PSA Araçlar İçin Multimedya Ekranı ve Harita Güncellemesi (Citroen, Opel, Peugeot) (11. sayfa)
-
-
Faydalı bir paylaşım, teşekkürler.
-
Merhaba benim toyota procity city dream arabam var. Nasıl güncelleme yapabilirim ?
-
Arkadaşlar merhaba,
24 model moka için denediğimde şu hatayı alıyorum.
Aracın multimedya versiyonu da 2. görüntüde yer alıyor. nasıl bi yol izlemeliyim
-
Merhabalar, aracım 2024 model peugeot 2008 gt.
Ne peugeot update uygulamasından, ne de mypeugeot mobil uygulamasından aracı güncelleyemiyorum.
hatta uygulama araçtaki mevcut sürüm bilgisine bile erişemiyor.
Aracın wifisi açılmıyor, canlı trafik bilgisi alınamıyor, ok peugeot asistanı kullanılamıyor.
bu konularda bilgisi olan var mı?
-
Psa yeni modellerde Türkiye'ye güncelleme göndermiyor arkadaşlar
2022 model 308im var 2 yıldır güncelleme almadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burada bir bilgi eksikliği var diye düşünüyorum. daha eski araçların güncelleme aldığını forumlarda whatsapp gruplarında vs görüyorum.
yeniler neden almıyor / alamıyor? ya da sadece serviste mi yapılıyor?
nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir yerde peugeot ve btk arasında bir anlaşmazlık olduğu yazıyordu.
-
x (formerly twitter)Peugeot BTK (@Chz_socios) on Xhttps://x.com/Chz_socios/status/1830662493745881217
-
Evet btk konusu yüzünden işletim sistemini Türkiye için düzenlemek zorunda kaldılar
Bu şekilde olunca da yeni versiyonları desteklemek işlerine gelmiyor.
Kullanıcılar olarak baskı oluşturmazsak da hiç aksiyon alacaklarını sanmıyorum.
ama bu mantıkla yeni araçları desteklememek, özellik sunmamak satış azalmasına kapı açar?
acaba son kullanıcının kendi başına yapmasını engelleyip, serviste açılmasına olanak sağlıyor mudur?
aracım daha yeni hiç servise gitmedim o sebeple bilmiyorum fakat, en dolu pakedin en önemli özelliklerini kullanamamak tuhaf geliyor.
-
Geçenlerde 2. bakım için gittiğimde yazılım güncellemesi olmadığını söylediler bana.
Ben aracımı değiştireceğim yakın zamanda psa grubunu da vw grubu gibi kara listeye girdi benim gözümde.
quote:
Orijinalden alıntı: jermyMerhabalar, aracım 2024 model peugeot 2008 gt.
Ne peugeot update uygulamasından, ne de mypeugeot mobil uygulamasından aracı güncelleyemiyorum.
hatta uygulama araçtaki mevcut sürüm bilgisine bile erişemiyor.
Aracın wifisi açılmıyor, canlı trafik bilgisi alınamıyor, ok peugeot asistanı kullanılamıyor.
bu konularda bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
citroen harita baya güncellenmiş ama adres bulmak
halen çok kötü!
sokak isimleri pek çok yerde yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar neden arabanın navigasyonunu kullanmakta ısrar ediyorsunuz ki? Android auto ile çok daha pratik geliyor bana şahsen. Hiç arabanın navigasyonunu kullanmadım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurtdışında arabanın navigasyonu kullandım. Google haritalardan daha iyi idi. Ilginç. :))
telefondan online/offline navigasyon açmak varken neden kabloyla,uygulamayla filan uğraşıp
navigasyon açıyorsunuz ki?
-
Android auto ile online navigasyon açıyorum ki zaten. Telefon cebimde duruyor, arabayı çalıştırdığım gibi kablosuz olarak otomatik bağlanıyor. Sesli asistan ile şuraya git komutunu veriyorum, anında rota oluşturup gitmeye başlıyorum. Telefondan internet ile canlı trafik bilgisi de gelmiş oluyor. Gayet de pratik bence :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 7 Kasım 2024; 20:56:41 >
Android auto ile yandex navigasyon da kullanabilirsiniz, onu daha çok seviyorum ben de uzun yolda :)
yeni güncelleme yaptım 21 model ekran ve navigasyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X