PSN geldikten sonra birkaç online maç yaptım. İlk başlarda gayet normaldi. Bu sabahtan itibaren online maç sonunda 'Quit to arena' dedikten sonra oyun donuyor, kapatıp çıkmak zorunda kalıyorum. Daha sonra player Hub dan maç skorların bakıp kontrol ettim, yendiğim veya yenildiğim maçlardan sonra o maçlar oynanmamış görünüyor. Players met kısmında isimleri var fakat maç skorları kısmında o elemanlar görünmüyor. Sizde de aynı sıkıntı var mı?
PSN geldikten sonra birkaç online maç yaptım. İlk başlarda gayet normaldi. Bu sabahtan itibaren online maç sonunda 'Quit to arena' dedikten sonra oyun donuyor, kapatıp çıkmak zorunda kalıyorum. Daha sonra player Hub dan maç skorların bakıp kontrol ettim, yendiğim veya yenildiğim maçlardan sonra o maçlar oynanmamış görünüyor. Players met kısmında isimleri var fakat maç skorları kısmında o elemanlar görünmüyor. Sizde de aynı sıkıntı var mı?
Cok guzel yere deginmissin.
Pro club taratirken rakibi zor buluyo dedigin gibi mac sonlari hatta mac icinde golden sonra donmalar mevcut ea surekli atiyo bunun haricinde eskiden az olan kulakliktan konusma sorunu simdi daha cok vs vs.. Ea olaya el atmasi lasim.
ya bayaa bi bekledim, hatta gidip arada yemek yedim :)
bende starta basıp oyunu durdurunca ekran boş kalıp donuyor
Eskiden online oyuna başlarken rakip ararken waiting for opponent deyip takılma oluyodu, oyunu kapatıp çıkmamak için bekle ki oyuna bi elaman girsin, rakip girince de bu seferde seçtiğiniz tkım bu yıldız kategorinde değil deyip takım seçemiyodum, bir kaç defa tekrarladı ama sanki biraz daha düzelmiş gibi eskisine göre ama maç sonunda takılma ilk defa başıma geliyor
Akşam online mortal kombat oynarken benim makinada 2-3 defa dondu psn yeni açıldı bi kaç gün böyle sorun olur galiba
Sorun sabahtan beri devam ediyor Yaptığım tüm maçlardan sonra oyun donuyor. Neredeyse yarım saat bekledim belki olur diye. Olmadı.... Maçı yarım bırakıp çıktım, o zaman oyun donmuyor. Sanırım sorun puanların, istatistiklerin kaydedildiği zaman oluyor
Bende hiçbi sorun yok.Her yerde sorun yok diyorum nazar değecek anasını satim :D
Var bende de aynı sorun
TR hesabımla maç sonunda herhangi bir sıkıntı olmuyor, fakat amerika hesabımla oynarken maç sonunda donuyor :(
Daha online oynama fırsatı bulamadım. Ama umarım böyle bir sorun yoktur.
şu anda fifa da bir maçı bitirdim...beraberliği kabul edip uzatmalara gitmedim ama arena nın dışına çıkamıyor dondu kaldı...yaklaşık 15 dk dır bekliyorum acaba oyundan çıkmam mı gerekecek ?
quote:
Orijinalden alıntı: Aviacion
şu anda fifa da bir maçı bitirdim...beraberliği kabul edip uzatmalara gitmedim ama arena nın dışına çıkamıyor dondu kaldı...yaklaşık 15 dk dır bekliyorum acaba oyundan çıkmam mı gerekecek ?
Ben neredeyse 1 saat bekledim, kapatıp çıkmak zorunda kaldım :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme