Şimdi Ara

benim artık bu ülkeden umudum kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi kanalı açsam hangi habere baksam yanlı haber yapıyor. ellerine almadıkları, özgür bıraktıkları hiçbir yer kalmamış. bugün yayınlanan erdoğanın sağlık durumu haberlerinden sonra istisnasız her haberde erdoğan hakkında dosta güven düşmana korku tweetleri gösterilip muhalefet haberi gelince ya din haberi ya da kürdistan haberi çıkıyor. muhalefet desen 2 gram stratejiden uzak. yapman gereken tek şey kürdistan hakkında konuşmamak onu da yapamıyorsun, sen nasıl yöneteceksin bu ülkeyi? karşında bu kadar manipülatif bir iktidar varken stratejik davranmak zorundasın. o kadar güzel manipüle ediyorlar ki şaşırıp kalıyorum. 50-60 yaşındaki adam nasıl kanmasın? benim iktidardan zaten bir beklentim yok ama artık muhalefetten de yok. bu kafayla da seçilseler de giderler zaten. yazık bu ülkenin muhalefetten iktidardan bekleyen bir şeyler yapmasını bekleyen gençlerine, ailelerine. insanların umutlarına üzülüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Muhalefet iktidar olmak istemiyor İktidarda değişmek istemiyor kendi kendine İktidar düşsede yerine gelicek muhalefetdende bir osuruk olmaz aynı Akp kadar zararlılar biden ve AB'ye blowjob verince kürdistanıda destekliyince herşeyin muhteşem olucağını düşünüyorlar tek politikaları bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Kasım 2021; 21:40:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de yok.
    Kaçamıyoz da ülkeden
    Bence en iyisi sosyal medyada siyaset takip etmeyi birak.
    Haber vs izleme. Bi nebze rahatlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi süre bırakmıştım zaten sosyal medyayı haber izlemeyi umurumda değildi bugün ölmüş haberleri falan çıkınca merak ettim yine moralimi bozdular

• gelseler diğer seçimde giderler zaten adım kadar eminim her yerde chp geldi ülkenin hali ne oldu diye troller gezecek kazandıkları bir iki oy da tekrar akpye geri gider

• Psychobese P kullanıcısına yanıt
    sen pedofili değil miydin lan nerden belli oldu akpli olduğun

• nicksizhaldeyim kullanıcısına yanıt
    Beyaz bir insansan veya türksen Y-chp'ye yada Akp'ye oy vermek kendi kafana sıkmakla aynı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Kasım 2021; 23:29:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanka diğerleri zaten kazanamayacak niye etkisiz oy atayım

Etki diyorsunda nasıl bir etki sana faydası olucakmı?
    Ülkeye faydası olmayacağı kesin ama doğuluysan sana faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Kasım 2021; 23:32:24 >

Hocam başka da alternatif yok ne yazık ki. Haklısınız iktidarı da muhalefeti de ayrı bir dert ama bir köşeye çekilip, görmezden gelince işler kendiliğinden rayına oturmayacak. En azından yeni nesil sorguluyor;bu işte bir terslik, liyakatsizlik, beceriksizlik olduğunu görüyor. Bir Mustafa Kemal, harap ve yıkık bir ülkeyi yeniden inşa etmiş;yine aynı Mustafa Kemal ümidini gençliğe bağlamış, kurtarıcı yalnız sizsiniz, demiş. Bu sözler laf olsun diye değil, bugünler için söylenmiş. Yani karamsar olmayın demiyorum fakat hepten de enseyi karartmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından siyasal islam yüzünden her gün kanser olmayacağım. evet faydası olacak

Tarikatları ziyaret eden namaz show yapan fotoncu imamoğlu ne olucak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Kasım 2021; 23:34:56 >
  • akbey617 kullanıcısına yanıt
    hocam ben yine gider oyumu verir ülke için en iyisini her zaman dilerim ama bu kadar kör bir halkla olmaz bu işler. atatürk az nüfusla bu işi halledebilmiş bir adam ama bugün ne atatürk gibi bir adam çıkabilir ne bu manipülasyoncu badem bıyıklı dincilerin karşısında kendisine inandırabilir ne de 80 milyon insanın çoğunluğuna etkili olabilir. belki bizden sonraki nesille bir şeyler değişir fakat ben bu nesille de durumumuzun değişeceğini düşünmüyorum.

• valla hocam şeriat için yırtınan tayyipten iyidir diye düşünüyorum

İkisi aynı CIA laboratuarında yapıldı 1)karadenizli 2)cemaatci 3)inşaatçı 4) popülist showman kelime kelimesine uyuyorlar.
    Erdoğan emekli olursa yeni erdoğan İmamoğlu akplilerdende oy alır rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Kasım 2021; 23:38:19 >
  • açıkçası akpye oy vermem için enayi olmam gerekir. hiçbir sebep bulamasam bile 19 yıldır iktidarda olan bir partinin gitmesi için bile oy vermek yeterli. en kötü 1 yıl ülke kötü yönetilir, o kadar yıl kötü yönetildik bu kadar iktidara sadakatle oy vermeye devam ettiğimize göre kötü yönetilmek çok da taktığımız bir şey değil millet olarak.

Hiç akp'ye ve y-chp'ye oy vermedim çoğunluk istediği gibi böyük partilere versin oyunu ve tokatlanmaya devam etsinler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.