Şimdi Ara

PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
236
Cevap
59
Favori
55.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

2024 model C4x için harita güncellene biliyor mu bu şekilde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jermy

Merhabalar, aracım 2024 model peugeot 2008 gt.

Ne peugeot update uygulamasından, ne de mypeugeot mobil uygulamasından aracı güncelleyemiyorum.

hatta uygulama araçtaki mevcut sürüm bilgisine bile erişemiyor.

Aracın wifisi açılmıyor, canlı trafik bilgisi alınamıyor, ok peugeot asistanı kullanılamıyor.

bu konularda bilgisi olan var mı?

PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot)

PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot)

bu konuda bir çözümü olan var mı?

• jermy J kullanıcısına yanıt
    Stellantis'in BTK ile anlaşması yok. O sebeple online servisler kullanılamıyor. Bunun dışında güncellemede bende başarılı olamadım.
  • Güncelleme sonrası değişen herhangi birşey var mı opel için?
  • bu cihazlar neden tam ekran olmuyor ekranın yarısını klıma derecesı kaplıyor yokmu bunun bır çözümü tam ekran kullanmak ıcın

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Tam ekran olmayan hangi kısım. Navigasyon yada Car Play tam ekran oluyor.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Bende olmuyor yani sağ ve sol kısımlarda boşluklar kalıyor klima derecesini gösteriyor o boşluklarda tam ekran hiç bir araçta görmedim sizde nasıl oluyor anlamadım?

Bu konu genel psa konusu, herkeste aynı ekran yok :)

• Ekranın boyutu çok iyi ama gel gör ki gerek carplay gerekse navigasyonda tam ekran olmayışı basite indirgiyor ekranı
  • Ben multimedya güncellemesini usb ile kendim yapsam sıkıntı olurmu?

Güncellemeyi yarıda kesmediğiniz sürece bir sıkıntı olmaz, zaten üretici bu güncellemeyi size kendisi sunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Güncellemeyi yarıda kesmediğiniz sürece bir sıkıntı olmaz, zaten üretici bu güncellemeyi size kendisi sunmakta.

Bugün servisteydim güncellemeyi de yapalım dedim mevcut güncelleme yok dedi. Ama internette görünüyor güncelleme dedim boşver yapmaya gerek yok dedi bu sefer de :) Ben yapsam bişi olurmu dedim yarıda kesmediğin sürece sıkıntı olmaz dedi. Benim anlamadığım sonucta bu guncellemeyı fabrıka yayınlamıs servısın yapmaması enteresan bır durum. Gercı guncelleme ıle gelen bır yenılık olacagınıda sanmıyorum da

PSA grubu için serviste yapılan güncellemeler daha çok motor, şanzıman, güvenlik donanımları, far sistemi gibi üniteler için oluyor. Serviste yapılan bu güncellemeler USB üzerinden değil de doğrudan aracın OBD portundan bilgisayara bağlanılarak yapılmakta. Multimedya sistemi ve navigasyon haritası güncellemelerini USB ile kendiniz yapabilirsiniz.

Ben 2023 model riftere yaptım. Bir cacık yok. Farklı bir şey göremedim.

• jermy J kullanıcısına yanıt
    Sa. Bu güncellemeyi siz kendiniz mi yaptınız. 02 /2023 Yoksa servisemi yaptırdınız.
    Bende de c4x var harita son güncelleme 2/2020 gözüküyor. Arac 2024 model 😂

Yakın zamanda bakima götürücem aracı yoksa servisin tepesine bineyim. 😇
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.