Şimdi Ara

PSN Çift Hak/Tek Hak olayı nedir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el bölümünde çift hak psn hesabı sattıklarını görüyorum bu nasıl oluyor ?

benim bildiğim oyunu satın alırsın indirirsin psn den.bu 1.haktır..daha sonra başka bir makinede indirirsin veya hesabını satarsın o da indirir böylelikle 2.hak da dolar ve bir daha indirilemez.

kısaca özetlerseniz harika olur.

• Her PSN hesabı 2 makinede aktif olur malûmunuz. Ama istediğiniz zaman hesabı bir makineden deactivate edip başka farklı makinelere kurabilirsiniz. Örnek vereyim:

Mesela biriyle kardeşlik yapıp bir oyun aldınız. Doğal olarak bir hak kardeşte, bir hakta sizde.
    İşte sizde, kardeşlik yaptığınız kişide istediğiniz zaman kendi hakkınızı deactivate edip hesabı satıp / takaslayabilirsiniz.
    Böyle bir sonsuz döngü var.

Satıcının elinde hesabın çift hakkı varsa hesabın değeri daha çok olur. Ve sattığı kişiye hesabı komple verir. Yani hesabı alan kişi hesabın şifresini vs istediği gibi değiştirebilir.

Tek hak ise malûm; hesabın bir hakkı başkasında olur. Bir hakkı sizin olur. Hesabın değeri daha az olur ve şifreyi vs değiştiremezsiniz.
  • ee bi cevap vereydiniz iyidi
  • ben de merak ediyorum arkadaşlar. Bi açıklasanız süper olur.
  • Her PSN hesabı 2 makinede aktif olur malûmunuz. Ama istediğiniz zaman hesabı bir makineden deactivate edip başka farklı makinelere kurabilirsiniz. Örnek vereyim:

Mesela biriyle kardeşlik yapıp bir oyun aldınız. Doğal olarak bir hak kardeşte, bir hakta sizde.
    İşte sizde, kardeşlik yaptığınız kişide istediğiniz zaman kendi hakkınızı deactivate edip hesabı satıp / takaslayabilirsiniz.

Satıcının elinde hesabın çift hakkı varsa hesabın değeri daha çok olur. Ve sattığı kişiye hesabı komple verir. Yani hesabı alan kişi hesabın şifresini vs istediği gibi değiştirebilir.

Tek hak ise malûm; hesabın bir hakkı başkasında olur. Bir hakkı sizin olur. Hesabın değeri daha az olur ve şifreyi vs değiştiremezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Her PSN hesabı 2 makinede aktif olur malûmunuz. Ama istediğiniz zaman hesabı bir makineden deactivate edip başka farklı makinelere kurabilirsiniz. Örnek vereyim:

/>

teşekkürler...

çift hak almanın bi esprisi yok o zaman tek hak satın alıp oyunu indirip çıkış yapıp kendi hesabıma geçtiğim zaman bile çatır çatır oynayabiliyorum

• TR PSN' de PS3' e girmeden internetten deactivate yapabiliyor muyuz? US PSN' de oluyordu. Tr de yapamadım. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

teşekkürler...

çift hak almanın bi esprisi yok o zaman tek hak satın alıp oyunu indirip çıkış yapıp kendi hesabıma geçtiğim zaman bile çatır çatır oynayabiliyorum

Rica ederim.

Aynen öyle ama çift hak alırsanız bir hakkını siz kullanırken, öbür hakkını da satabilirsiniz.
    Sonra isterseniz kendi kullandığınız hakkı da satabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: ayd_kar

TR PSN' de PS3' e girmeden internetten deactivate yapabiliyor muyuz? US PSN' de oluyordu. Tr de yapamadım. Bilgisi olan var mı?

Yapılıyor tabii ki.

PS3'ten deactivate etmek ile internetten deactivate etmek farklı şeyler.

PS3'ten deactivate edince: Hesap sadece deactivate edilen cihazdan deactivate olur. (Cümleye bak)

İnternetten deactivate edince: Hesap, aktif olduğu tüm cihazlardan deactivate olur.

Şuradan yapabilirsin:

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action

Bu da rehberim:

http://forum.donanimhaber.com/m_51968422/f_//tm.htm#51968422

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çift hak tr psn oyunlar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Her PSN hesabı 2 makinede aktif olur malûmunuz. Ama istediğiniz zaman hesabı bir makineden deactivate edip başka farklı makinelere kurabilirsiniz. Örnek vereyim:

/>

çok sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: harikaerif

çok sağolun

Rica ederim, ne demek.
  • Diyelim ki PSN'den para verip aldığım oyunu yanlışlıkla sildim veya bilrek sildim, sonrasında pişman oldum ve yeniden yüklemek istiyorum, bu hakkım var mıdır?

İkinci sorum ise; PSN ile indirilmiş oyunu yedeklem şansımvar mıdır? MEsela yanlışlıkla silinmelere karşı harici bir HDD'ye yedek alma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 31 Ocak 2014; 19:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalkedon

Diyelim ki PSN'den para verip aldığım oyunu yanlışlıkla sildim veya bilrek sildim, sonrasında pişman oldum ve yeniden yüklemek istiyorum, bu hakkım var mıdır?

