Bildirim
psn de indirme limiti??
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kardeş bu hatayı çoğu kişi almıştır,2 çözümü var ,ilki yaklaşık bir hafta beklemek ,diğeri hesapta kulandığı e mail adresini değiştirmek. Account management a girip orada bulunan e mail adresi yerine yeni e mail yaz ve ok le,ardından active etmeye çalıştığında sorunun çözülmüş olması gerek :) -
Hesabı makineden silip tekrar açmayı da deneyebilirsin zamanında sorunumu çözmüştüm bu işlemle. -
arkadaşlar psnde indirme limiti varmı, ben aynı psn hesabından 2 farklı kardeşlik yaptım aynı hafta içinde o yüzden indirme sorunu yaparmı? -
5 kişilik limit hesap başına geçerli, oyun başına değil. Aynı hesabı daha önce 5 farklı cihazda kullandıysanız, o hesabın limiti dolmuştur. Diğer bir 5 kişilik grupta bu hesabı, başka bir oyun için olsa dahi kullanamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 8 Kasım 2011; 1:26:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: spacenet
5 kişilik limit hesap başına geçerli, oyun başına değil. Aynı hesabı daha önce 5 farklı cihazda kullandıysanız, o hesabın limiti dolmuştur. Diğer bir 5 kişilik grupta bu hesabı, başka bir oyun için olsa dahi kullanamazsınız.
peki ben deactive ettim ama tekrar active edemiyorum hesabı onu nasıl yapıcam :S -
Siz hesabı deaktif ettikten sonra birisi aktif etmişse, sizin deaktif edip boşalttığınız yeri doldurmuş olabilir. O nedenle siz tekrar aktif edemiyor olabilirsiniz. -
account managementen e gir activite/deactivite bölümüne gir ve ordan activite et fakat bunu kardeslik ile aldıgın kiliden yapabilrsin bi tek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X