Şimdi Ara

PSN 80710B23 hata kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline fiberoptik internete geçtiğimden beri ps3 ile nete bağlandığım halde, psn adresimle online olamıyorum her defasında 80710B23 hata kdu veriyor. yeni adres aldım yine olamadı deli olacağım. Soruna çözüm bulamadım fikri oaln var mı?

• bu bende de veriyordu bişe yapmıştım ama ne yapmıştım bi bakayım biraz beklersen

EDIT:
    network ayarlarını el ile yapıp hepsini standart bırakın.. MTU kısmına geldiğinizde 1500 standart ayarıdır bunu 1492 yapıp o şekilde deneyin aynı şekilde bir ara bende de oldu aynı sorun bunu yaptım düzeldi şuanda bu şekilde kullanıyorum hatta makineyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Ekim 2010; 19:35:12 >
  • valla çok iyi olur. 1 haftadır uğraşıyorum. pes 2011 aldık onu bile online oynayamadık.
  • Çok teşekkürler. az önce yaptım bağlandı. sayende sorun kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34SFT97

Çok teşekkürler. az önce yaptım bağlandı. sayende sorun kalmadı.

Birşey değil dostum iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

bu bende de veriyordu bişe yapmıştım ama ne yapmıştım bi bakayım biraz beklersen

EDIT:
    network ayarlarını el ile yapıp hepsini standart bırakın.. MTU kısmına geldiğinizde 1500 standart ayarıdır bunu 1492 yapıp o şekilde deneyin aynı şekilde bir ara bende de oldu aynı sorun bunu yaptım düzeldi şuanda bu şekilde kullanıyorum hatta makineyi.

kardeş şu olayı nasıl yapabilirim lütfen biraz daha derin anlatır mısın ?

BU ARADA KONUYU HORTLATMA GİBİ MAKARA TARZI BİR AMACIM YOK AYNI DURUMDAYIM GİREMİYORUM PSNE

• MTU 1492 yaptim ama yinede giremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğrulama Kodu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.