Şimdi Ara

Psikolojim bozuk.Bu gidişle de düzelecek gibi değil.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir şeyleri anlattığım zaman bana sen haksızsın diyorsunuz.

Ailem iş yapmam için para vermiyor.Büyük işler yapacaktım...Parasızlıktan yapamadım.

Cebimdeki 3-5 kuruşla yaptığım zaman ise iş yaptırdığım kişiler bana kazık attı.Paramın üzerine kondular.Kötü şeyler yaşadım.Çünkü Türk toplumunun iyi niyetli bir toplum olmadığını bilmiyordum. Hep biz türk toplumu olarak iyi diyorlar.

Para konusuna gelince...Birileri parasal olarak destek olmadığı zaman BÜYÜK İŞLER YAPAMAZSIN Kİ...Okursun memur olursun 2000tl alırsın ya da okumazsın 700-1200 tl tl alabilirsin.

Ben işyerleri kuracaktım büyük planlarım vardı...Anneme babama küfür ediyorum destek vermediler...Birileri maddi olarak yardım etmediği sürece işyerleri kuramazsın...benim hedefim aylık 30.000tl 50.000tl para kazanmaktı...Kaldı ki parasal imkanım olsa kazanırım...

Akaryakıt istayonları kiralayacaktım...Sıfır araba satacaktım...Sadece 1 akaryakıt istasyonu tutsam ortalama iş yapan bir akaryakıt istasyonu 50.000tl kar yapar...

Bazınız da şunu diyor...Babadan para mı istenir? gidip bir yerde 1200tl ye iş bulamam...900 tl ye kula kul oldktan sonra bir anlamı yok ki...

Sonra toplumdakiler gibi 3 kuruş para için yanlış yapmak istemiyorum...

ANNEME BABAMA DA LANET EDİYORUM.NEFRET EDİYORUM.

aç kaldım...uçkurumu bile doyuramıyorum...daha nasıl anlatayım içimdeki çaresizliği...

birileri parasal olarak destek vermedikten sonra BÜYÜK İŞLER YAPAMAZSIN ki

bugün bana lanet olasıca annem babam para vermiyor...toplumdan kimse kimseye 3 kuruş vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisturboline -- 11 Mart 2014; 13:13:53 >

• Türk toplumu kısmına kayıyorum y*vsak oluyoruz genelde güce kıza paraya tapıyoruz
    İs kısmına gelirsek büyük paralar beklemek yerine ise gir para birliktir öyle ilerle para beklemekle ohooo erteleme ise başla yas kaç bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Türk toplumu kısmına kayıyorum y*vsak oluyoruz genelde güce kıza paraya tapıyoruz
    İs kısmına gelirsek büyük paralar beklemek yerine ise gir para birliktir öyle ilerle para beklemekle ohooo erteleme ise başla yas kaç bu arada

şu an ufak ufak biriktiyorum...

biriktiriyorum ama biriktirirken de ağlıyorum.

ailem türk milletinin kötü niyetli olduğunu söyleseydi...bu başıma gelen olaylardın %90 ı başıma gelmezdi.

Küçük firmalara iş yerlerine kesinlikle GÜVENMEYİN.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veresiye vermeyin...Vade yapmayın...

İşyerinde işçiye nasıl güvenicem bilmiyorum?

parayı sigortayacağım....işyeri soyulursa ya da çalışan cebine indirip kaçarsa sigorta ödüyornuş.

---------------------------------------------------------------

ikinci korkum da şu...büyük firmalar güvenilir gibi duruyor kazık yemedim ama yine korkuyorum

büyük firmaya da güvenirken malın siparişi için kapora vericem...malı görücem...malı gördükten sonra paranın tamamını vericem...

çünkü herkes dolandırıcı olmuş...

---------------------------------------------------------------------

yaşadığım acı tecrübeler bunlar...yaşım 30...para biriktiriyorum ama gelip forumda da dertleniyorum ağlıyorum...gelecek kaygım çok fazla...

