< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot) (10. sayfa)
-
-
Güncellemeyi ben yükledim yaklaşık yarım saat sürdü. Navigasyon kullanımı daha rahat olmuş gibi ve daha efektif gibi geldi ilk kullanimda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rar dosyasını indirdim ama çıkartmak istediğimde hata veriyor. Siz yüklemeyi nasıl yaptınız arabaya. Kısaca yazarsanız sevinirim. Tekrar teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı PSA araçlar için hava yastığı konulu bir geri çağırma söz konusuymuş, c4x bahsi geçmiyor ama arabalar bagaj hariç aynı olduğu için durum aynı olabilir.
https://www.reuters.com/business/autos-transportation/stellantis-extends-preventive-recall-other-models-over-airbag-worries-2024-06-07
Edit: yanlış foruma yazmışım, burada da görülsün diye silmedim ama gerekirse silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DylanDog -- 8 Haziran 2024; 0:26:2 >
2019 yılına kadar olan araçlar diye biliyorum ben.
Evet sanırım öyle hocam, haber biraz muğlak ve c4 için çok açık olarak yazmamış ama araştırınca 2019'dan sonra takata airbag kullanılmamış gibi anlaiılıyor.
-
Rar içerisinden çıkan dosyayı direkt usb ye atmanız yeterlidir diye düşünüyorum. Çünkü ben rar içerisindeki ilk klasörü rarladım.
Rar ı direkt usb içerisinde açıyorsanız hata verebilir. Masaüstünde rar açıp usb ye atsanız daha iyi olabilir.
Yada Citroen uygulamasından direkt şase nonuz ile güncellemeyi almanız en saglıklısı olur.
-
Rardan çıkardım. Sonradan oldu. Ama haritayı nereden yükleyeceğim. TomTom Haritadan ayarlarda güncellemeyi sadece internetten görüyor. USB den yükleme yerini bulamadım.
aracı çalıştırıp usb yi taktığınızda otomatik güncellemeyi sorar ve onay ister güncelleyelim mi diye
-
Deneyeyim, demek ki USB yi görmedi muhtemelen
Güncelleme sonrasi harita tarihi kaç oldu?
tarihi hatırlamıyorum ama versiyon 27.0.0.0r oldu.
-
bunu bayi de yapıyor . beni arayıp sormuşlardı aracın şasi numarasıyla .
-
2015 c4 dizel otomatik cihazım için ekran güncellemesini nerden bulabilirm
-
Merhaba,
2022 Mokka Ultimate aracım için windows my opel uygulamasından dokunmatik ekran yazılım güncellemesini başarılı bir şekilde usb aktarıyorum fakat araca taktığımda "Donanım ile uyumlu olmayan sürüm" uyarısı alıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayıp çözüme kavuşturan oldu mu? Teşekkürler.
-
İhtiyacı olanlar için Citröen Update Setup dosyası. Windows içindir.
google docsCitroen_Update_Setup_0.1.24.exehttps://drive.google.com/file/d/1IOeuDsM535kvppxVggrmuFcZW6HXXgTs/view?usp=sharing -
Arkadaşlar merhaba Peugeot 408 GT için update nasıl yapabilirim?
-
Opel grandland 2024 için yapmayı düşünüyorum ama güncelleme içeriği nedir hiçbir yerde bulamadım. Neler değişiyor?
Liste halinde yazabilecek biri var mı?
Citroen 2024 C3 Shine modeline uygulanabilir mi bu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YLMZKSL -- 18 Ağustos 2024; 6:11:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X