Şimdi Ara

PS5, PS4 ve Xbox Series için geliştirilen kozmik korku oyunu Quantum Error'dan oynanış videosu paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS5, PS4 ve Xbox Series için geliştirilen kozmik korku oyunu Quantum Error'dan oynanış videosu paylaşıldı

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Kings of Lorn: The Fall of Ebris'in geliştiricisi TeamKill Media'nın yaptığı kozmik korku oyunu Quantum Error'dan oynanış videosu paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Battlefield 6'nın Warzone tarzı özel bir ücretsiz modu olabilir

Paylaşılan 18 dakikalık oynanış videosuna baktığımızda oyunun nasıl olacağına dair rahat br şekilde fikir edinebiliyoruz. Az da olsa başarılı korku oyunu Dead Space'i andırdığını söylemek gerek. Ayrıca bu görüntülerin oyunun son hali olmadığını da belirtelim. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Quantum Error; PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yayınlanacak. Ne yazık ki şu an için bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Oyunda Monad Kuantum isimli bir araştırma tesisi bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğruyor. Saldırı sonrasında San Francisco'ya bir yardım sinyali gönderilir. İtfaiye Şefi Sturgis aramayı cevaplar ve kontrol ettiğimiz karakter olan Yüzbaşı Jacob Thomas'a yardım için gönderir. 

Sizin göreviniz ise basit. Gittiğiniz tesisten mümkün olduğunca çok hayat kurtarmak. Ancak bir kurtarma görevi olarak başlayan görevin hiç de göründüğü gibi olmadığını fark edeceksiniz.

Kaynak:https://www.gematsu.com/2021/03/quantum-error-four-minute-gameplay-trailer

• isme bak "yüzbaşı yakup" ! tam bir israil işi

• Çok basit duruyor. Animasyonlar vuruş hissi çok vasat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • puahahahaa :))

• kötü basit

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Vuruş hissi zayıf bariz belli fakat asıl eksiklik yada dikkatimi çeken diyeyim oynanıştaki yapaylık düşmanların robotumsu olması canlı gibi hareket etmemesi tıpa tıp birbirine benzemeleri etraftaki etkileşimin en azından videoda gördüğümüz kadarıyla zayıf olması. bu oyun dead space çakması damgası yememesi çok zor. madem oyun yapıyosunuz fiziki etkilere çalışın oynanışı geliştirin filan sanki dead space kodlarıyla yazılmış sadece ismi başka bir oyun olacak o kadar.

• isme bak "sergeant jacob" ! tam bir gringo işi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunu, 4 kisilik bir ekip yapiyor biraz anlayis gösterebiliriz fakat 13 yil önce cikmis olan dead space 1 ve 2'ye bakiyorum hala ordaki silah vurus hissi, atmosfer grafikler ve animasyonlara yaklasan bir oyunu birakin o tarz bir oyun cikmadi :))))

• Mobil oyun olarak çıkartsalar daha iyi olurmuş.

• Çok fazla Doom benzerliği var. Biraz daha farklı etkileşimler dışında, çok benzer geldi bana; gerçi bu tür oyunlarda da ne kadar farklı bir oynanış beklenebilir ki? 4 Kişilik bir ekip için fena değil ama bazı yerlerde daha çok iş yapılması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.