• quote:

Orijinalden alıntı: mynameisturboline

quote:

Türk toplumu kısmına kayıyorum y*vsak oluyoruz genelde güce kıza paraya tapıyoruz

şu an ufak ufak biriktiyorum...

biriktiriyorum ama biriktirirken de ağlıyorum.

ailem türk milletinin kötü niyetli olduğunu söyleseydi...bu başıma gelen olaylardın %90 ı başıma gelmezdi.

Küçük firmalara iş yerlerine kesinlikle GÜVENMEYİN.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veresiye vermeyin...Vade yapmayın...

İşyerinde işçiye nasıl güvenicem bilmiyorum?

parayı sigortayacağım....işyeri soyulursa ya da çalışan cebine indirip kaçarsa sigorta ödüyornuş.

---------------------------------------------------------------

ikinci korkum da şu...büyük firmalar güvenilir gibi duruyor kazık yemedim ama yine korkuyorum

büyük firmaya da güvenirken malın siparişi için kapora vericem...malı görücem...malı gördükten sonra paranın tamamını vericem...

çünkü herkes dolandırıcı olmuş...

---------------------------------------------------------------------

yaşadığım acı tecrübeler bunlar...yaşım 30...para biriktiriyorum ama gelip forumda da dertleniyorum ağlıyorum...gelecek kaygım çok fazla...

Alıntıları Göster
    turbo gelmiş

hoşgeldin canım para varmı para?

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

turbo gelmiş

hoşgeldin canım para varmı para?

Alıntıları Göster
    Cümlelerinde zaten bir çelişki var Ailen sana neden para versin ki onların güvenini kazanmak için ilk adımı senin atman gerekli değil mi ?
  • Abi mesleğin nedir?
  • FullTine forumdaki insanları güldürürken sinirlendirmek.Kuyumcu çalışanı potansiyel benzinlik sahibi onun Adı Turboline Oylar Turbo başgana hüloğğğğ
  • quote:

Abi mesleğin nedir?

tezgahtarım kardeşim...
  • quote:

quote:

Abi mesleğin nedir?

tezgahtarım kardeşim...

Şuan tezgahtarlıga devam ediyormusun? Bilgisayar internetle aran nasil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

Cümlelerinde zaten bir çelişki var Ailen sana neden para versin ki onların güvenini kazanmak için ilk adımı senin atman gerekli değil mi ?

ailem herkes gibi bozuk aile düzenini yansıtıyor...türkiye'de birçok aile...insan olmayan varlık misali çoğalıyor...

cebimde para var ama arabamın deposunu dolduracak kadar...

cebime 200tl para koyuyorum...2. gün para kalmıyor...

yakıtı ayrı pahalı...otel pahalı...ve bir yemek yiyorsun 15-20 tl...

BEN EN AZINDAN ÇOK BÜYÜK PARAM OLMADIĞI ZAMAN COCUK YAPMAYI PLANLAMIYORUM.

parasız ailelere bak...mutsuz ve hepsi para için yanlış yapıyor
  • quote:

quote:

quote:

Abi mesleğin nedir?

tezgahtarım kardeşim...

şu an devam ediyorum kardeşim...

ama söyle bir olay var...

ben yapabilecekken büyük işler...bu işlerde sürünmek zoruma gidiyor.

başarabilecek durumdayım...

AKARYAKIT İSTASYONU (LARI) KİRALAYIP ÇALIŞTIRMAK VARKEN...SIFIR ARABALAR SATMAK VARKEN...

bugün ise gelmiş forumda ağlıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi mesleğin nedir?

tezgahtarım kardeşim...

şu an devam ediyorum kardeşim...

ama söyle bir olay var...

ben yapabilecekken büyük işler...bu işlerde sürünmek zoruma gidiyor.

başarabilecek durumdayım...

