Şimdi Ara

psn de indirme limiti??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun satın aldık psn den kardeşlikle active hatası verdi sonra kendi makinamı deactive ettim ama tekrar active edemiyorum hata veriyo ama 5 kişilik yerde boşluk var nasıl olucak bu iş bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetsio -- 8 Kasım 2011; 1:09:19 >

• kardeş bu hatayı çoğu kişi almıştır,2 çözümü var ,ilki yaklaşık bir hafta beklemek ,diğeri hesapta kulandığı e mail adresini değiştirmek. Account management a girip orada bulunan e mail adresi yerine yeni e mail yaz ve ok le,ardından active etmeye çalıştığında sorunun çözülmüş olması gerek :)
  • Hesabı makineden silip tekrar açmayı da deneyebilirsin zamanında sorunumu çözmüştüm bu işlemle.
  • arkadaşlar psnde indirme limiti varmı, ben aynı psn hesabından 2 farklı kardeşlik yaptım aynı hafta içinde o yüzden indirme sorunu yaparmı?
  • 5 kişilik limit hesap başına geçerli, oyun başına değil. Aynı hesabı daha önce 5 farklı cihazda kullandıysanız, o hesabın limiti dolmuştur. Diğer bir 5 kişilik grupta bu hesabı, başka bir oyun için olsa dahi kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 8 Kasım 2011; 1:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

5 kişilik limit hesap başına geçerli, oyun başına değil. Aynı hesabı daha önce 5 farklı cihazda kullandıysanız, o hesabın limiti dolmuştur. Diğer bir 5 kişilik grupta bu hesabı, başka bir oyun için olsa dahi kullanamazsınız.

peki ben deactive ettim ama tekrar active edemiyorum hesabı onu nasıl yapıcam :S
  • Siz hesabı deaktif ettikten sonra birisi aktif etmişse, sizin deaktif edip boşalttığınız yeri doldurmuş olabilir. O nedenle siz tekrar aktif edemiyor olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Playstore Limiti Aylık 500 mü ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • account managementen e gir activite/deactivite bölümüne gir ve ordan activite et fakat bunu kardeslik ile aldıgın kiliden yapabilrsin bi tek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.