. Ya da Türkiye geneline kargo yapılır. Bluetooth kafa üstü Aktif NC ye sahip piyasadaki en üst düzey cihazdır. Daha iyisi henüz gelmedi.. Bu fiyata bu cihazı kaçırmayın.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Eylül 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinebilir [SATILDI] Bang Olufsen H95 Açık Kutu TR Cihazı ANC de son nokta.. PS5 Diskli versiyon + 2 kol + Steel Series Kulaklık SIFIR GIBI IPHONE 11 128 GB YURTDIŞI KAYITSIZ