Şimdi Ara

PSN Alisveris sorunlariniz buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bununl ilgili 10 tane baslik acilmistir fakat sabit, gereksiz mesajlarla dolu olmayan ve yine `ben coktan alisveris yaptim` mesajlariyla dolu olmayan bi baslik gerekiyordu kanimca...Cunki benimde sorunlarim vardi ve boyle bi basliga sorunlara cevap vermekten cok kendi ihtiyacim icinde actim.Herneyse, bir kesfim vardi..Little big planette US PSNde indirilen kostumler ek paketler vb. calismiyordu.Bunun cozumunu bulmustum bir mesajimda paylasmistim koyiyim hemen,

Storedan indirdiginiz icerikleri gorememenizin sebebi muhtemelen bi magazadan aldiginiz ithal oyununuzun PAL olmasidir.Bunun icin oyuna UK PSNden baslamaliydiniz, oha butun oyunu bastanmi oynicam diceksiniz ama bunun bir hilesi var tamamen kendi bulusum...UK PSN acin yeniden ordan girin zaten yeni hesaptan girmis olacaksiniz oyunun cok basit olan ilk 3 bolumde herhangi bisey almadan toplamadan direk ilerleyin.PS store mtore urasmayin direk oyunda Little big planet store olcak pod menude ona girin (US PSN vb.de girilmiyodu oraya).Istediginiz seyleri indirmeye baslatin ama daha once kisa bi videonun indirme islemi baslatilmis olsunki bu eklentiler 1-2 saniyede inmesin o sirada diger hesaba gecin indirilen seyler her PS3 hesabinda gozuktugu icin ondada indirme listesinde lbp eklentiler indirilmek icin bekliyo olacak.video indiginde digerleri basladiginda butun lbp eklentiler 1 dk icinde iner internet hiziniza bagli...Sonra kendi hesabinizda little big store a girin sadece indirmis oldugunuz eklentiler gozukecek.Umarim..bende 1 kostumde oldu ama tesadufen olmus olabilirmi bilmem.

Peki simdi parali eklentilerde US PSNde oyunlarda calismiyor.Benim oyunum PAL, makinede PAL(sanirim).Oyun PAL olunca sadece UK PSNden indirilmesi gerekiyor o inerken ben US PSNe geciyorum ordan yukardaki hileyle falan yapiliyor o ayri bi durum.Bedava eklentiler bi yana, paralilari UK PSNden alamadigimiza gore simdi tek sansim gidip LBPyi 2. kere 1. bolge olarakmi almak? Sonucta PSN hesabi uzerine kurulu olan bi oyun oldugu icin oyuna kaldigi yerden devam edebilirmiyim?

Sorularinizi paylasirsaniz cozebilecegimi umuyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.