Şimdi Ara

psn hesabi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün PS4 alicam, hesabi endonezyadan almayi düşünüyorum kardeşlik ile oyunu aldigim zaman hesabin satildigi oyunda endonezdan mi olması lazim yoksa farkli bir ülkeden de alinmiş olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamadım

• Hocam endonezyadan psn hesabi aldim diyelim, herhangi bir oyununda pri veya sec hakkini satin aldim, satin aldigim hakkinda endonezyadan mi alinmasi gerek

• siz bu pri sec hak olaylarını daha detaylı öğrenin bence
  • Neyse isin içine girince ogreniriz

• Soruyu tam olarak anlamadım. Bu yüzden aşağıdakileri yazıyorum. Galiba birisi senin soruna cevap olacak

-Oyun alırken zaten bir bölgeden alırsın. İster Endo ister TR ister Hong Kong.

-Oyunları oynadığın hesap ile oyunların alındığı hesaplar farklı bölge olabilir sorun yok.

-Eğer Plus ve oyun hesabının bölgesini soruyorsan: Fark etmez. Benim Plus hesabı Hong Kong. Oyunlar farklı (TR, US, Endo, Rus vs vs vs hepsinden var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 16 Kasım 2015; 17:20:15 >
  • Hocam teşekkürler cevaplarinizla konuyu daha iyi anladim :)

• Plus endonezyada
    ana hesabım TR psn
    fifa da rus psn. Kardeş kardeş takılıyorlar. Aralarındaki tek fark Türkçe olan oyunları Endonezya psnde TÜRKÇE DEĞİL. Bazen de x ve o tuşlarının yeri farklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.