Arkadaşlar merhaba, aradım bulamadım buradan forum açma ihtiyacı duydum.Arkadaşımla PSN'den fifa 14 indirmeyi düşünüyorum 150 TL ye iki makinada oyun açılabiliyor bildiğim.Fakat makina bozulursa oyun silinirse vs. ne oluyor tekrar açıp indirebiliyor muyuz?Bilgisi olan bilgi verebilir mi?
KİMSEDEN SES YOK MU?
Oyun senin üyeliğe kayıtlı. Yani makinenle ilgili bi sorun olursa oyununa bişe olmaz yine üyeliğine girer indirirsin.
Bidiğim kadarı ile belli bir indirme hakkım var storeden indirebilir içeriğe girip daha önce indirip sildiğin oyunları tekrar indirebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: makusla06
Bidiğim kadarı ile belli bir indirme hakkım var storeden indirebilir içeriğe girip daha önce indirip sildiğin oyunları tekrar indirebilirsin
8 9 kere GTA 5 indirip sildim bir şey olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Stonewall
quote:
Orijinalden alıntı: makusla06
8 9 kere GTA 5 indirip sildim bir şey olmadı
Ozaman bize de hak verin de bizde **** :)
Demek istediğim ben geçen sene fifa13 ü indirdim bir arkadaşımın makinesinde de kurduk iki kişi oynadık.yani sistem bunu biliyor muki iki makinede kurulu birinde silindi yüklendi ona göre bir limit falan yok mudur?
Kardeşim ben sana su kırık elle bir anlatayım Diyelim 2 makinede aynı psn den yüklenmiş oyun var. ve bu 2 makine de şans eseri bozuldu gitti 3.makinaya oyunu yükleyemezsin böyle durumda ama korkma onunda bir çözümü var =))) https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action Buraya giriyoruz ve ordan bütün makinaları deactive yapıyoruz ve hesap sıfır gibi oluyorrr veee yeni bir ps3 müze gönül rahatlığı ile girip oyunumuzu yüküyoruz...
Saygılar sevgiler...
NOT : Deactive işlemini bu yöntem ile 6 ayda 1 kez yapabiliyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: pasHa_m
Kardeşim ben sana su kırık elle bir anlatayım Diyelim 2 makinede aynı psn den yüklenmiş oyun var. ve bu 2 makine de şans eseri bozuldu gitti 3.makinaya oyunu yükleyemezsin böyle durumda ama korkma onunda bir çözümü var =))) https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action Buraya giriyoruz ve ordan bütün makinaları deactive yapıyoruz ve hesap sıfır gibi oluyorrr veee yeni bir ps3 müze gönül rahatlığı ile girip oyunumuzu yüküyoruz...
Saygılar sevgiler...
kardeşim çok saol bu bilgi için şimdiden geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: akura41
quote:
Orijinalden alıntı: pasHa_m
Saygılar sevgiler...
kardeşim çok saol bu bilgi için şimdiden geçmiş olsun.
Yardımcı olduysam ne mutlu kardeşim TŞK EDERİM =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme