Şimdi Ara

psikolojik hastalıklar gerçek değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşersin bacağın incinir doktora gidersin röntgene bakar çatlak var ondan böyle olmuş der. ortada gerçek bir olay sonucu ve gözle görülebilir kanıtı vardır psikolojik rahatsızlıklar ise tam tersi. sosyal fobim var okb anksiyete hastasıyım çalışamıyorum falan diyenler var gerçek şu ki millet bu uydurma şeyleri bahane ederek vicdan rahatlatıyor. o yapamadığı şeyi gerçekten yapmak zorunda kalsa okb anksiyete fobi dinlemeden yapacak gerçek sorunları rahata alışmışlık ve tembellik. onu geçtim bunların çoğu insancıl duygular bazı kişiler daha utangaçtır heyecan yapar bazısı plancıdır kafa yorar illa her şeye isim uydurmak zorunda değiliz

• Katılmıyorum. Ama kişiler kendini zorlaması gerek doğru.Yoksa çözüm olmaz.O da bir kısmı için geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş haklı, kapatın psikiyatri bölümünü, üniversitelerdede okutulmasın, ilaçları da atın çöpe.

• Bu ne düz bakış açısı. Görülmüyorsa yoktur. Şöyle davranırsan yok olduğu görülür gibisinden sallamasyonlar. Psikolojik hastalıklar bir gerçektir. Aşılabilir bazen bir ömür sürer. Benim de atlatamadığım çok şeyler var psikolojik olarak.

• psikolojik hastalıklar gerçek değildir
  • her şey kafanda sadece çık ve yap başka bir şey düşünme psikolojik hastalıklar gerçek değildir 

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Neyi çıkıp yapayım abicim işimde gücümde hayatı düzgün adamım hobi olsun diye mi panik atak oldum sanıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köpekte ki hastalık nedir ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sigmund Freud mezarında ters döndü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adı üstünde akıl ve ruh hastalıkları, o fiziksel kimyasal haplar anca vücüt fizyolojisini işleyişini bozar beyne böbreğe zarar verir, yoksa metafizik unsurlar olan akla ve ruha ulaşmasının imkansız olduğunu herkes bilir.

• Bu tür hastalıklar normal sağlıklı beynin işleyişini bozduğu için ilaçlar yapılıp beynin o kısmını düzeltip hastalığı bitirmek ya da kısmen düzeltebilmek amaçlanıyor bilimsel açıdan.

Ruh bilimin görüş açısında değil :(

Başarıya ulaşıyor mu? Tartışmalı.Nokta atışı yapamıyor.Ama kısmen faydası olduğu kesin.Ulaşsada o hastalık bi zaman sonra pat diye merhabalar diyebiliyor.Uzun hikaye.

• karagece25 kullanıcısına yanıt

psikiyatri biliminin tedavi ediyorum dediği şeyler tamamen yalandır doktorlar da çarezilikten veriyor.

• psikolojik sorunlar ve psikiyatrik hastalıklar gerçektir ama dediğin tarz fors atmak için kullanımları da var.

kimse kabızım demek istemez, ama, insanların duymadığı acayip isimli rahatsızlıkları gördüklerinde bende bu var diyolar.

Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu söylüyodu, Türkiye'nin herhangi bi anadolu ilçesine kesmine git kimse gluten'e alerjim var demez ama nişantaşı'na git önüne gelenin gluten alerjisi vardır.

• doktorların önüne gelene ruh hastası muamelesi yapıyor olmaları psikiyatrik / nöral durumların gerçekliğini değiştirmez.

ben de hiçbir stres sorunum yokken mide rahatsızlığı nedeniyle doktora gittiğimde lise son sınıf olduğumu duyan mal doktor beni psikiyatri'ye yollamıştı, ordaki diğer mal doktor da bana birşey sormadan antidepresan vermişti direk. ulan mal herifler, ben hergün internet cafedeyim, stres sıfır, sınavi ilk girişimde derece ile kazandım, bu mallar bana bişey sormadan: "lise son sınıf öğrencisi hasta ise yaz antidepresanı" modundalar.

bu doktorların mal ya da kötü niyetli olduklarına zerre şüphem yok. ama, dediğim gibi, nöral kaynaklı hastalıklar gerçektir.

• Hm.yalan.Tamamen hemde.

Ok.

sadece rehabilitasyon da faydaları var yoksa beyin ruh akılla ilgili çaresizler bence.

• 6 yıl farklı ilaclar kullanmış biri olarak bencede kesinlikle çaresizler(kendi adıma), hatta bu konuda aptal bile sayilabilirler.Rehabiliteye girmedim.Ama hafif durumlarda işe yarar galiba.

Ağir seyreden durumlarda doğru ilac kesinlikle işe yarıyor.Durumunu hafifletiyo.Bunu inkar edemem.

biliyorum dostum ben 11 yıldır kullanıyorum.

• 11 yıldır hala niye ölmedin, yasamak için sebebin ne :(

• hastalıkların piskolojisi gerçek midir psikolojik hastalıklar gerçek değildir 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.