Şimdi Ara

PSN Plus 14 Günlük deneme sürümünün yarın son günü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu zıkkımı nasıl iptal edeceğim ben. yoksa karttan uzatım için çekiyormuş.

• _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    Uzatmakla ne kastettin anlamadım ama ben ps4 de deneme süresi 14 gün olanı kullandım, bitincede herhangi bir ücret çekmedi yani.
  • Ayarlardan psn kısmına giriceksin alt başlıklarına bak şuan aklımda değiller orda birinde (büyük ihtimal hesap yönetiminde) otomatik satın al seçeneğini değiştiriceksin.Haberin olsun her kart bilgisini girdiğin de sıfırlanıyo yani kart bilgilerini siliyorsan bir gün silmeden bırakayım dersen , tekrar kapatmayı unutma yoksa plus bittiğinde tekrar çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHERIFF

Uzatmakla ne kastettin anlamadım ama ben ps4 de deneme süresi 14 gün olanı kullandım, bitincede herhangi bir ücret çekmedi yani.

uzatım derken 14 gün süre bitiminde 30 günlük plus üyeliği için otomatik olarak karttan para çekiyormuş. bunun olmaması için psn plus iptal edilmesi gerekiyor sanırım ya da başka birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Ayarlardan psn kısmına giriceksin alt başlıklarına bak şuan aklımda değiller orda birinde (büyük ihtimal hesap yönetiminde) otomatik satın al seçeneğini değiştiriceksin.Haberin olsun her kart bilgisini girdiğin de sıfırlanıyo yani kart bilgilerini siliyorsan bir gün silmeden bırakayım dersen , tekrar kapatmayı unutma yoksa plus bittiğinde tekrar çeker.

teşekkürler.
    peki kart bilgilerini nasıl sileceğim.
  • PS3

PS4

• Kaç para acaba aylık, ben playstationu aldım ama vakitsizlikten 14 günlük plusı bile aktif edemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aylık 14 TL, 3 Aylık 29 TL, 12 Aylık 99 TL. 1 sene için 99 TL ödemek en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Kaç para acaba aylık, ben playstationu aldım ama vakitsizlikten 14 günlük plusı bile aktif edemedim.

ben fifa 15 çıkınca 1 yıllık almayı düşünüyorum şu an için kayda deger oyun yok pluslık
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 14 Günlük Deneme PlayStation Plus'u süresi dolmadan iptal edersek yine 1 aylık ücret keser mi ?

Edit: Ayrıca bunu sormamın nedeni alacağım oyunun normal fiyatı karttaki bakiyem arasında 5 kuruş fark olması nedeni ile oyunu satın alamamam ama PlayStation Plus üyelerine özel indirim ile alırsam bakiye artıyor bu yüzden hemen üye olup sonra iptal etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert Wesker. -- 18 Ağustos 2014; 22:01:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.