Konuyu bu bölüme açmamın nedeni sınav döneminde kullanırsam beni kötü yönde etkiler mi diye düşünenlerin olması Öncelikle ben yıllardır ağır depresyon anksiyete okb her haltı yaşayan biriyim bu yüzden senelerce mezuna kaldım günde 16 saat yatıp kalanında da nasıl intihar etsem diye düşünüyordum ve inatla psikiyatriste gitmedim çünkü etrafım hiçbir bilgisi olmadığı halde aman psikiyatri ilacı kullanma şöyle zararlı bağımlı yapıyor vs diyenlerle doluydu. Şu anda günde 4 farklı ilaçtan toplam 6 hap alıyorum en son doktor çok fazla uyku için ritalin yazdı ve hayatım müthiş düzene girdi.Tıp ve felsefe okuyorum ve ikisinden de rahat geçiyorum 70 in altına nadir düşüyor notlarım dershanede çalışıyorum özel ders veriyorum ingilizce çalışıyorum kitap okuyorum ve istediğim gibi de bilgisayar oyunu oynuyorum resmen hayat enerjim geri geldi Eğer böyle bi sıkıntısı olduğunu düşünen varsa hiç korkmadan psikiyatriste gitsin her ilacın bi yan etkisi vardır orası doğru ama fayda zarar denkleminde fayda ağır basıyorsa o ilacı kullanın. |
Bildirim