|
Bildirim
Ben de kutuyu siz açıyorsunuz zannettim. Bu videoları zaten youtube da arayan herkes bulur.
|
ekonomi böyle giderse
sosyolojik açıdan ; toplum bir sosyal patlama yaşana bilir ! konu PS5 değil ! bu gün en çok aranan kelime ; işten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor. ve işsizlik ödeneği kelimeleri en çok aranan kelime olmuş ! |
Zaten teknik özelliklerde boyutu yazıyordu sanki süpriz olmuş gibi numaradan enterasan tiripler hal ve hareketler görgüsüzlüğün alemi yok.
|
tasarım olarak çok çirkin. Xbox küp olan daha şık.
|
Konsol dediğin siyah olur, beyaz da alternatif renk olur. Beyaza zorlamak hoş olmamış, açıkçası salonuma koymak isteyeceğim bir tasarımı da yok, beyaz mavi ve siyah 2005 senesi için modern olabilir ama bana biraz ucuz çin işi çakma konsol görünümü verdi. Küp gibi olan xboxu baya beğendim buna göre çok daha modern bir çizgisi var. Yine de pc devam.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gölgesinde serinleyelim |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 27 Ekim 2020; 18:56:41 > |
|
|
|
|
|
Microsoft hakikaten çok akıllı firma. Adamlar mümkün olan en basit, en kompakt, yapması en ucuz tasarımla çıkıp ps5in yıllar süren tasarımını tokatlayabiliyor. Helal olsun adamlara. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|