Şimdi Ara

PSN & HOME' bedva mı kalır? Geleceği nedir sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: punishersadi

sony e hayret ediyorum nasıl oluyor da sattığı her konsoldan zarar elde ettiği halde ücretsiz online sistem kuruyor.MS ise x360 dan tonlarca para kazandığı halde live ı ücretli yapıp bir de ordan kazanıyo.sonra sanırım bu kazandığı paralar fazla geldi o yüzden de banlamalar başladı

Şu banlamalar nasıl oluyor. Önüne geleni mi banlıyolar yoksa fw kullananlarımı. nedir ne değildir merak ettim.
  • sony bedava götürü bu işi tabi copy olayın boyutunu değiştrmeye basladığı zaman bedava olan yerden banlamaya başlar kopy kullananalrı
  • Bencede bedava olarak gider bu online işi ama ilerde bu sistemin paralı olmayacağı anlamınada gelmiyor bakalım zaman gösterecek herşeyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Bencede bedava olarak gider bu online işi ama ilerde bu sistemin paralı olmayacağı anlamınada gelmiyor bakalım zaman gösterecek herşeyi.

Paralı olsa bile ne olacak? Vereceğimiz para ne ki? 40 dolar, 50 dolar.
    O kadar önemsemememiz gerekli bence. Ama umarım olmaz. Ne de olsa 1 dolar bile para sonuçta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 18:41:59 >
  • Küçümsediğin 50 dolar bir oyun parası
  • Paralı olmuş olmamış beni ilgilendirmiyor zaten ben herşekilde PSN'de olucam ücreti isterse 50 dolar olsun yada isterse 70 dolar sadece zaman ne gösterecek bakalım. Bedava online sistem diye ömür boyu bedava olacak diye bir kural yok ama paralı olacak diye birşeyde yok gönül isterki sonsuza kadar bedava olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Bencede bedava olarak gider bu online işi ama ilerde bu sistemin paralı olmayacağı anlamınada gelmiyor bakalım zaman gösterecek herşeyi.

Paralı olsa bile ne olacak? Vereceğimiz para ne ki? 40 dolar, 50 dolar.
    O kadar önemsemememiz gerekli bence. Ama umarım olmaz. Ne de olsa 1 dolar bile para sonuçta...

• İkisi de her daim ücretsiz olacaktır. Ücretliye dönerlerse kendileri kaşınırlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerim1974

Küçümsediğin 50 dolar bir oyun parası

Varsın bir oyun parası da olsun artık! World of Warraft' ın aylığı kaç para haberin yok sanırım...
  • this is "ban"ning ehuehuehue
  • Yalnız arada sinir bozucu bir durum var biraz. 360 sahipleri şu topic' i okusa herhalde çıldırırlar. Düşünsenize. Hem banlanmışsınız, hem üyelik paralarınızı geri alamamışsınız hala, hem ikinci bir makina almadan bir daha asla online oynayamayacaksınız, hem de rakibinizin servisi bedava ve öyle de kalmaya devam edecek gibi.

Arkadaşlara hak veriyorum demeyi çok isterdim. Ama vermiyorum işte! Çünkü korsan kullanıp Microsoft' un güvenini kaybettiler, MS da onları online dan etti sapına kadar haklılar.
  • Süpernova son mesajında sana hak verdim abisi.Herkes dilediği gibi backup oynayacak ama MS banlemeyecek.Bakalım millet iso loader ile oynarsa o zaman sony ne yapacak.Bir süre ses çıkarmamaları normaldi zaten,basit bir ticaret politikası.
    Bu arada bence bedava olmasın.Yıllık mesela 20-30$ olsun ama çok daha iyi hizmet versin.
  • Geçelim 360' ı ya!? Niye yüceltiyoruz ki? Ps3 e bakalım boşverin.

Bu arada HOME' un resimlerini gördük ettik. Resimlerde ki mekan gerçek hayattan alınma bir yer mi bileniniz var mı?

O arkada ki dağlar Ağrı dağı olabilir mi mesela? O göl de Van gölü mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 20:56:38 >
  • Sony tahminimce korsan oyunlara geçit vermeyecektir, hatta offline oyun bile oynayamayabiliriz. Şöyleki oyunun medyasını taktığımızda upgrade etmemizi isteyebilir. Psn nin paralı olacağını sanmıyorum düşük bir ihtimalle olabilir ama şurası kesinki gold silver vs. vs. gibi şeyler yapmayacaktır. Netice de kendileri belirtmişlerdir "kullanıcılarımız arasında ayrım yapmayacağız." sözlerinden döneceklerini sanmıyorum zaten yeterince prestij kaybettiler. Devir orjinal devri.
  • Live'e altyapısı yok diyenler sanırım hic düsünmeden yazıyor.Live kac yıllık bir sistem ve süper bir altyapısı var Sony ise daha yeni online sistemde daha tam anlamıyla hicbirseyi hazır degil.

Live'de parayı geri alma konusunda ise kimsenin yapıcagı birsey yok cünkü kopya oyun ile baglanıyorsun ve resmi satısın olmadıgı bir ülkeden farklı bir adres gostererek baglanıyorsun yani kanun olarak bakarsak Ms her acıdan haklı.

Ps 3 sistemi bence paralı olucaktır cünkü ilerde cok fazla bir yüklenme olabilir ve bunu kısmanın tek yoluda maddi bir sınırlama getirmektir tutupta rica ediyoruz girmeyin diyecek halleri yok.

Ms'in kopya oyun kullanan makinaları banlaması aslında Ms'e prestij saglıyabilir ve Sony ilerde kopya oyunlara izin verdigi takdirde elestirilere magruz kalabilir bundan dolayıda Sony'de büyük ihtimal kopya oyunlarda online hizmette banlama olayına gidebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 21 Mayıs 2007; 21:06:57 >
  • kryeck, medyayı yerine taktığımızda update isteyebilirde nete bağlı değilsek isteyemez ki? Yok ilk alışımızda isteyecekse o zaman da neti olmayan veya kapalı insanlar ne yapsın.. Zor iş o..
  • Paralı olursa sony kendisi kaybeder bence.
  • Live'ın altyapısını ve bu alandaki liderliğine söz edenin bence bu forumda yorumy azmaya hakkı yok.Amacı karıştırmaktır.

Ve de sıkıldım artık!

Durmadan biri kaşınıyor,tartışma çıkarmak için!
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

kryeck, medyayı yerine taktığımızda update isteyebilirde nete bağlı değilsek isteyemez ki? Yok ilk alışımızda isteyecekse o zaman da neti olmayan veya kapalı insanlar ne yapsın.. Zor iş o..

soulfly1, o 50 gb yere güncel bir update koyacaklardır eminim.

solidfb, şikayet et gitsin..
  • İşte o update dediğin şey nasıl olacak işte.. Yine medya üzerinden yapılacaksa hadi bir nevi de internet üzerinden olacaksa zor iş.. Öyle bir işe bulaşacaklarını hiç zannetmiyorum..
  • Bulaşırlar merak etme. Atıyorum 1.50 isoloader çıkmış sene 2007 ay mart. Oyunla beraber upgrade mecburiyeti gelir (upgrade blu-ray de mevcut bulunur) sürüm 1.51 olur.. Belki Razorback abilerimiz bu upgrade mecburiyetini kaldırır, bu seferde bu oyun bu sürümde (1.50) çalışmaz uyarısı gelir vs.vs.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.