Şimdi Ara

Psikiyatı ilaçları öcü değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu bu bölüme açmamın nedeni sınav döneminde kullanırsam beni kötü yönde etkiler mi diye düşünenlerin olması

Öncelikle ben yıllardır ağır depresyon anksiyete okb her haltı yaşayan biriyim bu yüzden senelerce mezuna kaldım günde 16 saat yatıp kalanında da nasıl intihar etsem diye düşünüyordum ve inatla psikiyatriste gitmedim çünkü etrafım hiçbir bilgisi olmadığı halde aman psikiyatri ilacı kullanma şöyle zararlı bağımlı yapıyor vs diyenlerle doluydu.

Şu anda günde 4 farklı ilaçtan toplam 6 hap alıyorum en son doktor çok fazla uyku için ritalin yazdı ve hayatım müthiş düzene girdi.Tıp ve felsefe okuyorum ve ikisinden de rahat geçiyorum 70 in altına nadir düşüyor notlarım dershanede çalışıyorum özel ders veriyorum ingilizce çalışıyorum kitap okuyorum ve istediğim gibi de bilgisayar oyunu oynuyorum resmen hayat enerjim geri geldi

Eğer böyle bi sıkıntısı olduğunu düşünen varsa hiç korkmadan psikiyatriste gitsin her ilacın bi yan etkisi vardır orası doğru ama fayda zarar denkleminde fayda ağır basıyorsa o ilacı kullanın.

• Hocam bende yıllardır yan etki korkusu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ritalinin bu şekilde boostlama etkisi var. Ritalin kullanmadan önce uykuluydum vs. diyorsun. Ritalin, antidepresanların yan etkisini bir şekilde kompanse ediyordur. Ben de bir dönem ritalin-concerta kullandım bendeki etkisi ise olumsuz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EAC9E9B0 -- 9 Ocak 2024; 23:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikiyatri ilaçları öcü değildir fakat kurtarıcı da değildir. sürekli elinizde telefon reels izleyip odak sürenizi 5 saniyeye düşürüp ritalinden medet ummayın. millet elinde bunlarla gezer sonra sayısalda 100k yapamaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ritalin reçetesiz alınıyomu alıyım yav 4 5 gündür geceleri uykum olmasına rağmen uyuyamıyom ve öğlen 2de kalkıyorum kalkmasam 4e 5e kadar uyuyacam ritalin mi içsem düzelmiyor

• Reçetesiz alınmıyor da daha az uyumak için alınmaz doktor da yazmaz zaten benimki farklı bı durumdu günde 16 saat uyuyodum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    ben de günde 16 saat uyuyorum şu sıralar son 2 gündür 13 saate düşürdüm onda da baya uykum oluyo satsana bana ritalini

• Hipokrat yeminimi bozamam

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    kız olsam bozardın

• geçmiş olsun reis felsefeyi sadace sevdiğinden mi okuyorsun kariyer hedefi var mı

• Zevkine okuyom, belki ilerde yüksek lisans falan yaparım bilmiyorum

• maroonedd kullanıcısına yanıt

Bir sürü yan etkisi var prospektüste yazıyor şimdi uzun uzun anlatmayayım. Beni sıkıntıya soktuğu konular: iştahı kapaması, geceleri uyutmaması, kaygıyı artırması idi.

• Benim sorunum da aşağı yukarı sizinle aynı. Kaç gündür psiyatriye gitmeyi düşünüyordum ancak şu an demir ilacı kullandığım için bunun yeterli olduğunu düşünüyorum ama bir yandan gidip en azından görünmekte istiyorum yan etkisi olur diye çok kararsızım açıkçası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.