Şimdi Ara

PSN Çift Hak/Tek Hak olayı nedir ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görünüşe göre belli değil hocam, sizi yanıltmayayım. Fakat arkadaşınızla bir şekilde görüşüyorsanız sorun olmaz. İki sistemden de deaktif edin. Hesaba girip iki dakika da aktif edebiliyorsunuz nasılsa. Arkadaşınızda yapar aynısını.
  • Aa dogru o benim aklima gelmemisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc den deactive olmuyi diyo. Sadece ps uzerinden diyo. Ben simdi ps uzerinden deactive edip ardindan tekrar active edebilirmiyim (6 ay garantilemek icin)
     PSN Çift Hak/Tek Hak olayı nedir ??

Ve tahminen soyle bi sey dusundum. Web den deactive kalktigina gore o zaman hesabin calinma olasiligi daha da azaldi. Yani sifreyi degistirse bile benim makinemde ki oyunu deaktif edemicek sadece kendi hakkini edebilecek. Cunku makine uzerinden yapiliyo ee boyle bir sey varken misal calan kisi makinesinden deactive et diyince kendi hakkini edebilecek benimkini etmesi icin benim makinemden yapmasi lazim galiba cunku web den deactive kalkmis sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 4 Şubat 2015; 3:20:13 >

• Hocam şimdi kontol ettim ps3 hesaplarımdan biriyle malesef web üzerinden deaktif etme durumu devam ediyor.
    Siz mobilden baktığınız için göremiyor olabilirsiniz. Şu anda bir hesabın tüm haklarını deaktif edebiliyorum web üzerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Hocam şimdi kontol ettim ps3 hesaplarımdan biriyle malesef web üzerinden deaktif etme durumu devam ediyor.
    Siz mobilden baktığınız için göremiyor olabilirsiniz. Şu anda bir hesabın tüm haklarını deaktif edebiliyorum web üzerinden.

Bilgilendirme için çok teşekkürler hemen şimdi birde PC den bakıp deniyicem

• Az önce pc den de baktım ama sonuç yine aynı sadece PS üzerinden olur diyo. Fakat şunu da anlamış oldum ki Benim makine sistem 2 ymiş . En son aktif edilen o ve hesapa son ortak da ben olduğuma göre durum çözüldü fakat deactive olayını anlayamadım. Yani pc de devre dışı bırak butonu çıktı ama basınca PC den yapamazsınız sadece PS üzerinden olur diyo :)
     PSN Çift Hak/Tek Hak olayı nedir ?? PSN Çift Hak/Tek Hak olayı nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 4 Şubat 2015; 15:26:24 >

• Hocam şimdi sizin o gösterdiğiniz sayfaya geldim şöyle bir ekran geldi şimdi galiba evet dersem deactive olucak fakat şimdi deactive ettikten hemen sonra makinemden tekrar active edebilirim dimi. yani iki taraf da aynı anda deactive olucağı için hani makineden tekrar active edemessem hesabın oratğını da mağdur etmiş olurum yani sıkıntı olurmu ?
  • Tabi sonra ps3 üzerinden aktif edin, tekrar oyunlarınızı oynarsınız hiçbir sorun olmaz. Ben daha önce birkaç hesap için yaptım. Hesabı satacaktım, diğer arkadaşın güvenliği için deaktif ettim. Tabi sizinle beraber hesabın diğer hakkına sahip olan arkadaşınızda ps3 üzerinden aktif edecek. Yani ikiniz de ayrı ayrı ps3 üzerinden aktif edeceksiniz.
  • kısaca özetlemek gerekirse

çift hak zengin adamın
    primary hak orta gelirlinin
    secondary hak ise öğrenci adamın kullandığı hesap türüne denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

kısaca özetlemek gerekirse

çift hak zengin adamın
    primary hak orta gelirlinin
    secondary hak ise öğrenci adamın kullandığı hesap türüne denir

Güzel yorum. Her gelir seviyesinden hakkım oldu hocam. Secondary, primary, çift hak. Sıfırdan aldık, şirketi büyüttük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Tabi sonra ps3 üzerinden aktif edin, tekrar oyunlarınızı oynarsınız hiçbir sorun olmaz. Ben daha önce birkaç hesap için yaptım. Hesabı satacaktım, diğer arkadaşın güvenliği için deaktif ettim. Tabi sizinle beraber hesabın diğer hakkına sahip olan arkadaşınızda ps3 üzerinden aktif edecek. Yani ikiniz de ayrı ayrı ps3 üzerinden aktif edeceksiniz.

Çok cok tesekkurler bu konuda çok yardimci oldunuz :)

• dediğiniz gibi yaptım ve oldu :) en azından 6 ay garantiledik hesabı ama bidaha alırsam çift hak yani komple hesabı alcam ben böyle şeyler olduğunu bilmiyodum valla yani dedğim gibi aslında hesab ortakları güvenilir kişiler ama işte yarın bir gün olurda satarlarsa birde kötü niyetli birine giderse işte o kötü bende onları sürekli takip edemem yani :) sattımı satmadımı diye :D ama bu işlem gerçekten iyimiş
  • Rica ederim, yardımcı olduysam sevinirim.
    Malesef dediğiniz gibi, sony'nin güvenlik için verdiği bu özelliği kötü niyetle kullanan insanlar var. Ben de aynen bu sebepten artık çift hak bulmaya çalışıyorum veyadirek psn den alıp, oynayıp çift hak olarak satıyorum. Güvendiğiniz, dürüst bir insanla alırsınız sonra satış veya takas durumunda ben veya diğer kişi mağdur olur daha çok canım sıkılır vallahi. Gerçi bu şekilde bir miktar maddi kayıp oluyor ama 20-30 TL. için canımı sıkmıyorum açıkcası. Zaten sorun forumda güvenilir bir insanla kardeşlik yapmak değil sonrası. Hesap kime gitti, ilk kim sattı veya takas etti, şifre değişti mi, hesabı deaktif etti mi vs. PS kardeşlik/takas konusunda bu konuda sorunlar gördüm son dönemde.
  • theheretic kullanıcısına yanıt
    Bende artik hesap alirken cift hak olmasina daha dikkat edicem. Birde olurda tekrar tek hakli alirsam arkadas cevresi icinden secicem ortagimi. Cunku cidden diger turlu garanti degil malesef :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.