Oyunun içinde olduğu hesabın "İndirme Listesi" (Download List) bölümünden oyunu konsoluna sınırsızca silip silip yükleyebilirsin.
  • Peku arkadaslar bende simdi psn kardesligiyle ilgili ilk alis verisimi yaptim. Ama anlamadigim olay su. Simdi kardes oldugum hesaplarin diger sahipleri forumun guvenilir kisileridir. Ama yarin bir gun hesabi baskasina satarlarsa misal bir dolandiricya. Ve hesabin yeni ortagida gider hem mail sifresini degistirip hemde internetten deactive ederse (anladigim kadariyla web den yapinca hesap tum ps3 lerde kullanilamaz oluyo) ben bir daha Oyunu oynayamazmiyim yani hadi onu gectim hic silmedim oyunu dusunelim(Hani silmis olsam zaten indiremicem cunku mail vs degismis olucak) ama makinemden hic silmessem oynama engel olurmu offline/online ?? Birde bu 6 ay olayi var onuda tam anlamadim. Bu konuda yardimci olursan minettar kalirim. Konuna da goz gezrdirdim ama tam anlamadim pm den yada burdan anlatirsan cok mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef açıklamışsınız aslında. Aynen dediğiniz gibi olabilir. Hesabın diğer sahibi istemeden de olsa hesabı güvenilir olmayan birisine satabilir. O kişi hesabın mail ve şifresini değiştirdiğinde bir daha hesaba giremezsiniz. Oyun bir şekilde makinanızdan silinirse tekrar yükleyemezsiniz. En kötüsü, onu da öğrenmişsiniz zaten, web üzerinden hesabı deaktif edebilir diğer kişi. O zaman oyun makinanızda olsa bile oynayamazsınız. 6 ay olayı ise web üzerinde bir hesabı deaktif ettiğinizde tekrar web üzerinden deaktif etmek için gereken süre. Yani siz şu anda hesabınıza web üzerinden girip, deaktif edin sonra ps üzerinden aktif edin. Hesap başkasının eline geçse bile 6 ay sizin makinanızdan deaktif edemez. Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • Bilgilendirme icin cok tesekkurler :) kafama takilan kucuk bi sey kaldi o da ben simdi 6 ay hesabimi garantiye almak icin deaktif ettim diyelim kendi hesabimi (dun gece oyunu indirdim) oyun makinemden silinirmi yada save vb seyler gidermi bide simdi deaktif edersem nasi tekrar oynucam galiba once web den sonra da ps uzerinden yapicam galiba dediginiz gibi

Kisaca yani
    WEB> DEACTIVE
    PS> ACTIVE
    Ama dedigim gibi bu islemi yaparken oyun silinirmi yani tekrar indirmem vs gerekirmi veya iste saveler filn gidermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 3 Şubat 2015; 7:37:17 >
  • Birde diyelim ki bu dedigim sey oldu. Dolandiricya gitti 2.hesap. sifreyide degistirdi hatta. Ama mail hesabini bilmiyicek kendisi. Tamam psn sifre degisir orasi ayri ama mailden kayotli oldugu icin sifre sifirlama hatta en kolayi sifre unuttum bahanesiyle bile sifreyi geri alabilirim herhalde
    Not: Hesabi kuran kisi guvenilir biridir ve boyle bir durum basima gelirse yardimci olacagindan eminim de :)

Kritik Not; Yanlış anlaşılma olmasin "sifre unutma bahanesi" derken yani PSN de giris yaparken yazan butonu kast ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 3 Şubat 2015; 7:49:38 >
  • o yüzden hep referanslı kişilerle iş yapmışımdır.

bir keresinde black flag almıştık gayet sorunsuzdu.karşı taraf satmış başka birine ki ona karışamam ben istediğini yapar.alan eleman almış değiştirmiş şifreyi..kendisine yazıyor ver yeni şifreyi diye yok arkadaş ulaşamıyoruz herife.

mümkünse herkes referanslı kişilerden alıp referanslı kişilere satmalı hakkını..

benim artık konsol yok sattım ama ps4 alırsam görüşürüz
  • Hayır oyun silinme diye birşey olmaz. Oyun verileri makinanızda durur, hesap aktif olunca oyun açılır, sorun olmaz.

Alan kişi hesabın mail adresini değiştiriyor, ulaşılamıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Hayır oyun silinme diye birşey olmaz. Oyun verileri makinanızda durur, hesap aktif olunca oyun açılır, sorun olmaz.

Alan kişi hesabın mail adresini değiştiriyor, ulaşılamıyor malesef.

Yani ilk olarak web de deactive edicem hemen sonrada ps den tekrar active edivem ??

• Hocam size cok soru sordum kusura bakmayin ama bilmesigim cok sey var
    Simdi aldigim 2 hesabada baktim 1.sl tamam devre disi edilmis ama 2.sinde 2 makine gozukuyo ve devre disi etme hakkim var. Lakin benim anlamadigim hangi makine benimki. Yani yanlisikla ortagimin hesabini devre disi birakmim sonra. 1 ve 2 var acaba en hesaba son ortak ben oldugum icin benim makine 2 mi nasil anliyicaz ??

PSN Çift Hak/Tek Hak olayı nedir ?? PSN Çift Hak/Tek Hak olayı nedir ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.