Şimdi Ara

PSN Kardeşlik KK var. ALınabilenler alındı.. Alınamayan oyunların parsı geri yollandı...!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
0
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık benim gözler gidiyor.. gece arara bakarım uyanabilirsem.. saati farklı farklı kurdum.. kalkabilrsem bakarım.. bütün paralar bende... diğer gruplara üye olunabilir.. inFAMOUS 2 RE5 Gold Edition için üye olan benide yazdırsın.. benim beyin error vermeye başladı abiler...
  • Haykıran bıngıldak arkadaşın önerisi banada uyar
  • abiler o kimseler yazdırsınlar.. 4 kişilik yer varsa eklesinler abiler... başka grup bulunursa bizim oyunlara arkadaş kendini ve benide eklesin rica edicem...
    sabah kalkınca bakarım tekrar... ben stand by konumuna alıyorum bünyeyi...
  • banada uyar Justerini&Brooks kardeş boşver yarın bakarsın hallederiz bi şekilde yat uyu
  • Ee o zaman hangi ara indiricez biz hocam bu gece olmasi lazim
    yazdirdim arkadasa sana yonlendirdim
    bu arada urihiradami odedi o zaman nasil olcak 4 kisilik yer var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 17 Kasım 2011; 1:53:02 >
  • hangi banka?

akbank, vakif veya garantiye havale olursa hemen alabiliriz infamous 2
  • Biz akbanka yollamistik ordan yapabilir sanirim.
  • pm attım ama cevap yok
  • reeguu kardeşim, haykıran bıngıldak arkadaş ve ben yarın bütün gün evde olmayacaz. Konuya göz atabilirsin ücretler konu sahibi olan Justerini&Brooks arkadaşımızda, o da oyunlarla cebelleşmekten baya yoruldu sanırım yattı.yarın psn bakıma girecek ve kardeşlik sona erecek deniyor ve bu yüzden biz oyunu hemen alsak ve havaleyide Justerini&Brooks arkadaş yarın yapsa bir mahsuru olurmu?? Biz yarın ps3 leri sabahtan açık bırakıp gidecez evde olamaycağımız için
  • Hocam arkadas inzivaya cekildi ara ara kalkip kontrol edicek yarina kadar halledersiniz.
    AYRİCA BROOKSA BU MESAJİM O KARDESLİKTE 4 KİSİLİK YER VARMİS ZORUNDA KALİRSANİZ BENİ CİKARTİN SİZ 4UNUZ GİRİN ORAYA.
    Ben de gece ara ara kontrole gelirim reguu kardesim hallederiz bi sekilde sen beklemede kal ama isteyenler olursa yedekte tut kardesim onlari
  • reguu al oyunu ben hemen parayı göndereyim... son gelen arkadaş mecburen oyun dışı kalacak... şundan dolayı... parayı en son yatıran arkadaş kardeşlik dışı kalmak durumunda.. çünkü diğerlerine haksızlık olur diye düşünüyorum.. siz karar verin... paralar benim hesapta hemen havale olur ok..
  • Hocam çok ayip olur oyle ya
    napsakki
  • Valla hızlı bir karar vermek durumundayız, Justerini&Brooks arkadaşın önerisi bana en mantıklısı geldi. Sonuçta diğer konuyuda fark eden arkadaşda haykıran bıngıldak.. Ben bu öneriyi onaylıyorum, diğer arkadaşar??
  • islemlere baslıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Hocam çok ayip olur oyle ya
    napsakki

patron ben adaletli olacağını düşünüyorum.. sadece şunu yapacam müsadenle Urahara Kisuke. adlı arkadaşa Festival of Blood hediye edicem... senin yerine.. herkesin gönlü olsun...
  • Tamam eyvallah onada...
    Ya inanin yarin evde olsam bir dakika dusunmem cikarim ama vizelerim var ondan dolayi neyse sey bende kabul ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: reeguu

islemlere baslıyorum

başlada şifreleri hemen yolla baboli.. bıngıldak indirmeye başlasın sonrada ben indiririm..bu arada hepimizin parasını yolluyorum şimdi arkadaşa.. Metin* kanka annem PS3 Makineye atmaıcak ama hatun birazdan beni ve makineyi 14 ncü kattan sallıcak...
  • Overkill nolcak dostum onu napcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Overkill nolcak dostum onu napcaz

valla iki kişi alacaz heralde..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Overkill nolcak dostum onu napcaz

valla iki kişi alacaz heralde..??

Grup tamamdi ödeme mı yapmadılar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.