Şimdi Ara

Psikolojik olarak Çok tuvalete gitmek ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
84.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 aydan önce etki göstermiyor o yüzden işe yaramıyor diyip bırakmayın etki göstermeye başladığı an aşırı rahatlatıyor daha sonra düzenli kullanımda hayatınızdan siler atarsınız bu hastalığı sırf bunun için üyelik açtım ben kurtuldum sizde kurtulun

• Rexapin ve citoles ile anksiyetem ve bu sorun tamamiyle çözüldü, ilaçlara gelisek son 1 sene daha kullanmam gerekiyormuş,bilimle kalın.

• Beyazhardal kullanıcısına yanıt

nasıl oldu peki suan bende yaklasık 5 aydır aynı durumdayım mantar vardı enfeksiyon vardı tedavi oldum geçti suan ama hala daha neredeyse altıma yapacakmısım gibi hissediyorum 40 dklık derste zar zor dayanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende son zamanlarda psikolojik mi bilmiyorum sık sık işeme var yani çok çişim yok sıkıştırmaya bile korkuyorum kendimi bu yüzünden hemen tuvalete konuşuyorum daha önce bir kaç doktorla görüştüm tedavi uygulandı kullandığım ilaçta var kullanmakta istemiyorum açıkçası durum suki ben bunun psikolojik olduğunu düşünüp daha önce tedavi olduğum psikiyatri servisine gidip doktorda durumu anlattım oda eski kullandığım ilacı kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi üroloji bölümünde ki doktor da prostatta enfeksiyon var dedi idrarda labaratuvar ortamında kan görünüyor yani sürekli bunları taka taka kendimi farkli bir boyuta taşıdım ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum bana verilen ilaç prostat ve etrafındaki kasları rahatkatarak idrarın daha kolay çıkmasını sağlıyor sıkıntı prostat olabilir fakat bu sürekli idrara gitmem neyden kaynaklı bir türlü anlamış değilim araştırmalara göre ilk ben değilim daha öncede bu sıkıntıları yaşayan arkadaşların ortak özellikleri psikolojik ama bende sürekli canlanan şey bunun sinirsel bir durum olduğu bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar

• 19kaan05 1 kullanıcısına yanıt

Bende son zamanlarda psikolojik mi bilmiyorum sık sık işeme var yani çok çişim yok sıkıştırmaya bile korkuyorum kendimi bu yüzünden hemen tuvalete konuşuyorum daha önce bir kaç doktorla görüştüm tedavi uygulandı kullandığım ilaçta var kullanmakta istemiyorum açıkçası durum suki ben bunun psikolojik olduğunu düşünüp daha önce tedavi olduğum psikiyatri servisine gidip doktorda durumu anlattım oda eski kullandığım ilacı kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi üroloji bölümünde ki doktor da prostatta enfeksiyon var dedi idrarda labaratuvar ortamında kan görünüyor yani sürekli bunları taka taka kendimi farkli bir boyuta taşıdım ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum bana verilen ilaç prostat ve etrafındaki kasları rahatkatarak idrarın daha kolay çıkmasını sağlıyor sıkıntı prostat olabilir fakat bu sürekli idrara gitmem neyden kaynaklı bir türlü anlamış değilim araştırmalara göre ilk ben değilim daha öncede bu sıkıntıları yaşayan arkadaşların ortak özellikleri psikolojik ama bende sürekli canlanan şey bunun sinirsel bir durum olduğu

• 19kaan05 1 kullanıcısına yanıt

hocam çok sağol yorumun için bende psikolojik olduğunu düşünüyorum . sende nasıl başladı bu durum ilac iyi geldiğine göre sana, bize de açıklar mısın belki aynı durumdur. Bir keresinde çok üzüntülü bir olay yaşadım ondan sonra başladı bende böyle kafamda değişik bir his olmuştu o zamandan beri kurtulamıyorum, lütfen bu sıkıntıyı yaşayanlar yazsın belki birbirimize bir faydamız olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.