Beni yaz kardeşim limbo kaçmaz harika bir şey..pm gönder bilgileri hemen yatırayım 1. sıraya beni yaz..
aecg kardeşim psn kardeşliği olayında benim satın aldığım bir psn oyununu 5 ayrı ps3 te indirme ve kullanma hakkım var...Sistem 5 ayrı ps3 te oynamaya izin veriyor anlayacağın...Dolayısıyla bir arkadaşımız oyunu satın alıp bizle paylaşıyor..oyunu 5 te biri fiyatına almış oluyoruz..
Nasıl indirilip ne yapman gerektiğini de sonra yazarız bilmiyorsan...
teşekkür ederim cevap için. şimdiki sorum şu oyunu kendi psn hesabımdan mı indireceğim? kazandığım trophyleri kendi hesabımdaki trophylere ekleyebilecek miyim?
safkan puzzle oyunu , braid den daha kolay ama sonuçta hoş oyun iş görür. Takıldığım yerde utube dan walkthrough ına bakıyorum :D
ya cevap bekliyorum hala alım varmı acaba yada başka kardeşlik açabilecek olan varmı askere gitmeden oynamak istiyorum oyunu yardımcı olursanız sevinirim
Alındı oynandı...Teşekkürler...kardeşlik tekliflerini pmden iletirseniz uygun bulursam katılırım...Takip edemeyebiliyorum bazen...
bende turkcell den yollayabilirim alacak olan varsa biraz önce demosunu oynadım çok hoş oyun
JusticeBooster arkadaşımıza bende çok teşekkür ediyorum. Oyunu onun sayesinde kardeşlik yaparak edindim, şu an oynyorum oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun. Kesinlikle tavsiye ederim
Arkadaşlar taze ps3 çüyüm, limbo almak istiyorum ilk kardeşlik varsa pm gönderebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme