Şimdi Ara

psn çift hak olayı ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün bir arkadaştan çift hak olarak fifa15 aldım. Digital olarak ilk defa aldığım için birçok şey kafamda oturmadı. ICO arkadaşımızın konusuna baktım ama çift hak olayını bulamadım. Sorum şunlar umarım yardımcı olursunuz?

1) çift hak aldığım kişi bana bir psn adresi verdi oyunu ordan indirdim kendi ana hesabım yaptım. Fakat bu hesapta plus yok. Benim onceki ana hesabımda plus var. Önceki hesabımı tekrar ana hesap olarak kullanmak istiyorum. Ve verilen hesabı da silmek istiyorum. Böyle birşey yaparsam oyuna girmekte sıkıntı yaşar mıyım?

2)oyunun sec hakkını satmak istediğimde verilen hesabı sildiğim için sorun olur mu?
    3 ) oyunu sec hakkı olarak nasıl satabilirim yeni bir hesap mı açmam gerekiyor?

Yanıtlarsanız çok sevinirim forumda araştırdım fakat bulamadım çoğu şeyş ya da bana çok karışık geldi. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hesap bilgisini psn vermesi yeterli oluyor sanırım 1 makina ana hesap yapar pri olur diğer makina sec olur kardeşlik sağlanır yanılıyormuyum

• Verilen hesabi silemezsin. Aldigin hesaptan oyunu indirdin madem, plus olan kendi hesabina giris yaparak o oyunu oynarsin.

Secondary hakkini satabilirsin bunda bir sikinti yok. Hatta satma niyetindeysen konusalim, zira secondary fifa aramaktayim :)

• Önceki hesabında plus varsa onu ana hesap yaparsın ve diğer tüm olan hesaplarından pluslı olarak oyun oynayabilirsin. Aldığın fifa hesabını silersen tüm haklarını kaybetmiş olursun. Pri sec de basit bişey primary, oyun senin makinede kayıtlı ve ana hesap olarak etkin olduğu durumdur. Secondary ise aynı hesabın bilgisini sattığın kişiye verip kullanmasıdır. Yani sen asıl kullandığın hesabından girebilirsin o oyuna. Ama sattığın kişi sadece bilgisini verdiğin hesaptan girebilir oyuna.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.