Şimdi Ara

----PSN HESAPLARI TAKAS BÖLÜMÜ(ANA KONU)---- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.531
Cevap
27
Favori
107.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ac revelations hesabı olan var mı sanırım oyun indirime girmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar177

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: Trickmaster10

Hesapta bulunan oyunlar

İnfamous

Little big planet

Battlefield 3 (tüm DLC'leri)

Hesapta 2 kişilik yer vardır

Bf3 ve dlclerimi yoksa sadece dlclermi ?

arkadaşım sakın inanma bu ......... için şikayet konuları bile açıldı sahtekarın teki milleti kandırıp hesaplara konuyo burdan ağız dolusu küfürlerimle saygılarımı sunuyorum trickmaster'a

Banlanmadımı o birader , mesajlarını silmenizi rica ediyorum.Yönetici arkadaşlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif-arsen -- 14 Haziran 2012; 9:45:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

classlord23 Eyvallah sagolasin. Mantik yürütmek diyorsunda Psn de 3 oyunun 22 TL olmasi Türkiye de mantik disi. Code Veronica falan 40 TL. Sandim ki sadece ek paketler var, ek paket fiyatinada neredeyse RE5 geliyor. Mantik budur. Ayrica bazi sitelerede baktim orijinal RE5 oldugunu görmedim. Yillardir buradayim, saçma konular açmam, sorularim varsa önceden açilmis konulardan devam ederim. Sormadan öncede tabii yeri gögü arastiririm. Kitaplarla aram yok, kagit gazete dergi okurum, internettende birseyler okurum. Kafiyeler olustururum kendi kendime. Kisaca ohuyyom ben herseyi. Bu arada reisler önceki sayfalari okudum dolandirma olmus. Ayiptir günahtir yav. Kul hakki yiyilmez bogazdan inmez. Bir insanin itibarina leke gelecegine tüm parasi gitsin, bir insan haram yiyecegine ölsün. Benim düsüncem bu.

Reis seni burada uzun zaman sonra görmek çok güzel.
    Kırmızı ile yazdığın cümlede parmaklarına yağ sürmüşsün sanırım.

• Mactavish- Eyvallah reis, yakinda Donanim Habere kamp kuracagim. Evet reis, en dayanamadigim seydir bu dolandirma. Adam güveniyor inaniyor, bir bakiyorsun sirtindan vurulmus. Insanin itibari zedelenecegine serveti gitsin. Hadi itibarida geçtim öbür dünya var, kul hakki bu. Eyvallah saniser
  • quote:

Mactavish- Eyvallah reis, yakinda Donanim Habere kamp kuracagim. Evet reis, en dayanamadigim seydir bu dolandirma. Adam güveniyor inaniyor, bir bakiyorsun sirtindan vurulmus. Insanin itibari zedelenecegine serveti gitsin. Hadi itibarida geçtim öbür dünya var, kul hakki bu. Eyvallah saniser

Aynen reis insanlar üç kuruş için şerefini hasiyetini satıyor. Yazıklar olsun tek kelime ile.

• Uk Playstation için Plus almak isteyen olursa mesaj atsın. Ayrıca;
    God Of War Collection Vol :2 ve Renegade ops tek hesapta takaslık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Mactavish- Eyvallah reis, yakinda Donanim Habere kamp kuracagim. Evet reis, en dayanamadigim seydir bu dolandirma. Adam güveniyor inaniyor, bir bakiyorsun sirtindan vurulmus. Insanin itibari zedelenecegine serveti gitsin. Hadi itibarida geçtim öbür dünya var, kul hakki bu. Eyvallah saniser

Aynen reis insanlar üç kuruş için şerefini hasiyetini satıyor. Yazıklar olsun tek kelime ile.

Aynısını ben de yaşadım hayatımda kimsenin 1 lirasını yememişimdir adamın teki çıktı kötülemeye çalışıyor beni eskiden yoktu böyle tipler Batuhan gözükmüyosun hiç bro

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

quote:

Aynısını ben de yaşadım hayatımda kimsenin 1 lirasını yememişimdir adamın teki çıktı kötülemeye çalışıyor beni eskiden yoktu böyle tipler Batuhan gözükmüyosun hiç bro

Forumda zaten acayip tipler üremeye başladı garip garip tipler bi temizlensede rahatlasak vallaha.
    Dostum buralardaıym hep ya PS bölümüne arada yazıyorum sanki eski gibi canlılık ve ilgi çekici konular yok genelde BSC deyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Forumda zaten acayip tipler üremeye başladı garip garip tipler bi temizlensede rahatlasak vallaha.
    Dostum buralardaıym hep ya PS bölümüne arada yazıyorum sanki eski gibi canlılık ve ilgi çekici konular yok genelde BSC deyim.

Konu dışındayım ben genelde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu dışındayım ben genelde

Arada bakıyorum oraya.

• top spin 4 veya red dead redemption la takaslık fifa street başka oyunlarda olur ama lütfen dengi tekliflerle gelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

top spin 4 veya red dead redemption la takaslık fifa street başka oyunlarda olur ama lütfen dengi tekliflerle gelin

pm

• Elimde fifa 12 var ama psn sifremi bilmiyorum. Kardeslikle almıştık kardeşlerinden haberi yok nasıl bulabilirim? Bide r4 var oda aynı durumda yardımcı olurmusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Elimde fifa 12 var ama psn sifremi bilmiyorum. Kardeslikle almıştık kardeşlerinden haberi yok nasıl bulabilirim? Bide r4 var oda aynı durumda yardımcı olurmusunuz.

hesabin asil sahibi olan arkadasa sor oda hatirlamiyorsa

dogum tarihini girerek reset atabiliyor sifreye asil sahip e maile bir mesaj geliyor oradan yapiliyor

baska yolu yok
  • Teşekkürler keos61@

• Beyler Need for Speed Shift 2 arıyorum var mı elinde olan psn hesabı olarak?
  • battlefield 3 psn hesabım dengi hesaplarla takaslıktır

• 1.hesap:infamous-dead nation
    2.hesap:god of war chains of olympus-ghost of sparta
    3.hesap:street fighter 3 online edition

takas tekliflerine açığım
  • GTA EFLC ve Red Dead Redemption psn hesabı takasa açıktır öncelikli tercih fifa 12 dir
  • Elinde The Walking Dead olan varsa pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.