< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Kasım 2020; 10:43:53 > |
PS5 ve Xbox Series X'in ilk günden çökme hataları gelmeye başladı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
evet görüntü kimin diye dikkat etmemiştim :) problem yok ikisi içinde bu durum geçerli. Belirttiğiniz gibi büyük ihtimal donanımsal hata daha baskındır Ama senaryo yazdığımda ve çıkarsa birinden biri için satışlar hiç iyi olmaz. Eski kartlarda overclock yapınca bu sorun ile karşılaşmışlığım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Xbox’ta sorun yok gibi ama Ps5’de OC ile geldiklerini zaten biliyorduk. Baya bir ittirmeye 10 TFLOPS yaptılar ama asıl değeri 9’a yakın bir değer. Yaptım oldu ile olmuyor maalesef. Yine de rakibi bu kadar OC’a rağmen yüzde 20 daha hızlı. Çökme sorunları düzelmezse bu fark yüzde 33 olacak.
Xbox’a nargile çektirerek, e-sigara çektirerek iyi eğlenildi. Burada da bazı marka holiganlarına da eğlence konusu oldu ama “PS5 Pro is coming” kusura bakmayın.Gunun fikrasi :)
-
Burası senin köyün mü ne biçim konuşuyorsun öyle.
Tabiki uzaktan işlem yapılabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Father GascoigneTabiki uzaktan işlem yapılabiliyor.
Yani konsolu hiç açılmayacak hale getirebilir?
Hesaptan banlıyor falan oyuna giremiyorsun onu biliyorum eskiden beri var da makinayı açılmayacak hale nasıl sokuyor onu sormuştum ben.
Yapabiliyorsa ben kabul etmem bunu. Almam yani alacağım varsa da, sırf bu sebepten bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 13 Kasım 2020; 9:40:31 > -
Online altyapılı bütün donanımlarda firma son kullanıcıya belli şartları karşılamadığı veya kural çiğnediği taktirde müdahale edebilir hocam. Bu kanunen yasal olmakla beraber PC'ler de bu kurama tabidir.
Yani anlayacağın bu makina aldırmayacak bir mevzu değil,öyle olsa PC bile kullanmamak lazım.
-
Uzaktan kapatılabilecek bir PC kullanmadım, kullanmam da. Hatta şimdiye kadar görmedim bile böyle bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 13 Kasım 2020; 10:22:30 > -
Windows kullanırken en başta kabul ettiğin,hemen accept deyip geçtiğin yükümlülük koşullarında bunlar var. Bilmeden kullanıyorsun demek ki...
-
Sanırım anlatamıyorum kardeş.
Windows kullanırken birşeyler kabul ediyoruz tabiki ama tutupta "şu şöyleyse bilgisayarını kilitlerim bi daha açılmaz" demiyor bana.
Benim söylediğim bu.
-
Türkiye de ön siparişler tükenmiş alamıyoruz ayağına yatmayın sakın rakamlar sizi ele veriyor
-
ps5 sıkıntılı gibi
-
sence gerçekçiliği veya fake olma ihtimali nedir , elinde bilgi varmı paylaş bilelim millete trol diye laf yetiştireceğine gördüğümüzü paylaşıyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinançYani konsolu hiç açılmayacak hale getirebilir?
Hesaptan banlıyor falan oyuna giremiyorsun onu biliyorum eskiden beri var da makinayı açılmayacak hale nasıl sokuyor onu sormuştum ben.
Yapabiliyorsa ben kabul etmem bunu. Almam yani alacağım varsa da, sırf bu sebepten bile.
Alıntıları GösterTürkiyedeki tüketici kanununa göre hiçbir şirket uzaktan bir çeşit erişim veya algoritma yoluyla satın alınmış bir malı işlevsiz hale getiremez. FAturanız varsa tüketici hakem heyetine başvurup paranızı iade alabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Father GascoigneOnline altyapılı bütün donanımlarda firma son kullanıcıya belli şartları karşılamadığı veya kural çiğnediği taktirde müdahale edebilir hocam. Bu kanunen yasal olmakla beraber PC'ler de bu kurama tabidir.
Yani anlayacağın bu makina aldırmayacak bir mevzu değil,öyle olsa PC bile kullanmamak lazım.
Türkiyedeki tüketici kanununa göre hiçbir şirket uzaktan bir çeşit erişim veya algoritma yoluyla satın alınmış bir malı işlevsiz hale getiremez. FAturanız varsa tüketici hakem heyetine başvurup paranızı iade alabilirsiniz.
-
-
ps5 in süper ssd si texture hızına yetişememiş
Haberi verenlerin imzalarında veya direkt isimlerinde XBox yazması baya tarafsız bir bakış açısı olmuş.
-
Ps5 te bayağı report var miles morales te çökme donma vs. onlarda çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X