Şimdi Ara

PSN kardeşlik yapanların dikkatine!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Forumdan bir arkadaşla beraber oyun aldık. pri hesap bende sec hesap kendısinde. hesabın iki adımda doğrulaması açık ve telefon numarası bana ait. geçen gün bir arkadasına vermıs hesabı oynasın diye o da gitmiş nasıl yapmışşa şifreyi değiştirmiş,benim numaram yerıne kendi numarasıyla ikili doğrulamayı aktif etmiş. sadece maille haberım oldu.

normal şartlarda numara değişecekken eskı numaraya onay gelmesi gerekmiyor mu? bu adam nasıl hem sıfreyı hemde telefon numarasını değiştirdi?

• tüm güvenlik ve korumalar hesap çalınmasın diye burda sorun yok. sizin yaptığınız hırsıza anahtar vermeye benziyor hesaba giren istediğini yapabilir her şeye erişimi var çünkü.

hesabı siz açtıysanız hesabım çalındı diye ile mail atın ps desteğe oyunu aldığının kartın son4 hanesi, psn hesabın id si, doğum tarihi ve oyunu ilk eklediğiniz ps5in seri numarasını yazın. bu şekilde geri alabilirsiniz hesabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkurler. arkadasla konusup hesabi duzelttik ama benim merak ettiğim kardeşlik yapan onca insan var o zaman herkes istediği zaman istediği telefon numarasını değiştirip istediği şifreyi yazıp karşıdakini boşa düşürebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atakane kullanıcısına yanıt

kardeşlik sistemi güven üzerine kurulu bu yüzden forumda aktif üyeler üzerinden al sat yapmak mantıklı

• atakane kullanıcısına yanıt

Evet düşürebilir, o nedenle kardeşlik yaptığın kişileri iyi seçmen lazım

• Konsol üzerinden tel numarası değiştiriliyor bildiğim onay istemeden.O yüzden eskli üyelerle yapın başınız ağrımasın.

• tesekkurler arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.