Şimdi Ara

PSN HATASI '80029564'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Battlefield4'ün son 2 hafta içinde gelen ps3'için olab güncellemesi 1.11 yüklerken geçen gün 80029564 hatasını aldım ve oyun "Bozuk Veriler" adında Battlefield 4 kayboldu. Tekrardan oyunu indirdim 12 gb güncelleme yaparken güncelleme iniyor, yüklenirken %20 lerde bu hatayı veriyor ve battlefield 4 gidiyor. Ayarları sıfırladım fakat yine aynı hatayı almaktayım. 3. Kez indirdim yine aynı hata sizce ne yapmalıyım? Çözümü bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısı bende de oluyor çözüm ne yaa of
  • yasu3123 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun çözümünü bilen varsa alıntılasın lütfen
  • Bende de aynı problem var :(( 3 kere 12GB indirdim.. Allah rızası için bir çare..
  • scorpi0 kullanıcısına yanıt
    Ben 12-13 defa indirdim

• Chaos Knight kullanıcısına yanıt
    Çözüm yok mu hocam?

DLNA Media Server'ı kapatıp deneyin felan yazmışlar forumlarda ama.. Sen denedin mi?

Denemeye çekiniyom.. Daha ay başındayız. AKK'nın AMK durumu söz konusu..
  • scorpi0 kullanıcısına yanıt
    Onedir hocam :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTAV OTURUM HATASI
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler daha dün psnye girebilirken bugün giremiyorum interneti var gösteriyo ama hesaba girmiyo niye böyle ?
    Sabah bi girmiştim attı o saatten beri giremiyprum
  • Önceki geceki Auto Update sırasında BF3 v1.11 patch'ini indirmeye çalışmış ama yine kuramamış.

Dün akşam Settings - Network Settings – Media Server Connection'ı OFF yaptıktan sonra tekrar Auto Update'e bıraktım (Auto Update saat aralığını öne çektim). Bu sefer patch'i başarıyla indirip kurdu. Oyun listesinde yeni bir oyun gibi eklendi. Ancak ana oyun dosyaları corrupt halde kaldığı için oyunu yine başlatamadım.

Sonra corrupt ana oyun dosyalarını silip oyunu tekrar indirmeye başladım. Sabah baktığımda oyun inmiş ancak kurulmamıştı. Kurmaya kalktığımda daha önceden kurulmuş haldeki patch'den dolayı "Daha yeni versiyonu zaten yüklü halde olduğu için kuramazsınız" gibi bir hata verdi.

Bunun üzerine patch'i silip tekrar Auto Update'e bıraktım... Akşam eve gidince görücez son durumu. Ama bu sefer umutluyum...
  • Beyler yardım edin ya daha geçen gün çalışan oyun sabah 1 maç oynadıktan sonra bozuldu.
    Psn plus falan giremiyorum
  • Ayni sorunu bende fifa 14 1.05 update yaparken yasadim restore dns degisme resetleme butun yollari denedim fakat bir sonuca ulasamadim. Cozumu bulan bilen varsa cok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpi0

Önceki geceki Auto Update sırasında BF3 v1.11 patch'ini indirmeye çalışmış ama yine kuramamış.

Dün akşam Settings - Network Settings – Media Server Connection'ı OFF yaptıktan sonra tekrar Auto Update'e bıraktım (Auto Update saat aralığını öne çektim). Bu sefer patch'i başarıyla indirip kurdu. Oyun listesinde yeni bir oyun gibi eklendi. Ancak ana oyun dosyaları corrupt halde kaldığı için oyunu yine başlatamadım.

Sonra corrupt ana oyun dosyalarını silip oyunu tekrar indirmeye başladım. Sabah baktığımda oyun inmiş ancak kurulmamıştı. Kurmaya kalktığımda daha önceden kurulmuş haldeki patch'den dolayı "Daha yeni versiyonu zaten yüklü halde olduğu için kuramazsınız" gibi bir hata verdi.

Bunun üzerine patch'i silip tekrar Auto Update'e bıraktım... Akşam eve gidince görücez son durumu. Ama bu sefer umutluyum...

Son durum nedir hocam ise yaradimi

• burock41 kullanıcısına yanıt
    Haftasonu evde olmadığım için kontrol edememiştim..

İyi haber, Media Server Connection'ı kapatmak işe yaradı :)) Başarıyla yüklenmiş..

Update problemi devam edenler bunu denesin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.