Şimdi Ara

PSN Kardeşlik KK var. ALınabilenler alındı.. Alınamayan oyunların parsı geri yollandı...!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
0
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

ya abiler sanal kart denedim.. asıl kart denedim.. baktım olmuyor arkadaşların kartlara geçicem 3 kişinin bilgilerini aldım..

yavşak sony kusura bakmayın.. sabah alamadım oyunları uyuyup kaldığım için özür dilerim herkesten.. dün gece nöbetçiydim uyuyamadım..

Tamam dostum.Sıkma canını olmazsa olmaz.O kartları da deneyelim.Sen gelişme oldukça buraya yazarsın.

• Eeeee?
  • Modemden ps3 e port acin. Sonra ayarlari manuel yapip dns yi de 156.154.70.22 ve 156.154.71.22 yapin duzelir psn baglantisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Bu 80... bilmemne hatasi felansa az once biri çozumu gostermisti dns degistirmekle ilgili

Evet hocam o hatayı alıyorlarmış. Bu konunun sahibi arkadaşda sanırım aynı hatayı alıyor, çözümü hangi konuda gördün? buraya linkini koyarmısın belki faydası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: junex

Modemden ps3 e port acin. Sonra ayarlari manuel yapip dns yi de 156.154.70.22 ve 156.154.71.22 yapin duzelir psn baglantisi

Bundan bahsediyordum sagolsun arkadas koymus
  • Eyvallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: junex

Modemden ps3 e port acin. Sonra ayarlari manuel yapip dns yi de 156.154.70.22 ve 156.154.71.22 yapin duzelir psn baglantisi

Bundan bahsediyordum sagolsun arkadas koymus

baboliler modemden nasıl port açacam bilemiyorum yeni aldım.. kafama tükereyim.. ama DNS ayarlarını PS3 ten yapmaya çalışırım...

bekleyin.. olacak.. yazmadığım zamanlarda deniyorum ha.. yanlış anlamayın...

• Senin kafan rahat olsun hocam olmasa da onemli degil bana hic dokunmaz
  • quote:

Senin kafan rahat olsun hocam olmasa da onemli degil bana hic dokunmaz

sana en azından festival of blood u yollarım..
  • bu arada şifreleri verdiğim arkadaşlar oyunları indirdi mi..?
  • Hocam olmazsa canın sağolsun artık ne yapalım, emeğine sağlık
  • quote:

bu arada şifreleri verdiğim arkadaşlar oyunları indirdi mi..?

Fnc ler iniyo şimdilik sıkıntı yok ben ve arkadaşımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Hocam olmazsa canın sağolsun artık ne yapalım, emeğine sağlık

eywallah hocam...
  • quote:

bu arada şifreleri verdiğim arkadaşlar oyunları indirdi mi..?

Kardesim coooook tesekkurler tum kardesliktekilere minnetdarim hepiniz saolun oyunlar iniyo suan mw3 oynuyorum sabah kadar iner isallah eger iki kisi oyun indirmek isteyen k karti olan arkadaslarla iyi bi ortaklik kurarim bilginize
  • arkadaşlar bu gruplardaki arkadaşlar ne zaman isterlerse alırız oyun.. benim için sorun yok sırf siz istediniz diye CRYSIS 2 ve FIGHT NIGHT CHAMPION aldım.. bunu şundan diyorum önemli olan dostluk babalar..

karta para yüklenemedi diyor.. şerefsizler.. yemin ederim bilsem alırdım oyunları... buradan eğer iki kişi oyun alalım diyen varsada alırız ona göre... bilginiz. olsun..
  • Modeme gir oc den. Wireless ayarlarinda NAT tablosunu bul. Nat tablosuna (192.168.1.1 ya da 2.1.1.1 olabilir midemin ip si) 192.168.1.101 yaz ornegin ve tum portlari acik ayarla. All ports open kismina gir o ip yi. Ps3 e gec wireless taramaya gir manuel yap devam et, ip ayarlarinda en uste o modemde girdigin ip yi yaz subnetmask a dokunma dnslere de demin yazdiklarimi gir sonra sordugu ayarlaa otomatik de cik
  • Bu arada ben eft yaptim. Pm de de belirttim bi kontrol edermisin
  • quote:

arkadaşlar bu gruplardaki arkadaşlar ne zaman isterlerse alırız oyun.. benim için sorun yok sırf siz istediniz diye CRYSIS 2 ve FIGHT NIGHT CHAMPION aldım.. bunu şundan diyorum önemli olan dostluk babalar..

karta para yüklenemedi diyor.. şerefsizler.. yemin ederim bilsem alırdım oyunları... buradan eğer iki kişi oyun alalım diyen varsada alırız ona göre... bilginiz. olsun..

Eywallah kardesim ben seninle ortakliga warim
  • Hocam suan ilk sayfada biri daha sadece infamous 2icin uyelik acmis ona 4umuz girsek sen paralari oraya kaydirsan zaten bu urihira sisuke arkadas odememis nasil olur ?
  • herkes ödedi.. sen söyle arkadaşa ok derse.. ben sabah EFT yaparım...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.