Anafranil hiç kullanmadım.Bilmiyorum.Belki bana iyi gelcek ilaç denk gelmedi bu sürecte. Şu ana kadar bi tık verim aldığım ilac efexor du.Onu da bıraktım zaten. Gecmis olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
psikolojik hastalıklar gerçek değildir (2. sayfa)
-
-
Keşke bende rahatlıyabilseydin böyle bi ilacı yutup :(
Sevindim iyi olmaniza :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeşim senin sayende psikoloji psikiyatri çöktü aydınlandık sağol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaşamıma son vermek de istediğim zamanlar oldu, ama şu an bir sıkıntım derdim yok, 34 yaşındayım, inşallah bir de evlenem diyom.
-
beyinin kimyasal dengesinin varlığına inanmıyormusun
salgıladığı hormanlar vb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 28 Ocak 2023; 14:46:56 > -
İnşallah, Allah gönlüne göre versin.Amin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şey genetikte bitiyor genetiği değiştirmeden olmuyor hiç bir şey. Düşünsene şekerin vücuda faydaları saymakla bitmiyor ama işte genetik biliminin gelişmesi şart.
-
sence bu konuyu açan beyin kimyasalı nedir biliyor mudur ? kolunu bacağını kırmadığın sürece hasta değilsin ona göre :D :D :D
-
bir şeyin adının akıl ve ruh hastalıkları olması onun ruh ile ilgili olduğu anlamına gelmiyor. 1000 yıllık isimleri mi değiştirelim millet yanlıs anlıyor diye.
sen yerçekimini gerçekten toprak seni çekiyor falan sanıyorsun sanırım cunku adı yer çekimi :D :D :D
-
beyin kimyası bozulduğu için hastalık var.
ilaç tedavisi sonrası stressli ortamlardan kötü gıda ve içeceklerden uzak durmak gerek.
-
Gerçektir tabiki de farklı bir konu açmak için yazdığın belli ben yıllardır sıkıntısını çekiyorum utangacligin cekingenligin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağol kardeşim :)
-
Nick'e ve konuya bakın, bir de ciddiye alıp uzun uzun cevap vermişsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X