Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
PS5 SIFIR CDLİ 18499 ₺ DİJİTAL SLİM KASA 17499 ₺ PS5 PORTAL 8.750 ₺
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Bilginiz olsun, Sony ürünlerinde uluslararası garanti diye bir şey yoktur. Hatta Türkiye içinde ''Sony Eurasia'' garantili alsanız dahi ''Overgame'' ''D&R'' ve '' Vatan B.'' vb. Dışında olan faturaları garantiye kabul etmemektedir.
-
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. İlana girerken bu bilgiye sahip değildim sonradan bilgi edindim fakat konuyu da değiştiremedim. Allah'tan sizin gibi insanların çok olması sebebiyle ilana yazan herkes bu durumun farkındaymış.
İlan açıklamasını değiştirdim. İyi günler.
Not: 1 Ocak'a dek alınan ürünlerde uluslarası sony garantisi geçerliymiş. Daha sonra distrübütörlük bilkoma geçince bu durum 1 Ocak'tan sonra satın alınan ürünler için iptal edilmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bilginin kaynağı nedir? Bana saçma geldi mesela Teknosa şu an Bilkom satıyor o da mı geçerli değil neden Vatan bilgisayar, overgame ne alaka?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 yıl'a yakındır oyun konsol alım satım işleriyle meşgul oldum. Sıfır distribütör yeri geldi ithalatçı garantili sattım. Elbette Bilkom'un faturası geçerli doğrudan Sony'e bağlı zaten. Orda demek istediğim sarı çizmeli mehmet ağanın kestiği faturayla garantiye veremiyorsun, Sony bir elin beş parmağını geçmeyen firmalar haricinde garantiye ürününü kabul etmiyor.
-
-
Pratikte geçerli olması gerekiyor. Fakat ülke içinde piyasaya etki edeceği için Sony bu maddeyi uygulamıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bilginiz olsun, Sony ürünlerinde uluslararası garanti diye bir şey yoktur. Hatta Türkiye içinde ''Sony Eurasia'' garantili alsanız dahi ''Overgame'' ''D&R'' ve '' Vatan B.'' vb. Dışında olan faturaları garantiye kabul etmemektedir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X