Şimdi Ara

PSN Kardeşliği 3 - Limbo - 5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Xbox 360'ın efsane oyunu Limbo sonunda Playstation Store'a da geldi. Almamak olmaz. Bir PSN kardeşliği daha yapıyorum.

5 Kişi ortak olarak alalım. Ben bir çok kez PSN'den alışveriş yaptım, kredi kartı ile alma sıkıntısı yaşamayız. Güven konusunda ise ikinci elde bir çok referansım vardır.

PSN'de 5 kişi alırsak herkes 5 lira vererek alabiliriz. Ücreti internet bankacılığından, Atm'lerden ya da Turkcell kontör olarak gönderebilirsiniz.

Daha önce açtığım PSN Kardeşliği konuları:

http://forum.donanimhaber.com/m_44354617/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44388408
    http://forum.donanimhaber.com/m_45532056/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45537582

Oyunun incelemesi:

http://www.bolumsonucanavari.com/Incelemeler-Limbo-242.htm

Eğer sorularınız varsa cevaplayabilirim.

EK: Kardeşlikte yer kalmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeBooster -- 24 Temmuz 2011; 18:44:53 >

• ben gelirimde ama kredi kartım yok ama bi ödeme fikrim var pm den görüşebiliriz
  • Ben de varım, 5 kişi toplandığında pm atarsan mail'imden görürüm daha hızlı olur.
  • üf ya sabahtan beri eski üyelik açılıyor lafı uzatmadan kardeşlige varım birde sorum var ben size parayı bi cd içinde kargolasam kardeşlige öyle gelsem olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 21 Temmuz 2011; 17:46:10 >
  • Hocam eklerseniz sevinirim. Kontör, internet hangi şekilde isterseniz gönderebilirim.
  • Benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar. Beni eklemek istersenzi pm den bana msj atın, hesap işleri görüşelim. Olursa eğer ilk PSN kardeşliğim olacak, makınayı daha yeni aldım o yüzden referansım yok ama güvenebilirsiniz arkadaşlar:)
  • Diğer gruptan başkalarıyla anlaştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 21 Temmuz 2011; 23:03:09 >
  • Eğer boşluk olursa ben de katılabilirim... Havale veya EFT olarak gönderebilirim ücreti.
  • limbo için katılabilirim sanırsam ama ben hiç psn'den, bu şekilde oyun indirmedim yani başkalarıyla da kullanabileceğim bir psn kardeşliğine falan katılmadım. eğer benim için bu olayı açıklarsanız, seve seve kardeşliğe katılırım. ödemeyi de havaleyle yaparım.
  • Beni yaz kardeşim limbo kaçmaz harika bir şey..pm gönder bilgileri hemen yatırayım 1. sıraya beni yaz..

aecg kardeşim psn kardeşliği olayında benim satın aldığım bir psn oyununu 5 ayrı ps3 te indirme ve kullanma hakkım var...Sistem 5 ayrı ps3 te oynamaya izin veriyor anlayacağın...Dolayısıyla bir arkadaşımız oyunu satın alıp bizle paylaşıyor..oyunu 5 te biri fiyatına almış oluyoruz..

Nasıl indirilip ne yapman gerektiğini de sonra yazarız bilmiyorsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 22 Temmuz 2011; 10:25:53 >
  • yervarsa bende varım hesap kartımda var ama parayı pazartesi yatırabilirim
  • Us Psn de 25 TL oyun :) Ben dün aldım.
  • Bugün yazlıga gitmesem hemen benide yazın derdim.Yazlıkda malesef internet yok
  •  PSN Kardeşliği 3 - Limbo - 5 TL

Beklemedeyim...
  • Kaç kişi oldu ya. Bende gelmek istiyorum özellikle Turkcell kontör olayı çok güzel. Olmazsa bu şekilde ödeme alabilen biri sadece ödeme toplayıp farklı bir hesapla ikinci bir grubu oluştursun. 5 değil 6 gönderelim biz o da diğer 5 kişi için koşuşturan kişiye hediyemiz olsun olmazmı?
  • @ JusticeBooster, arkadaşımıza teşekkürler, sorunsuz, hızlı bir paylaşım oldu.
    Ayrıca bu hesap ile başka alımlar olursa katılabilirim.
  • arkadaşlar eğer hala varsa yer 5 tl turkcell yollarım haber bekliyorum
  • ben de bekliyorum..
  • durum nedir hala devam ediyorsa eksik varsa benide ekleyin
  • Bu kadar katılım olduğuna göre boş yer olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.