Şimdi Ara

PSN Kardeşlik KK var. ALınabilenler alındı.. Alınamayan oyunların parsı geri yollandı...!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Arkadaslar B'nde garantinin hesabı var Akbank a Eft yapabilirmiyim ona göre hesaba para yatircam da

EFT yapabilirsin hocam....
  • benim ödemem görülmüyormu hala daha
  • abi isim nedir.. şimdiye kadar saee yazdığım arkadaşların ödemeler geldi..
  • tümer. sabah 9,10 da eft geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: truvaboy

tümer. sabah 9,10 da eft geçtim

valla abi yazdıklarım harici gelen yok.. istersen bi kontrol et.. bende sana yolladığım mesajı kontrol ediyorum şimdi.. banka bilgilerini.. herkese ilk mesajı copy paste yaptım.. yanlışlık olmaması lazım..
  • dekont mailde acaba bir yanlışlıkmı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi.cilginoglu

ben eft 'yi yaptım mesai bitimine kadar hesabında olur. 26 TL FNC ve Crysis 2.

ewet hocam.. yazdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: truvaboy

dekont mailde acaba bir yanlışlıkmı var

ya bu arızalı akbank belki hala benim hesaba geçmemiştir...
  • Tekrar hesabı kontrol ettim... yazdıklarım haricinde yatan herhangi bir para yok arkadaşlar.. bilginiz olsun.. bence bu akşama bu para işini çözelim.. çarşamba oyunları alalım...
  • hesaba para yatırdım eft işlemi yapamıyorum "işlem için günlük limitiniz 0.00tl dir" diyor yaa..dostum sen bana şube kodu hesap no yolladam gönderiyim işte ya
  • hemen gönderiyorum...
  • quote:

hesaba para yatırdım eft işlemi yapamıyorum "işlem için günlük limitiniz 0.00tl dir" diyor yaa..dostum sen bana şube kodu hesap no yolladam gönderiyim işte ya

Hocam hesaplarından limitleri değiştir eft limitini attır istersen..zaten eft 4emi 5emi ne kadar yapılmazsa diğer güne kalıyor ve 2.5 tl iken 5 tl kesiyor eft ücretini ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

hesaba para yatırdım eft işlemi yapamıyorum "işlem için günlük limitiniz 0.00tl dir" diyor yaa..dostum sen bana şube kodu hesap no yolladam gönderiyim işte ya

Hocam hesaplarından limitleri değiştir eft limitini attır istersen..zaten eft 4emi 5emi ne kadar yapılmazsa diğer güne kalıyor ve 2.5 tl iken 5 tl kesiyor eft ücretini ona göre

dostum online işlemlerden yapılıyormu yoksa şubeye gitmem lazım direk gönderemedim zaten
  • quote:

quote:

quote:

dostum online işlemlerden yapılıyormu yoksa şubeye gitmem lazım direk gönderemedim zaten

VAlla ben garanti hesabında internetten yapabiliyorum ..Ayrıca hiç uğraşma git birtane akbank atm sine arkadaşın ehsabına yatır direk geçsin para

• quote:

quote:

quote:

quote:

VAlla ben garanti hesabında internetten yapabiliyorum ..Ayrıca hiç uğraşma git birtane akbank atm sine arkadaşın ehsabına yatır direk geçsin para

öyle yapacam artık iban ile gönderilmiyo kartsız işlemde akbank da o yzden bidaha geldim eve hesap no şube kodu fln aldım arkdaştan bidaha çıkar yaparım

• eğer problem olursa bende BATTLEFIELD 3 e girebilirim.
  • Ben yatirdim parayi kardesler elinizi cabuk tutunki son anda sorun cikmasin
  • Bende 40 tl havalemi yaptım kardesim
  • valla henüz para yatırmayan arkadaşlar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: amrasc

eğer problem olursa bende BATTLEFIELD 3 e girebilirim.

hocam valla sıkınto olursa hemen dahil ederiz..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.