Şimdi Ara

Psikolojik rahatsızlıklara inanmazdım.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yamtar1963

bendede bipolar var

3 yıldır lityum karbonat kullanıyorum hastalığin tek önleyicisi

doktora soruyorum ne kadar sürecek diye kesin birsey söyleyemiyorlar,belki ömür boyu üzerime leke olarak kalacak bir hastalık

Belki milan ömür boyu işte burada birbirimizi kandırmayalım bende de var am-k hastalığı hayatımı zehir zıkkım etti normal bir günüm yok ya Mani ya depresif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamtar1963 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim anlamazsa zaten seçememişsindir doğru insanı buna böyle bak ilaç kullanıp düzlemeyenlerde var senin şifan bundaysa içeceksin yani ilaca bağımlılık diye bir şey olmamalı insanın zararına değil nasıl olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: akkurdoglu

Kardeşim anlamazsa zaten seçememişsindir doğru insanı buna böyle bak ilaç kullanıp düzlemeyenlerde var senin şifan bundaysa içeceksin yani ilaca bağımlılık diye bir şey olmamalı insanın zararına değil nasıl olsa

Bipolar ve lityum ney bilmiyorsun adam demiş insülin diye bizde de lityum fazlası zehirlenme ve el titremesi yapıyor hayallerimi yıktı cerrah olacaktım ben şimdi poliklinik te hasta gelecek ilaç yaz gönder

• Şükret ki daha kötüsü değilsin burdan samanyoluna bağlamayacağım ama ciddiyim daha kötüler var elin titresin ilaç iyi mi yapıyor iç şükret ki elin var kardeşim

• quote:

Bana özelden yazabilirsin
  • quote:

karbonatcı erol dr nıe soylemıyor bunu ıcın dıye
  • quote:

Şükret ki daha kötüsü değilsin burdan samanyoluna bağlamayacağım ama ciddiyim daha kötüler var elin titresin ilaç iyi mi yapıyor iç şükret ki elin var kardeşim

Panik ataga sebep olan pismanlik nedir?

Onu merak ettim ama simdi soylerken tekrar panik olacak durundaysan Söyleme.

Rahatsizlik ne zaman başladi. Nasil oldu,? Özelse Pm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terapist_tr -- 8 Mart 2015; 13:44:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.