Arkadaslar B'nde garantinin hesabı var Akbank a Eft yapabilirmiyim ona göre hesaba para yatircam da
EFT yapabilirsin hocam....
benim ödemem görülmüyormu hala daha
abi isim nedir.. şimdiye kadar saee yazdığım arkadaşların ödemeler geldi..
tümer. sabah 9,10 da eft geçtim
quote:
Orijinalden alıntı: truvaboy
tümer. sabah 9,10 da eft geçtim
valla abi yazdıklarım harici gelen yok.. istersen bi kontrol et.. bende sana yolladığım mesajı kontrol ediyorum şimdi.. banka bilgilerini.. herkese ilk mesajı copy paste yaptım.. yanlışlık olmaması lazım..
dekont mailde acaba bir yanlışlıkmı var
quote:
Orijinalden alıntı: erdi.cilginoglu
ben eft 'yi yaptım mesai bitimine kadar hesabında olur. 26 TL FNC ve Crysis 2.
ewet hocam.. yazdım..
quote:
Orijinalden alıntı: truvaboy
dekont mailde acaba bir yanlışlıkmı var
ya bu arızalı akbank belki hala benim hesaba geçmemiştir...
Tekrar hesabı kontrol ettim... yazdıklarım haricinde yatan herhangi bir para yok arkadaşlar.. bilginiz olsun.. bence bu akşama bu para işini çözelim.. çarşamba oyunları alalım...
hesaba para yatırdım eft işlemi yapamıyorum "işlem için günlük limitiniz 0.00tl dir" diyor yaa..dostum sen bana şube kodu hesap no yolladam gönderiyim işte ya
hemen gönderiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: sametbaggio
hesaba para yatırdım eft işlemi yapamıyorum "işlem için günlük limitiniz 0.00tl dir" diyor yaa..dostum sen bana şube kodu hesap no yolladam gönderiyim işte ya
Hocam hesaplarından limitleri değiştir eft limitini attır istersen..zaten eft 4emi 5emi ne kadar yapılmazsa diğer güne kalıyor ve 2.5 tl iken 5 tl kesiyor eft ücretini ona göre
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
quote:
Hocam hesaplarından limitleri değiştir eft limitini attır istersen..zaten eft 4emi 5emi ne kadar yapılmazsa diğer güne kalıyor ve 2.5 tl iken 5 tl kesiyor eft ücretini ona göre
dostum online işlemlerden yapılıyormu yoksa şubeye gitmem lazım direk gönderemedim zaten
quote:
quote:
quote:
dostum online işlemlerden yapılıyormu yoksa şubeye gitmem lazım direk gönderemedim zaten
VAlla ben garanti hesabında internetten yapabiliyorum ..Ayrıca hiç uğraşma git birtane akbank atm sine arkadaşın ehsabına yatır direk geçsin para
quote:
quote:
quote:
quote:
VAlla ben garanti hesabında internetten yapabiliyorum ..Ayrıca hiç uğraşma git birtane akbank atm sine arkadaşın ehsabına yatır direk geçsin para
öyle yapacam artık iban ile gönderilmiyo kartsız işlemde akbank da o yzden bidaha geldim eve hesap no şube kodu fln aldım arkdaştan bidaha çıkar yaparım
eğer problem olursa bende BATTLEFIELD 3 e girebilirim.
Ben yatirdim parayi kardesler elinizi cabuk tutunki son anda sorun cikmasin
Bende 40 tl havalemi yaptım kardesim
valla henüz para yatırmayan arkadaşlar var..
quote:
Orijinalden alıntı: amrasc
eğer problem olursa bende BATTLEFIELD 3 e girebilirim.