Şimdi Ara

Psikolojim bozuk.Bu gidişle de düzelecek gibi değil. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baris195

intahar et

oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisturboline

quote:

intahar et

oldu

Birikmiş paran ne kadar var söyle bana yardimci olayım. Ticaret kafam senden çoktur. Ticarete daha 14 yasinda atildim ben... pazarlama bölümü okudum gel sana yardimci olayım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

quote:

intahar et

oldu

Birikmiş paran ne kadar var söyle bana yardimci olayım. Ticaret kafam senden çoktur. Ticarete daha 14 yasinda atildim ben... pazarlama bölümü okudum gel sana yardimci olayım ben

kendi hesabımda birikmiş 35000tl var...

30.000tl ise kredi kartım.

babam ve annem de toplam 240.000tl yatırmış hesabıma...onu elleme diyor...benim hesabımda ama kullanmama izin vermiyorlar.

ailemle sorun yaşıyorum kardeşim...zenginler ama koklatmıyor...ailem bana kalleşlik etti ama ben onlara edemem...onlar da bana darbe vurdu.

ama kalleşlikle bir yere gelinmez...

ben yönetimi almak istiyorum ama yönetimi bana vermiyorlar...

param olmadığı için de evlenemiyorum.

ss de attım
     Psikolojim bozuk.Bu gidişle de düzelecek gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisturboline -- 12 Mart 2014; 10:44:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

quote:

intahar et

oldu

kendi hesabımda birikmiş 35000tl var...

30.000tl ise kredi kartım.

babam ve annem de toplam 240.000tl yatırmış hesabıma...onu elleme diyor...benim hesabımda ama kullanmama izin vermiyorlar.

ailemle sorun yaşıyorum kardeşim...zenginler ama koklatmıyor...ailem bana kalleşlik etti ama ben onlara edemem...onlar da bana darbe vurdu.

ama kalleşlikle bir yere gelinmez...

ben yönetimi almak istiyorum ama yönetimi bana vermiyorlar...

param olmadığı için de evlenemiyorum.

ss de attım
     Psikolojim bozuk.Bu gidişle de düzelecek gibi değil.

Iyide 30+30 bintl ile col güzel is yerleri acabilirsin hemde bi muhendis maasinsan bile yuksek para kazanirsin .. ama sen ilk seferden kalkmissin diyosun 50 bin tl ler kazanirim. Büyük hayallerin var biliyorum ama ailen 240 bin tl yi verirse anca 20-30 bin tl kazanacak kadar isyerin olur. Araba acentesini unut bi kere ama 10 yillik bi benzin istasyonu açabilirsin tabikide.. gizli ihaleler var belediyenin onlari arastir 100-200 tl ye bu isleri arastirip haber verenler var onlari bul bulamazsan iline göre yardimci olurum.. bu ihalelere gir kiralık yerler oluyo her zaman.
    Yada ihalede 2.el süper arabalar oluyo 4-5 tane satın alirsan bi galeri dukkani acarsin daha sonra reklam yaparsan millet gelir sana al arabami sen sat der. Ne kadar cok araba olursa o kadar cok musterin olur bunuda unutma.. aklimda bulunam bi kaç taktiktie ama sen illa kafandakimi yapacam dersen kimse sana akilde veremez Öğütte veremez fikirde veremez...
    Bu arada Piskolojin bozuk falan degil surekli kendini bunalimdaymis gibi gosterip durma.. mantıklı fikirler edinemessin.. biraz ahmet serif izgoren izle... yarari olucaktir ve günlük gaza getirmiyor soyledikleri aklinda kalirsa iyi şeyler basarabilirsin. Babamin fabrikasida bu adam sayesinde yükseldi gelişti. Aylik ciro 250 binlerdeydi simdi 400 bini görüyo babam.. yani bu adami izlemeni tavsiye ederim ha sakin olaki yotubeden acma. Cd sini parayla satin alman lazim.. ucuzdur pahalı degil..
    Ve şu ihale konusuna gelirsek. Babam ihalelerde güzel şeyler aliyor.. (ben sürekli yanindayim danışmanı gibi)
    Güzel tecrübelerim oldu onun yaninda simdi ağustosta askere gidicem gelicem ve banada büyük bi ticarethane acicagini söyledi yada fabrikada kal dedi brn daha karar vermedim gerci.. nryse hersryin en hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 12 Mart 2014; 12:02:16 >

• quote:

Bugün ortalama bir iş yapan akaryakıt istasyonu aylık 50.000tl kar yapıyor.

böyle zamanla birkaç işyeri kiralasam işleri büyütsem aylık karımı 150.000tl nin üzerine aylık gelire çıkarırım...hatta iyi konumlarda iyi istasyonlar kiralasam bu paranın 3 katı fazlasını kazanırım...

ama ben açım...

bu yapmak istediklerim parasız çok zor...

biriktirmekle olmuyor...

LANET OLASICA ANNE BABAMDAN NEFRET EDİYORUM.

Anneai babası çok mı zengin acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.