Şimdi Ara

Psn hesabı hakkında acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. Ps3 sahibiyim ve bugün yani 19 haziran 2015 günü ps3 mü satıyorum alıcısı hazır. Bende ps3 ume girip kendi profilimi sildim. Sorun şu ki hafızada yüklü olan oyunlar açılmaz oldu. Oyunlara girmeye çalışırken "PlayStation store'da lisansını yenilerseniz bu içeriği kullanabilirsiniz" uyarısı çıkıyor.ps3 ümü internete bağlı kullanırım genelde. Şimdi bu yeni alıcı kişi psn hesabı alıp benim cihazdan giriş yaparsa benim yüklemiş olduğum oyunları oynayabilir mi? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oynanmaz tabi hocam oyunlar senin hesabına ait o hesap dısında kimse oynıyamaz. sattığın kişide oynıyamaz. illaki senin hesabının makinada kayıtlı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

oynanmaz tabi hocam oyunlar senin hesabına ait o hesap dısında kimse oynıyamaz. sattığın kişide oynıyamaz. illaki senin hesabının makinada kayıtlı olması lazım

Cevap için teşekkürler. Peki nasıl olacak yanı yok mu bunu bir yolu. Ben psn hesabından kredi kartı bilgilerimi silmiştim gerçi o zaman kendi hesabımıda adama versem bir sakıncası olur mu? En azından mail değiştirme olayı varsa mailimi değiştirip vereyim
    quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

oynanmaz tabi hocam oyunlar senin hesabına ait o hesap dısında kimse oynıyamaz. sattığın kişide oynıyamaz. illaki senin hesabının makinada kayıtlı olması lazım

Cevap için teşekkürler. Peki nasıl olacak yanı yok mu bunu bir yolu. Ben psn hesabından kredi kartı bilgilerimi silmiştim gerçi o zaman kendi hesabımıda adama versem bir sakıncası olur mu? En azından mail değiştirme olayı varsa mailimi değiştirip vereyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.