AKARYAKIT İSTASYONU (LARI) KİRALAYIP ÇALIŞTIRMAK VARKEN...SIFIR ARABALAR SATMAK VARKEN...

bugün ise gelmiş forumda ağlıyorum

Alıntıları Göster
    Bugün ortalama bir iş yapan akaryakıt istasyonu aylık 50.000tl kar yapıyor.

böyle zamanla birkaç işyeri kiralasam işleri büyütsem aylık karımı 150.000tl nin üzerine aylık gelire çıkarırım...hatta iyi konumlarda iyi istasyonlar kiralasam bu paranın 3 katı fazlasını kazanırım...

ama ben açım...

bu yapmak istediklerim parasız çok zor...

biriktirmekle olmuyor...

LANET OLASICA ANNE BABAMDAN NEFRET EDİYORUM.

• quote:

Bugün ortalama bir iş yapan akaryakıt istasyonu aylık 50.000tl kar yapıyor.

böyle zamanla birkaç işyeri kiralasam işleri büyütsem aylık karımı 150.000tl nin üzerine aylık gelire çıkarırım...hatta iyi konumlarda iyi istasyonlar kiralasam bu paranın 3 katı fazlasını kazanırım...

ama ben açım...

bu yapmak istediklerim parasız çok zor...

biriktirmekle olmuyor...

LANET OLASICA ANNE BABAMDAN NEFRET EDİYORUM.

Alıntıları Göster
    Müstahak sana. Ailenden bekleme herşeyi. 30 yaşına gelmişsin, "kolay para kazanıcam ben yea ayda 40 milyardan aşağısı kesmez" diye diye bir baltaya sap olamamışsın, suçu ailene atıyorsun.

Biz gerizekâlımıyız arkadaşım bir tarafımızı yırtıyoruz okuyalım, adam olalım diye? Kendi ayaklarının üstünde durmayı bilmeyen adamında, "büyük işler yapabilecekken şöyle böyle" diyip bahaneler uydurması komikmiş, güle güle kullan.

• quote:

quote:

ailem herkes gibi bozuk aile düzenini yansıtıyor...türkiye'de birçok aile...insan olmayan varlık misali çoğalıyor...

Araban var, deposunu doldurmaktan bahsediyorsun, 1 günde 200tl para yemekten bahsediyorsun, birde bunları tezgahtarken yapıyorsun. Hepsini anladım da otel olayını anlamadım? Otelin pahalı olması ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

quote:

Araban var, deposunu doldurmaktan bahsediyorsun, 1 günde 200tl para yemekten bahsediyorsun, birde bunları tezgahtarken yapıyorsun. Hepsini anladım da otel olayını anlamadım? Otelin pahalı olması ne alaka?

bir otele giriyorsun... en berbat işe yaramaz otel'de konaklayamıyorum...50 tl para...

benim ekonomim kaldırmıyor...her şey pahalı...geçinemiyorum...evlenemiyorum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir otele giriyorsun... en berbat işe yaramaz otel'de konaklayamıyorum...50 tl para...

