Emeğiniz için teşekkür ederim ama hata verdi maalesef |
PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot) (4. sayfa)
-
-
Citroen uygulamasının zar zor bulduğum sürümü yazılım güncellemesini indirmiyor. Peugeot yazılımı çalışıyor ve benim aracımın şasi numarasına göre şu anda yazılımı indiriyor. Sorun olur mu arkadaşlar, var mı deneyimi olan ?
-
Merhaba, Aynen dediğiniz şekilde peugeot ile yaptım sorunla karşılaşmadım. Olağan şekilde güncellemeyi yaptı
-
Ben de deneyeceğim, ne kadar sürdü? Bir saat filan diyenler var -
Peugeot uygulamasi da hata veriyor ama 3 defa arka arkaya tekrar deniyorum, 3. De iniyor yazilim bilginiz olsun..
-
yaklaşık 20dk da bitti benimki. Farklı model/versiyonda far edermi bilemiyorum.
-
Marka model nedir? -
Peugeot üzerinden indirince amblem vs değişimi oldu mu? -
Peugeot üzerinden de indirseniz yazılımı şaşi numarasından bulduğu için amblemin değişeceğini düşünmüyorum. bende şimdi Peugeot üzerinden indiriyorum citroen çalışmıyor çünkü. Yazılım numaraları aynı çıkıyor. Umarım bir problem çıkmaz.
Not : Peugeot uygulamasından indirdiğim güncellemeyi citroen aracıma yükledim. Sürüm değişimi oldu herhangi bir sıkıntı çıkmadı yaklaşın 15 dakika kadar sürdü. Fakat gözle görülür bir değişiklik göremedim. Menü vs. herşey aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feuer -- 14 Aralık 2023; 12:21:8 > -
Birkaç gün daha kullanıp tekrar sonuçları paylaşırsanız sevinirim. Bende ona göre aynı yöntemi deneyeceğim. -
Bugün çok kurcaladım sadece ekran ilk açılışta 2-3 saniye geç açılıyor. Haricinde bir sıkıntı gözükmüyor. Ayrıca ben güncelledikten sonra bir güncelleme daha geldi fakat güncellemedim. -
Merhaba, ben 2020 citroen C3 için dokunmatik ekran güncellemesi indirdim bugün, 6 ci güncelleme 0422c kodu, tarih olarak da Ekim'de çıkmış güncelleme, araca yüklemesi yaklaşık 20-25 dk sürdü, hiçbir değişiklik, eklenme vs olmadı, keşke telefonlardaki gibi güncelleme içerik bilgisi verilse, mesela şunlar iyileştirildi, şu hatalar düzeltildi, şu eklendi vs. gibi yazılım bilgisi olsa keşke
-
Çok haklısınız hocam aslında şu sistemleri android temelli vs yapsalar olup bitecek samsung huawei xiaomi gibi firmalar araba işine de girdi yakında çok daha teknolojik araçlar gelecektir
-
Opel mokka 2023 elegance İçin güncellemeyi indirdim kurdum fakat değişen bir şey göremedim. Güncelleme içeriğini de yazmıyor ki ne değiştirilmiş anlayalım. Bilen var mı güncelleme içeriğini? -
Yıllardır kimse bilmeden güncelliyor hocam merak etme tek değilsiniz. -
Ilginç bir durum. Halbuki versiyon notları olmalı. -
Bildiğim kadarıyla servicebox ta görünüyor ama oda servis hesabı ile ücretli görülebilen hesap yanlış söylemiş olabilirim
Ama mantıken beklenen güncelleme olunca change log yayınlanmasi. -
Konuyu açan arkadaş güncelleme ile bazı ilave şeyler geldiğinden bahsetmiş, o hevesle güncelleme yapınca ve hiçbir şey degismeyince insan biraz üzülüyor açıkçası, en azından 1 tane bişey gelse avuntuluk yine olurdu -
Burası yeri değil ama aracında start stop devreye girmeyen var mı? Ben aracımı 2 el aldım 2020 model, aküsü zayiflamistir ondan girmiyor devreye diye düşünüyorum, konuyla ilgili bilgisi olan var mı -
Bu arada opel mokka yakıt tüketimi çok fazla. Mokkasi olan arkadaşlar sizde de öyle mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X