Şimdi Ara

Psikolojik (?) mide bulantısı... [EDİT] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba 2 yıldır benimde midem bulanıyor kusmuyorum ama mıdenın üst kısmında bulantı meydana geliyor genelde dıaarda otobüste mınubuste kafelerde spor salonlarında yaşıyorum bu bulantıları yemek yiyerek bıyere gıtmıyorum daha kotu ediyor tedavısı yok sanırım bu hafta sonu son kez endoskopi yaptırıcam temiz cıkarsa pıskolojime baktırıcam sızınde benımkı gıbı sanırım gecmıs olsun sımdıden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkatliam02xxx

Merhaba 2 yıldır benimde midem bulanıyor kusmuyorum ama mıdenın üst kısmında bulantı meydana geliyor genelde dıaarda otobüste mınubuste kafelerde spor salonlarında yaşıyorum bu bulantıları yemek yiyerek bıyere gıtmıyorum daha kotu ediyor tedavısı yok sanırım bu hafta sonu son kez endoskopi yaptırıcam temiz cıkarsa pıskolojime baktırıcam sızınde benımkı gıbı sanırım gecmıs olsun sımdıden.
    Kardeş konu dışına gel başka bölümlerde kendine muhatap bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkatliam02xxx

Hocam 0 mesajlı olunca ve direk bu konuya yazınca cidden fake hesabım gibi durdunuz

Valla aynı sorunu yaşıyoruz tamamen, bu hafta sonuç göstermeye gidicem muhtemelen yine ileri seviye bi rahatsızlık olmuyacak, her dakika her saniye nerdeyse aklım midemde akıl sağlımı kaybetmekten korkuyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ve bu durum bir anda oldu yahu, 2 yıl önce üniversiteye geçtiğim sene aynı problemleri çok daha hafif yaşamıştım, bu sene başı şubat ayı gibi yine geldi bu bela ama bu sefer travmaya dönüştü atlatamıyorum... bu kadar kolay bi sağlık sorunu nasıl böyle bi hal aldı aklım almıyor, işin en kötüsü hayattan zevk alamıyorum aylardır resmen ruhum çekildi içimden

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dışarı çıkamıyodum bir ara hafta sonu endoskopi olmayı düşünüyorum bakalım gene bişey çıkmassa kesinlikle pıskolojık olduğunu kabullenecem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

• Anksiyete mide rahatsızlıklarını tetikler. Heleki psikolojik duruma hassas bir mideniz varsa. Misal üzüldüğünüzde hazımsızlık, mide bulantısı oluyorsa. Doktor anti depresan verebilir, tedavi içindir. Geçiştirmek için en azından stresten mi kaynaklı diye tranko buscas verebilir. Bu ilaç tam olarak stres anksiyete kaynaklı mide sorunları içindir. Bazen bende alıyordum ama benim mide sorunlarım kolayı tamamen bıraktıktan ve her öğünde ev yapımı yoğurttan yapılmış ayran içtiğimden beri düzeldi. Sinir üzüntü gibi durumlarda yine oluyor ama genel olarak sürekli olan hazımsızlık vb. geçti.
  • Nasılsın hocam şimdi?

2 aydır benim de yok yere midem bulanıyor

Helicobakter buldular o yapar dediler ama endoskopi raporunda az sayıda bulunmuştur diyor antibiyotikleri de kullanamadım ilk hafta bitiminde alerji yaptı

Nexium var antibiyotiklerin yanında verdikleri onu atınca bir miktar azalıyor ama hala midede rahatsızlık hissi var. Çok ca sıkıcı bir durum ne derslere girebiliyorum doğru düzgün ne yemek yiyebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Nasılsın hocam şimdi?

2 aydır benim de yok yere midem bulanıyor

Helicobakter buldular o yapar dediler ama endoskopi raporunda az sayıda bulunmuştur diyor antibiyotikleri de kullanamadım ilk hafta bitiminde alerji yaptı

Nexium var antibiyotiklerin yanında verdikleri onu atınca bir miktar azalıyor ama hala midede rahatsızlık hissi var. Çok ca sıkıcı bir durum ne derslere girebiliyorum doğru düzgün ne yemek yiyebiliyorum
    Hocam eskiye göre çok çok iyiyim, valla ben 3-4 farklı doktora gidip endoskopiden, kolonoskopiye kadar hepsini yaptırdım her insanda olabilcek kadar gastrit var diyince son gittigim doktor kafamda bitirmeye çalıştım. Eğer bira veya mideyi zorluyacak yağlı şeyler vs yemiyorsam hazımsızlık yaşamıyorum hocam. Zaten o bulantı hissini meydana çıkaran şey hazımsızlık idi.

Her sabah zeytinyağlı kudret narı kullanmanızı öneririm, ayrıca kafanızı rahatlatmak için kantaron çayı da kullanabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.