Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS5 Sıfır Pulse Kablosuz Kulaklık Satın Al 29 Eylül 2023 18:40 1 1 PS5 Sıfır Pulse Kablosuz Kulaklık herkese merhaba.yurtdışından aldığım ps5 pulse kulaklığımı kullanmadığım için satıyorum.kutuyu sesini merak ettiğim için açıp denedim ve daha sonrasında kutuya geri koydum.15 dakika bile kullanmadım anlayacağınız sıfır diyebilirsiniz :) kutu,kitapçık, vs harşeyi tamdır. fotograflar bana aittir.DH den özel mesajlara geç dönebilirim.whatsapp üzerinden istadiğiniz saatte yazabilirsiniz.05443458900 istanbul beylikdüzü ve civarı elden teslim.istanbul dışı ilk önce ücret sonrasında kargo ile gönderim yapabilirim.azda olsa pazarlık yapılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus TUF Gt 501 RBG KASA (4 fan) + Sharkoon 750W PSU 4750TL [SATILIK] battle.net Diablo4 - Wow Dragonflight - CoD MW TEK Hesap PS5 Sıfır Pulse Kablosuz Kulaklık Steelseries arctis 9 wireless 12.02.2021 faturali ikinci el