Şimdi Ara

PSN Exc. Kardeşliği (Siren, Crysis) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ödeme cıkartıldı
  • Tamamdır kardeşim geldi para. Yolladım bilgileri :)
  • Siren:blood curse için yer var mı?
  • Sirenide alalım bugün .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 14 Kasım 2011; 12:16:18 >
  • necip abi alıyor bugun sireni dostum aksama yükleriz
  • korkmaya hazır olun
  • payday alalım mı ne dersiniz? 33 tl kişi başı 7 tl gibi birşey düşüyor... bence aldıklarımız içinde en eğleneceğimiz oyun bu olacak... beraber oynarsak tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

payday alalım mı ne dersiniz? 33 tl kişi başı 7 tl gibi birşey düşüyor... bence aldıklarımız içinde en eğleneceğimiz oyun bu olacak... beraber oynarsak tabi...

alalım bence abi ben demoyu oynadım güzelldi co op güzel sarar
  • diğerleri ne diyor... 40 dk içinde "witcher" pm e cevap vermezse gruba başka birisi girecek... bilginize
  • Grup tamamlandı... benim kredi kartını silmiş birisi. silmeseydi şimdi sireni de alıyorduk.. Sanal kredi kartıydı, yani ben içine para koymazsam bir işe yaramazdı... neyse artık akşam eve gidince ekleyip alıcam ben...
  • Hdd de yer kalırsa ben varım ..
  • herkes okeyi verdi o zaman gönderin paraları 33 tl /5 = 7 :D

Birde herkes birbirini eklesin payday multi oyun çünkü... hem bf3 varsa hepinizde akşama oynayalım beraber veya başka hangi oyunlar varsa... bir alış-verişle bitirmeyin, kardeş olunuz hepiniz artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necipfazil2041 -- 14 Kasım 2011; 17:24:48 >
  • kardeşler merhaba iş çıkışı kız arkadaşımla buluştum ve eve ancak gelebildim başakşehirde oturuyorum mazur görün beni..10 dk. kadar oyunu alıyorum bilginize :)
  • ben indirmeye başladım ve çıktım hesaptan... sizde haberleşerek yaparsanız iyi olur...
  • niye okadar cok parça halinde her bölüm ayrı ayrı :D pack 6 ya kadar indirmeye aldım insin bi bakam :D
  • oyun normalde dizi gibi çıktı 12 bölüm halinde... ilk japonyada çıkmıştı buraya geldiğinde çeiri falan direk 12 bölümü birden satışa koydular...
  • İndiriyorum. Kimse girmezse sevinirim. Çıktığımda bu mesajı güncellerim.

Düzeltme: Çıkış yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 14 Kasım 2011; 23:45:06 >
  • Biri bana "kardeşlik nedir?" "Nasıl yapılır?" "Kaç kullanıcıya kadar olabiliyor?" Sorularının cevaplarını verebilir mi? Bir kaç yerde gördüm merak ettim.

Edit: sorularımın cevabını buldum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 14 Kasım 2011; 23:55:50 >
  • bende indirme listesine alıp çıkış yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.