Şimdi Ara

Psn Network Türkçeleştirildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony Türkiye'ye söyleyelim madem bu kadar işi yaptılar trophy'leri de aktarsınlar bi şekilde :)
  • takıntılı olmayın arkadaşlar düne kadar troph mi vardı zaten yakın geçmişte gelen bir özellik daha önceleri yok tu bile...çok takılmayın derim, önemli bir ayrıntı değil...
  • Bence,o,trophy,konusunda,ne,kadar,üstelesekde,bir,sonuç,alamayız.Sonuçta,başka,ülkenin,psnsi.Ama,bu,durumuda,onlar,yarattı.Nedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Login olduktan sonra üstte PSN adımı görüyorum ama hesabımın bilgileri gelmiyor. Hesap bilgilerimin gelmesi için tekrar şifre istiyor ve şifreyi kabul etmiyor.

İlk defa giriyorsan o seçenek geliyor.Altta bir seçenek daha var dili türkçe seçersen orda gönder yazıyor linkte ona tıkla.Başka psninden bilgileri aktarmak için o kısımdaki mail.

Teşekkürler Emre
  • http://tr.playstation.com/

zaten turkce degilmiydi ayrica baslik dogru degil

PSN= playstation network
  • dmc onla alakası yok.Herşey türkçe.yani ne diyeyim ??? eu dan giriş yapınca trophy yerine kupa yazıyor .
     Psn Network Türkçeleştirildi

Sonunda kardeşimin mallığı olan 1905den kurtuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 25 Ağustos 2010; 22:03:37 >

• Playstation oyun bulucu falan da var.Kategoriyi sen ayarlıyorsun oyunları buluyor.Sony çalışıyor uzun süreden sonra
    yarışmalar ve etkinlikler gibi bölümler var.Tabi ki açılmıyor yapımda olduğu için.Acaba ne olabilir o bölümlerde ? Ödüllü fifa 11 yarışmaları falan olur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 25 Ağustos 2010; 22:06:47 >
  • ya ben nie yapamadım bende Country Selector yazıor
  • Ben de girdim, baktım.Evet Türkçe.Bu arada ps3 ü açmadan, arkadaşlarınızdan kimin açık olduğunu , ne oynadığını falan görebiliyoruz.Çok güzel bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

Playstation oyun bulucu falan da var.Kategoriyi sen ayarlıyorsun oyunları buluyor.Sony çalışıyor uzun süreden sonra
    yarışmalar ve etkinlikler gibi bölümler var.Tabi ki açılmıyor yapımda olduğu için.Acaba ne olabilir o bölümlerde ? Ödüllü fifa 11 yarışmaları falan olur mu acaba ?

walla bu tip etkinlikler süper olur. yarışmalar felan da cabası. Çok güzel olucak. güncellemeleri takip etmeye devam

• Yawrum benim Sony sonunda Türkiye'de de sağlam oyuncu kitlesi olduğunun farkına vardın ve güzel güzel geliştiriyorsun Türkçe oyunlar, PSN'ler Store'ler yürü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

quote:

Playstation oyun bulucu falan da var.Kategoriyi sen ayarlıyorsun oyunları buluyor.Sony çalışıyor uzun süreden sonra

walla bu tip etkinlikler süper olur. yarışmalar felan da cabası. Çok güzel olucak. güncellemeleri takip etmeye devam

İngiliz psn de vardi yarismalari. Oyun veriyorlardi ozel paket. Soru soruyor firma hakkinda yada firmanin onceki yaptiklarindan ona ozel hediyeler veriyordu.

• hadi ya gerçekse harika bir olay bu.
    quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

quote:

İngiliz psn de vardi yarismalari. Oyun veriyorlardi ozel paket. Soru soruyor firma hakkinda yada firmanin onceki yaptiklarindan ona ozel hediyeler veriyordu.

• Benden duymuş olmayın ama TR PSN Ağustos ayında açılacak denildiği için ve bizim için önem arzeden 30 Ağustos'a gönderme yaparak,bu açılışında bir nevi zafer oldugunu vurgulamak adına o tarihte açılacakmış.

Şaka ile karışık temenni
  • Demo durumları ne olacak? Demolar yine UK PSN 'e çıkmaya devam eder sanırım?
  • Yavaş yavaş bir hareketlenme var devamının da gelmesi temennisi ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

Demo durumları ne olacak? Demolar yine UK PSN 'e çıkmaya devam eder sanırım?

Kısa sürede bildiğim kadarı ile Demo'larda Tr Psn'de eaktif hale gelicektir. İçeriklerde belli ücretlendirmelerle bizlere de sunulacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.