Şimdi Ara

Psn Network Türkçeleştirildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe olayından sonra o gamepad'i görünce iyice çıldırdım oha müthiş bir gamepad yahu.
  • Sony
  • OFFFF o nasıl bir gamepad öyle allahım ps3 ün olmasın sadece o gamepadin olsun yine yeter Satan bir yer yok mu ne olur bulun şu ürünü satan bir yer
  • çıkmamış daha bir sakin olun psn konusu daha çok gamepadden bahsediliyor
  • beyler bende hâlâ ingilizce.. sorun bende galiba?
  • Gamepad güzel görünüyor ama kalitesi nasıl acaba.Plastiği,tuşları falan Ds3 kalitesinde ise alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha_Boss*

beyler bende hâlâ ingilizce.. sorun bende galiba?

Merak etme bende de ayni. Kac kisi bunu Turkce olarak gordu merak ediyorum. Gecen seneki dalga cilarin numarasi olmasin. Gelip burda milleti kekleyip baska forumlarda eglenmislerdi.

Ayrica basligi Gamepad basligi diye duzeltsin konuyu acan web psn yalan oldu gitti cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 25 Ağustos 2010; 16:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: Tha_Boss*

beyler bende hâlâ ingilizce.. sorun bende galiba?

Merak etme bende de ayni. Kac kisi bunu Turkce olarak gordu merak ediyorum. Gecen seneki dalga cilarin numarasi olmasin. Gelip burda milleti kekleyip baska forumlarda eglenmislerdi.

Ayrica basligi Gamepad basligi diye duzeltsin konuyu acan web psn yalan oldu gitti cunku

Yok bendede türkçe oldu ama yeni yapıldığı için tam oturmadı sanırım.

• Siteye login olduktan sonra en altta choose country kısmından Türkçe'yi seçin.Bunca kişi yalan söyleyecek değil herhalde.Eğer dili Türkçe yaptıktan sonra profil sayfanıza gidemiyorsanız yada gitmeyi bulamadıysanız https://secure.eu.playstation.com/psn/mypsn/ bunu dili ayarladıktan sonra kopyala yapıştır yapın gelir karşınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

quote:

Orijinalden alıntı: Ljames23

Arkadaşlar bu durum zaten vardı. Ps Network resmi sayfası Türkçe'ydi. Yanlış hatırlıyorda olabilirim. Ama haberlerin eski olması bunu kanıtlar nitelikte

bende vardı diye hatırlıyorum

Evet daha önceden de vardı ama psn üzerinden trophy'leri görmek arkadaş listesi ve diğer seçenekler ingilizce idi. Alt taraftaki dil seçeneğinden türkçe diyince sadece Türkçe sayfaya yönlendiriliyorduk. Ben devamlı evde olmadığım zaman web browserdan millet ne yapıyor diye gözlemliyordum. Bugün birden 1-2 kere benden tekrar şifre ve bilgilerimi sordu ve girdiğimde birden Türkçe'leştiğini farkettim. Farkederseniz arkadaşlar bazı menülerdeki alt başlıklarda hala safya bulunamadı diyip türkiyenin psn adresine yönlendiriyor. Haber eski değil yani. Ben bugün bu şekilde görünce paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Siteye login olduktan sonra en altta choose country kısmından Türkçe'yi seçin.Bunca kişi yalan söyleyecek değil herhalde.Eğer dili Türkçe yaptıktan sonra profil sayfanıza gidemiyorsanız yada gitmeyi bulamadıysanız https://secure.eu.playstation.com/psn/mypsn/ bunu dili ayarladıktan sonra kopyala yapıştır yapın gelir karşınıza.

tamamdır dostum dediğini yaptıktan sonra bende de oldu

• Login olduktan sonra üstte PSN adımı görüyorum ama hesabımın bilgileri gelmiyor. Hesap bilgilerimin gelmesi için tekrar şifre istiyor ve şifreyi kabul etmiyor.
  •  Psn Network Türkçeleştirildi

• Yukaridada yazdigim gibi olmuyordu. Birkac kere daha denedim bu sefer girdi, ilginc. Neyse Bos yazan yere sanirim PLUS+ i ekleyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Yukaridada yazdigim gibi olmuyordu. Birkac kere daha denedim bu sefer girdi, ilginc. Neyse Bos yazan yere sanirim PLUS+ i ekleyecekler.

Bende Öyle düşünüyorum. Plus+ en başa gelebilir. Sitede halen login olurken yada gezinirken kullanıcı adı şifre istiyor. bazen açmıyor düşüyor sayfa felan. Devamlı uğraşıyorlar demekki
  • çok güzel başlangıç inşallah geri erken gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Login olduktan sonra üstte PSN adımı görüyorum ama hesabımın bilgileri gelmiyor. Hesap bilgilerimin gelmesi için tekrar şifre istiyor ve şifreyi kabul etmiyor.

İlk defa giriyorsan o seçenek geliyor.Altta bir seçenek daha var dili türkçe seçersen orda gönder yazıyor linkte ona tıkla.Başka psninden bilgileri aktarmak için o kısımdaki mail.
  • Güzel artık iyice sona yaklaştık çünkü en azından türkçe çevirileri ellerinde var gerisi onlara kalmış durumda hiç bir zorluk kalmadı
  • trophy aktarma işlemi olmassa HK PSN sini kullanmaya devam edeceğim ama tr psn sini herzaman destekleyeceğim zamanında yapsaydıda makına alan herkes tr psn kullansaydı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.