Şimdi Ara

Psikolojik rahatsızlıklara inanmazdım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet inanmazdım boş insanların uydurması derdim öyle değilmiş yardım etcek biri var mı sıkıntı büyük 4 aydır uğraşıyorum her gün her dakika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardik desen yok kelin ilaci mevzusu...

Ama bende inanmazdim, kafada bitirir insan diye dusunurdum ama oyle degilmis

• Aynen e

• Bence tek yol toplu intihar. Hani bi suicide clubta ki gibi binlerce liseli kızla beraber yapamasakta kendi çapımızda bir etkinlik gerçekleştirebiliriz.
  • Tam bölümüne geldin, wiki doktoralı psikologlar gelir birazdan

• öncelikle psikolojik rahatsızlıklar kişinin kendi çabaları ile de geçebiliyor ama psikiyatrik hastalıklar için doktor yardımı almak gerekiyor.

en yakın sağlık kuruluşuna gidip ilk önce hastalığınızın ne olduğunu kesinleştirmekle işe başlayabilirsiniz. sonrası sizin çabanıza kalmış hastalıktan kurtulmak istemeniz yola 1-0 galip başlamanız demek.

umarım kurtulursunuz
  • İnsan düşünmüyor değil ama şöyle bir bak beterin beteri var diye şükret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git doktora yardım al kardeşim. doktordan beklemediğin devayı burada hiç arama.
  • Kardeşim gittim olduğu gibi 2 hafta sonra korktum çünkü. Klasik antidepresan muhabbeti 21 gün kullandım sonra bir kişi var arkadaşımın abisi doktor (psikiyatri veya psikolog değil)aradım konuştum dedikleri çok mantıklı geldi ilacı bıraktım ve baya ilerledim bir sürü şikayetimi unuttum beya aklıma geldiğinde etkilemiyor ama kalanlar oldu o kalanların daha geçmemesi ve internette bu hastalığı 5-10 sene çekenleri görmek insanı çıkmaza götürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akkurdoglu

İnsan düşünmüyor değil ama şöyle bir bak beterin beteri var diye şükret

Şimdi heveslendirmek gibi olmasın da dini inançları çıkarırsak ölüm ile birlikte her şeyin bitişi ve hayatın içerdiği her şeyin anında anlamsızlaştığı videonun bittiği bir an. Ondan itibaren beynin işlevini kaybediyor, düşünemezsin hissedemezsin acı çekemezsin gerçek anlamıyla hiçlik, bilincin yok oluşu uykudan bile daha derin.
  • Gittim kardeşim yazdım yukarıda da bilmiyorum bir gün gelsin böyle bunlar aklıma geldiğinde gülüp dalga geçeyim diyorum

• quote:

Gittim kardeşim yazdım yukarıda da bilmiyorum bir gün gelsin böyle bunlar aklıma geldiğinde gülüp dalga geçeyim diyorum

hayır. ben doktora gitmeni tavsiye ettiğim posttan önce sen doktora gittiğini belirtmemişsin.
  • Peki bilincini kullanamamak iyi bir şey mi? Yok olman sevdiklerin sevenlerini bir daha belki düşünememek bile nesin kimsin sadece bir belirsizlik iyi bir şey mi? İntihar salaklıktır bence iyileşmek yoksa bile daha kötüsü bunun nasıl bir çözümü

• Kusura bakma dikkat etmemişim

• sonra ateıst olacan demedı deme ısmaıl
  • akkurdoglu A kullanıcısına yanıt
    hastalığın durumunu seyrini ne boyutta olduğunu bilmiyorum tabi farazi konuşuyorum ama eğer imkanın varsa elinden geldiğince sosyalleş çalışıyorsan iş değişikliği olur yeni arkadaşlıklar olur eğer hiç biri olmazsa kendine uğraşacak zaman geçirecek aktiviteler yarat.

farklı insanlar tanımak yaşamda daha aktif olmak bunlar psikolojiyi olumlu etkileyen şeyler. dediğim gibi eğer evde yalnız uzun süre kalıyorsan bi yerden sonra düşüncelere dalıp unutmak istediğin şeyleri tekrar hatırlayabilirsin. daha hareketli daha sosyal bir yaşam birçok sorunun üstesinden gelmene yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
  • bendede bipolar var

3 yıldır lityum karbonat kullanıyorum hastalığin tek önleyicisi

doktora soruyorum ne kadar sürecek diye kesin birsey söyleyemiyorlar,belki ömür boyu üzerime leke olarak kalacak bir hastalık

• Yamtar1963 kullanıcısına yanıt
    Kardeş benimkide anksiyete ama ona da tam benzemiyor 4-5 kere panik atak geçirdim ama panik atak dediğin en az 1 dk benimki 1sn doktor daha çok anksiyete diyor. Travma tarzı pişmanlıkla karışık durumda ortaya çıktı baya azaldı şikayetlerimin çoğunu böyle arkadaşında dediği gibi boş zamanlarda hatırlıyorum ama biraz kafam dağılınca unutmuş oluyorum bilmiyorum insan başına gelince anlıyor

• Ben de hala inanmıyorum o absesif bilmem neler felan var takıntılı psikolojik sorunları olan hiç bi insanla muhattap olmam zaten kendinini geliştirememiştir öyle kişiler

• quote:

Kardeş benimkide anksiyete ama ona da tam benzemiyor 4-5 kere panik atak geçirdim ama panik atak dediğin en az 1 dk benimki 1sn doktor daha çok anksiyete diyor. Travma tarzı pişmanlıkla karışık durumda ortaya çıktı baya azaldı şikayetlerimin çoğunu böyle arkadaşında dediği gibi boş zamanlarda hatırlıyorum ama biraz kafam dağılınca unutmuş oluyorum bilmiyorum insan başına gelince anlıyor

Tedavini bırakma benden daha şanslısın

zamanla hepsi geçer benim geçti sorunlar..kullandığım ilac anti depresan değil beni aptallaştırmıyor,ama ne kadar süre kullanacağım belirsiz..şeker hastalığı gibi diyenlerde var,aynı insulin alır gibi lityum iciyorum

Senin hastalığın ömür boyu sürecek bir hastalık değil diye biliyorum..

Bende durumuma şöyle bakıyorum,

en azından daha kötü bir hastalığım yok

Allaha şükür bir üniversitede makine mühendisliği okuyorum.az çok sosyal ortamım var,tek sorun ilerde bu hastalığımı eğer ciddi bir ilişkim olursa acıklamak zorunda olacağım ve karşımda ki insan beni anlamayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamtar1963 -- 7 Mart 2015; 2:43:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.