Yok otellerin pahalı olduğunu bende biliyorum, benim anlamadığım ne işin var otelde, evinde niye kalmıyorsun anlamında sordum? Bende tezgahtarlık yaptım ama hiç otelde kalmamı gerektirmedi, demek ki iş maksadıyla değil. Zevk içinse gitmicen abicim otele motele. Tezgahtarsın, altında araba gezmeye çalışıyorsun, anladığım kadarı ile üni falan hak getire, bir meslek sahibi de değilsin, ne işin var otelde? 30 yaşına kadar doğru düzgün meslek sahibi olamaman için mantıklı bir nedenin yokmuş gibi geldi bana. Tamam birkaç iş kurma denemen olmuş, yanlış insanlara denk gelmişsin, ama hayat bu. Ben 29 yaşındayım, üni terkim. 15ay askerliğimi yaptım geldim, bilgisayara ilgim vardı, kursuna gittim eğitimini aldım, 4 senedir de bilişim sektöründe çalışıyorum. Sen arabayla gezip günde 200tl harcayacağına, ayda 200tl ile bir meslek kursuna yazılsaydın, bugün bu konuyu açıp ajitasyon yapmazdın. Artık çok mu geç, hayır. Hala vaktin var bunun için, geleceğini düşünüyorsun madem, git meslek eğitimi al ve bir yerden başla hayata. Yoksa bundan 5 sene sonra kafanı daha fazla duvara vurursun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok otellerin pahalı olduğunu bende biliyorum, benim anlamadığım ne işin var otelde, evinde niye kalmıyorsun anlamında sordum? Bende tezgahtarlık yaptım ama hiç otelde kalmamı gerektirmedi, demek ki iş maksadıyla değil. Zevk içinse gitmicen abicim otele motele. Tezgahtarsın, altında araba gezmeye çalışıyorsun, anladığım kadarı ile üni falan hak getire, bir meslek sahibi de değilsin, ne işin var otelde? 30 yaşına kadar doğru düzgün meslek sahibi olamaman için mantıklı bir nedenin yokmuş gibi geldi bana. Tamam birkaç iş kurma denemen olmuş, yanlış insanlara denk gelmişsin, ama hayat bu. Ben 29 yaşındayım, üni terkim. 15ay askerliğimi yaptım geldim, bilgisayara ilgim vardı, kursuna gittim eğitimini aldım, 4 senedir de bilişim sektöründe çalışıyorum. Sen arabayla gezip günde 200tl harcayacağına, ayda 200tl ile bir meslek kursuna yazılsaydın, bugün bu konuyu açıp ajitasyon yapmazdın. Artık çok mu geç, hayır. Hala vaktin var bunun için, geleceğini düşünüyorsun madem, git meslek eğitimi al ve bir yerden başla hayata. Yoksa bundan 5 sene sonra kafanı daha fazla duvara vurursun.

gezmeyi seyahat etmeyi seven biriyim...otelde kalmıyorum...kalmadan geri dönüyorum.

acıtasyon falan yaptığım yok...

sadece paranın bir değeri olmadığını söylüyorum...

cebine 3000tl para girse bile bu büyük para değil...büyük işler yapmak için büyük para lazım...3000tl gelirim yok şu an zaten

para olmadan da hiçbir şeyin anlamı yok...evlendiğim zaman parasız...ben süründüğüm gibi çocuklar da sürünecek...

para için de bundan dolayı yanlış yapan çok.

• quote:

Çocuk doğdugunda aile ona bakar aile onu yedirir içirir ve sonra o çocukta bunun karşılığını verir senin dediğin şeye benziyor doğar doğmaz yürümeye başla,ilk adımı o atacaksa aile niye var o zaman verselerdi bunu bi yetimhaneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

quote:

Çocuk doğdugunda aile ona bakar aile onu yedirir içirir ve sonra o çocukta bunun karşılığını verir senin dediğin şeye benziyor doğar doğmaz yürümeye başla,ilk adımı o atacaksa aile niye var o zaman verselerdi bunu bi yetimhaneye.

Alıntıları Göster
    Saygı duyarım,aile bağın nasıl bilemem ama sonuç olarak ailedir sana güvenmeleri lazım.Durumları varsa güvenip destek çıkabilirlerdi ha durumları yoksada zorlayamazsın 30 yaşına gelmişsin artık bişeler yapman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow VI

Saygı duyarım,aile bağın nasıl bilemem ama sonuç olarak ailedir sana güvenmeleri lazım.Durumları varsa güvenip destek çıkabilirlerdi ha durumları yoksada zorlayamazsın 30 yaşına gelmişsin artık bişeler yapman lazım.

Alıntıları Göster
    intahar et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.